Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hratelnost vypada skoro jako driv. "Flashback" mise z New Yorku, vypadaji jako driv, dokonce Max v nich vypada jako driv. Az hrozive je to, ze tyhle mise si vyhadali sami hraci, puvodne ve hre nic takovyho byt nemelo. Do te doby se da rict, ze opravdovy fanousci jsou spokojeni.

    Jenze pak to prijde. Momenty z onech lokaci SLUNECNE Jizni Ameriky a vsechno to je v loji. Vydime Sama Fishera, kterej se srazil s Willisem. Zadny noire, prapodivne lokace (hlavne to vrakoviste s autobusema a prosklene muzeum - nebo co to melo byt).

    Jako sorry, ale to jim vazne tolik pomuze v prodejich cerpat znamou znacku a nepojmenovat to jinak?

    Kazdopadne uplne nejvic jsou komicti ti jedinci, co tu razantni zmenu tady obhajuji a tvrdi, ze neslo pokracovat v New Yorku. Co je to prosimvas za nesmysl?
    Pokracovat v NYC slo a to celkem snadno. Nebo minimalne sel pribeh presunout do normalniho mesta, kde by pokracovala ponura a temna atmosfera a puvodni pribeh, kdy Max honi dalsi (nove) dulezite zmetky, co jsou zapleteni v kauze "Vecko". Stacilo by zapojit trochu mozek, ale mysleni boli, chapem...
  • God-of-War
    pochybuje někdo o tom, že to bude bomba? tipuju min 3 mil prodanejch kusů do tejdne *5*
  • A umělá inteligence je kde? Část videa o "A.I." byla ve skutečnosti o vychvalování animačního systému (ten je povedený, to ano). A podle toho co jsem viděl tipuji, že tu bude další hra s kačenkami na střelnici...
    • Ano, je to porad hra, kde se mas bavit. Jestli chces inteligentni protivniky (v ramci moznosti), zahraj si multiplayer
      • spíš Far Cry 1... multiplayer sám o sobě nezaručuje inteligentní protivníky :)
  • Vypadá to božsky.
  • BoB.2
    Max Payne 3 = Superman.
  • Ve dvojce uměl se otáčet kolem své osy když vyskočil v bullettime, ve trojce umí si dokonce lehnout a střílet z lehu... Co bude umět v dalším díle? Kopat nepřítele?
    • Otáčet se kolem své osy v bullet time skoku bylo možné již v 1-čce a již ve 2-ce bylo možné střílet z lehu,čili v tomto nepřináší 3-ka nic nového...
  • miker17
    jestli ješte jeednou uvidím tu reklamu na preventan tak vtrhnu do té jejich budovy a nacpu jim ten preventan do řiťi
  • Rockstar mě ještě nikdy nezklamal a tohle nebude výjimka vypadá to skvěle.
  • Mnohí tu neustále opakujú: "To nie je Max Payne 2, to nie je Max Payne z New Yorku!"
    Majú pravdu. Je to Max Payne 3 a to je len dobre. Ak by sme chceli Maxa 2, tak sa prevedie do nového enginu a je to. My však chceme gradáciu, vývin.
    To je ako kričať, že Smrtonosná pasca na letisku (2) nie je smrtonosná pasca, pretože nie je v mrakodrape. Je to trochu absurdné a prehnané.
    Verte, že temná atmosféra sa dá vytvoriť aj v južnej Amerike. Ak sa toto autorom naozaj podarí, tak to bude nárez. Zatiaľ thumbs up!
    • Mechwarrior_bw
      tak keď už u max payne 3 hovoríš o Die Hard (a myslím, že je to velmi trefné holohlavé spojenie) tak si to rozoberme - ktoré z dielov DH boli najlepšie ? nie náhodou prvé dva ? prvý diel, ktorý sa odorával v nočmon Los Angeles s vianočnou atmosférou a potom druhý diel ktorý sa odohrával takistko v noci, v zasneženom NY ? alebo sa mýlim ? Tretí a štvrtý diel sa odohrávali počas slnečného dňa v NY a určite boli najhoršími dielmi série... najmä štrvtý diel považujem za výsmech celej sérii. Ak by som chcel remake Die Hard do hernej podoby, tak by som volil zameranie na prvé dva diely... keď ešte mal John McClane koule a ... vlasy :)
      • Již níže ti doporučuji doplnit si vzdělání v oblasti filmu (a vůbec vzdělání obecně), než něco začneš hodnotit *7* Ohledně filmu si pro začátek si přečti třebas: Bordwell, David – Steiger, Janet – Thompson, Kristin: The Classical Holylwood Cinema, Columbia University Press, New York 1985 (pokud text pochopíš, tak se něco i dovíš a pak nebudeš vypadat jako ňouma) *6*
        • Mechwarrior_bw
          neviem o čo sa snažíš a na čo konkrétne narážaš, takže skús byť konkrétnejší a možno ťa začnem brať vážne.
          • ok, takže který film byl nejlepší... Když pomineme, že předpona "nej" je při určování pořadí správně spojována pouze s jedním odkazovaným objektem (tedy nejlepší byla buď 1.ka nebo 2.ka) , tak například: Podívejme se na to například takhle: podle ne zcela důvěryhodného, ale přesto validního zdroje: http://en.wikipedia.org/wiki/Die_Hard_(franchise) je celosvětově nejvýdělečnějším (tedy pravděpodobně i nejlepším filmem, protože na něj šlo nejvíc lidí) díl 4... Na imdb.com je 2.ka hodnocena nejhůře a nejlepší je 1.ka... Výše uvedené dva příklady jasně prokazují, už při použití základní logiky, že tvé tvrzení není pravdivé. Jinak řečeno, pokud se chceš bavit o tom, co je nejlepší, musíš nejprve stanovit hodnotící kritéria a pak věc zanalyzovat a dospět k závěru a i ten bude veskrze subjektivní, pokud neprojde validací - to co ale tady předvádíš jsou tvé osobní názory, dojmy a průjmy, které se snažíš prezentovat jako objektivní fakta - což je popravdě docela srandovní *7*
            • Jsem rád, že jsi to pochopil - v hodnocení existuje mnoho úhlů pohledů a hodnotit cizí hodnocení nedává moc smysl. Osobně si myslím, že každá z DH má to svoje a na každou se podívám rád, což se o mnoha filmech říci nedá.
            • Mechwarrior_bw
              hodnotiť film podla návštevnosti kín je fatálny nezmysel. A najhoršie je podla kritiky hodnotená trojka, nie dvojka (podla más je to naopak). Podla RT ma dvojka horšie hodnotenia ako dvojka, čo je teda riadna zhovadilost ale OK, ale napr. podla nasej - vasej csfd je sú najlepšie prvé dva diely s čím sa v plnej miere stotožňujem.
      • treti dil je imho lepsi nez druhy :) .. Simon says ...
        • Mechwarrior_bw
          ani vo sne priatelu...
      • Ano mýlíš se na třetím a čtvrtém neni nic špatného.
        • Mechwarrior_bw
          viem, že máš nejakú zvratenú zálubu v tom negovať všetko čo píšem ale už začínaš nudiť :)
          • To bude asi tím že píšeš jednu blbost za druhou.
            • Mechwarrior_bw
              ak si si nevšímol môj prvý príspevok nezačínal kritikou ale velkou pochvalou toho čo sa mi na ukážke páčilo. A áno, kritizuje, pretože nepatrím k tým čo prijímajú všetko čo je im servírované.
            • Ty zase přídeš všechno zkritizuješ a víc toho nevymyslíš. To je taky nějaká tvoje záliba na všechno nadávat a plivat?
            • Mechwarrior_bw
              to by som bral keby si vedel argumentovať, ale ty iba prídeš, uspokojíš svoju zálubu v napádaní a finito.
  • Prvních dvacet pět vteřin videa mi vnuklo myšlenku: "vrátil se!". V šestadvacáté přišla ledová sprcha: "hele Bruce Willis!" Následující záběry, ale naznačují, že půjde o nabušenou akci, kterou bude radost hrát. Budu se sice opakovat, ale MŮJ Max Payne to není....
    • uvidime .. v tomhle videu bylo tolik akce, kolik by mi stacilo na temer celou hru .. uz je snad cas aby se vyvojari/vydavatele vybodli na hekticke mega strileni a trochu zvolnili tempo za zacali u toho premyslet .. uplne v klidu zvladu jit 20 minut favelami aniz bych u toho postrilel 5 fotbalovych teamu ... (jasne tohle video zachytava pouze akci umyslne, spis jde o celkovy dojem, ktery z toho a z ostatnich dnesnich her mam) ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit