Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bych považoval spíše za clockpunk (ano, to existuje), ten posun od pseudostředověku do viktoriánštější stylizace je na novém Thiefovi prostě viditelný.
  • coze ? hra volby? jaky volby? hra bud primitivni tak ze se problinkujes na druhej konec a nikdo si te ani nevsimne nebo hra tak primitivni ze se prosekas bez sebemenších problemu jak psala triss? nebo se smesnym predvidatelnym pribehem ze konec kerej je smesnej i samy co to hypovaly reknou ze je jemnej aby nemuseli rict ze je tak standartni a prumernej ze to ani vic nejde?
  • Přesně tak, Dishonored je hra volby, jako Deus Ex, který už od prvního dílu šel hrát akčně nebo stealh způsobem. Podle mě by se tu někdo měl také trošku vzdělat a rozšířit si obzor, než tu začne házet takovéto komentáře stylem, jako ho*na do větráku...
  • Kdo mohl napsat takovou slátaninu... autor byl snad opilá nebo nevím...
  • A to že má mechanický oko už od prvního dílu jim taky nedocvaklo :D
  • Jaké posunutí do steampunku??? - dyť Thief JE a BYL z velké části steampunk - nebo jsem si machinisty vycucal z prstu? o.O
  • Dishonored ale nebyla čistě stealth hra. A 0/10 snad ani nebudu komentovat.
  • tak ty máš už taky dost :D :D :D
  • To se dalo čekat, že to poběží na UE3 a ne na UE4, to by bylo zcela proti logice chronologie, ledaže by to předělávali. Každopádně jsem zvědav jak to EIDOS po tak dlouhé odmlce zvládne a pokud možno omezí soudobé herní výstřelky, které by mohly hru zmastit. Nejlepší by bylo, kdyby se některé nesmysly, které nikdy s THIEFem nebyly spjaty, daly vypnout.
  • Trisska
    Nevím zač máš mínusy, když píšeš naprostou pravdu. Co je to za stealth hru, když se můžeš mžikem teleportovat jinam nebo v zastaveném čase likvidovat nepřátele, které vidíš i skrze zdi? Když se ti samo doplňuje zdraví... Takže vlastně o nic nejde a napětí je na nule. Superschopnosti, kterým se v jiných hrách říká cheaty... 0/10
  • Magister_Peditum
    To je zvláštní, protože nový Thief byl ohlášen dřív než Dishonored.
  • Pamatuju si ještě než vyšlo dishonored že říkali v nějakém tom vývojářském deníčku že se nechali inspirovat Thief sérií a že dlouho nic takového nevyšlo... to bylo samozřejmě před ohlášením Thief 4 *6*
  • DeathOnVacation
    Snad je ta láhev jenom ukradená kořist. Napovídá tomu to, že je celá zlatá. Já bych se zbytečně nebál.
  • BoB.2
    Chudák dostal vobuchem do koulí.
  • teda skoda ze proste nejedou na puvodni koncept hry, dishonord byl prehypovana pakarna ktera se tak bala drzet konceptu stealth ze tam narvala schopnosti kery z toho udelaly arkádu. Thief moh bejt silna stealth hra ale když se i autori boji jit jednou cestou a radsi zase udelaj sedej prumer pro všechny tak je mi do breku.
  • Trisska
    Dokonce slovo Dishonored se v článku objevuje vícekrát než slovo Thief, což je jasnej důkaz, že se jedná o Dishonored 2.
  • To je fór? Stylizace posunutá do steampunku? Metal Age bylo co, space opera?
  • Malleth
    Myslim, že můžeme bejt rádi že taková hra vůbec ještě v dnešní době vzniká. Squeenix má koule, to se musí nechat.
  • Trisska
    Nechápu co pořád zkoušej, vždyť je to uplně stejný jako Dishonored, sem to říkala už dávno... Rovnou to měli nazvat Dishonored 2 a ne pořád mlžit a vymejšlet jakýsi kulišárny!
  • Náhodou má pravdu, by mě zajímalo, kdy už takovýhle sociální blbiny někdo nacpe do "velké" hry *7*
    Pokud se tak již nestalo, že... (nevím a neznám)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit