Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cibrut

    Za mě hra patřící do síně slávy. Svoje chybičky má, perfektní určitě není a gameplay mechaniky, byť se během hraní sem tam něco nového objeví, se někde po půlce trochu omrzí. Ale táhne vás kupředu příběh a atmosféra. Je to jako dívat se na dobrý film, akorát si u toho ještě zahrajete; hra je hodně ukecaná a vyprávěcí, ale zažil jsem pocity strachu, hnusu a odporu, beznaděje i dojetí. I když to není akční trhák tak příběh i hra jdou pořád kupředu a nenechají vás vydechnout; momenty pocitu bezpečí jsou jen marným zábleskem v jinak velmi temné hře. A že jsou protagonisté děti tomu dodává ještě větší grády. Je to vlastně docela obyčejný lidský příběh o tom, jak si starší sestra hledá cestu k mladšímu bráškovi, kterého celý život neviděla a to celé na pozadí kulis atmosféry tlejícího světa pozdního středověku v nákazou zamořené Francii. Za mě super a jsem zvědav na pokračování, které už bylo oznámeno.

    • Maxianimal

      Já to po dvou hodinách odinstaloval. Strašný dabing, postavy na zabití (hlavně ten kluk), hratelnost z roku 2005. Tohle byla jedna z mála her, u které ty dobré recenze absolutně nechápu.

  • mě ta hra přišla docela hrozná.. a to jsem to podle všeho dohrál cca do půlky, protože když už sem to koupil.. chjo :D 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit