Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs

    Já opravdu nevím co na tom opravili.

    Závod v DE na klasickou obtížnost je mnohem, mnohem těžší než originál, strávil jsem nad tím nekonečné dva večery. Především už zdaleka nemáte tak silnou káru jako v originálu takže vás oponenti doženou raz dva, no a když se k tomu přidá ta přemrštěná agresivita závodníků tak je vymalováno. Zapomeňte na trdla v originálu co se báli se k vám jen přiblížit a posloužili mi často jako dobrý mantinel v prudkých zatáčkách, ti nový se neohlíží na nic, jseš v cestě, tvůj problém.

  • Jarisko84

    Ja neviem o co sa tu vlastne pise vzdy ked som hral mafiu origos tak som tie zavody presiel na 2 max 3 krat bez podvadzanie ...

  • V původní Mafii jsem neměl problém, ale tady jsem musel s obtížností dolů a už jen dovézt "potuněnou" formuli zpět byl porod na několik pokusů. Ten časový limit nebyl v původní hře zdaleka tak krutý jako tady. Do toho byl problém, že formule strašně plavala a navíc noční provoz, který v jedničce byl realisticky téměř nulový je tady hustší jak jednička za dne. Takže to člověk musel kalit poloovladatelnou formulí co to šlo a doufat, že ho nic netrefí, protože Ai okolních aut strašně ráda zatáčí, aniž by koukla do zrcátka, zda ji někdo neobjíždí. Případně se auta spawnují do situací, kdy je zaparkované auto, jedoucí auto a do toho současně i tramvaj a není to kudy objet a brzdit nebo bourat = mission failed. Těch situací kdy mi to metr před vrátnicí řeklo, že došel čas bylo víc než bylo únosné. Vlastní závod byl podobné peklo asi jako závody v M3, zlatá jednička.

    • Asi jsme hráli každý jinou mafii....

      • Ten provoz je pokaždé jiný a auta rozestavěná jinak, stačí mít párkrát za sebou smůlu a rázem je to skoro nehratelné. V M3 to byl prakticky hlavní prvek toho, jestli se ti podaří v závodě zajet rekord nebo dostaneš do každé zatáčky zapakrované auto a už je to v pytli, případně tě na křižovatce něco sestřelí z boku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit