Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pb_historic

    Hrozně to zestrálo. Dohrál jsem to, ale něco mi tam chybělo. Rozhodně lepší je pro mě San Andreas, GTA V a GTA 4.

  • Ilusiveman

    Nejlepší díl, největší boom byl San Andreas. 

  • Jack1947

    Nejlepší asi ne ale dobré ano, navíc tehdy rozhodlo nad koupí ( když jsem tehdy četl očekávatelně všechno to štavnaté info) a v roce 2003-04 ? to byla prostě pecka!

    • Jack1947

      Dohrál jsem jen GTA IV a GTAV. Vice city( hlavně to nakupování nemovitostí byl Pain in arse)  mě nějak přestalo bavit moc těžké tehdy, GTA SA podobné taky jsem skončil před koncem.

      Jo a ještě GTA3 na mobilu.

  • Mart9

    Nejlepší už ne, ale určitě nejatmosféričtější s nejlépe trefeným prostředím a dobou.

  • Ross

    Jediné město, které chybí v 3D provedení není Vice City, ale Londýn. Všechny ostatní města už jsme v 3D viděli. Ale myslím si, že Londýn už se nevrátí nikdy.

  • Lukyz

    Budu asi v menšině, ale mě se zasazením nejvíce líbilo GTA IV 

    Hned úvodní znělka naladila atmosféru, která se táhla celou hrou. Bylo to takový špinavý, drsný a tragikomický. Technicky to bohužel nebylo úplně odladěné, bylo to spíš GTA 3.5, ale to se nedá svítit. Já osobně bych remake na enginu GTAV bral hned všema deseti.

    • Jo, mám to úplně stejně.

      Bohužel mám jako PC hráč jeden dost vážný problém - od mala nemám rád omalovánky, stylizaci, komiks, manga....tím se pro mě stává spoustu her nehratelných - což je velká škoda, ale holt se přes to nedokážu přenést. Kvůli tomu jsem si opravdu užil až GTA 4 (samosebou jsem nahrál spoustu času i v GTA I, London69, II, III, Vice City, San Andreas) ale až po vydání čtvrtého dílu jsem si přechod do 3D tak nějak vnitřně opravdu užil.

      Nevadí mi strohá grafika - klidně si po 20 letech zahraju Elastománii, ale pokud byste mě zamkli do místnosti, kde by byla obří TV s japonskym animákem, kterej by nešel vypnout, tak bych to tam celý roztřískal a pak, pořád příšerně vytočenej, spáchal rituální seppuku.

      • Jack1947

        Anime nekoukám ( spíše z hlediska času než toho že by mě odrazovala" infantilní grafika" ) ale tohle mi příjde až moc drsné.

    • toka

      Vice City jsem miloval, San Andreas mě hodně bavilo a utopil jsem tam desítky hodin (i když se mi ho nepovedlo dohrát), pětku jsem ještě nehrál, ale čtyřka... ta mě prostě nebavila. nevím, přijde mi, že mi nesedla stylizací a příběhem. Zkusím tomu dát někdy šanci a dohrát to :)

    • Inquisitor

      Já měl taky čtyrku rád, hlavně ten pocit z jízdy je perfektní.

  • bylo mi tehdy 12 let, VC jsem si určitě půjčil zkopčený od nějakýho kámoše, měl jsem novej joystick na lítání s letadlama (asi Šturmovik tehdy?) a VC umělo zároveň používat klávesnici, myš i joystick a člověk tak při hraní mohl plynule přecházet mezi tím co mu vyhovovalo. pamatuju si, že když jsem třeba lítal s vrtulníkem tak to byl větší zážitek než tehdejší lítací simy, bylo to krásně plynulý a hlavně super sranda. a když jsem potom přeskčil třeba na motorku, přitažením joysticku to Tommy zvedl na zadní - super zážitek, o dost lepší než mačkat nějakej PageUp nebo PageDown nebo jak to bylo na klávesnici. Do toho projíždět nějakej Miami boulevard s větrem ve vlasech (a pod košilí :D ) a poslouchat Flash FM - bezkonkurenčně nejlepší rádio ze všech GTA - nášláplý nechutně popovatým popem až to bylo dobrý - Laura Brandigan a její "Self Control", The Buggles a "Video killed the radio star",  výše zmíněnej Jackson.. já nemám rád města, a nemám rád hry z měst, ale tohle bylo poprve co jsem si tu atmošku užíval a vlastně jsem rád že jsem takhle mohl zažít ducha 80ek – exaltovanýho přitaženýho za vlasy, ale já si je takhle "pamatuju". za mě velkej dík Rockstaru.

  • Zaho
    Já v tom nevidím rozdíl, přijde mi to podobné jako série AC.
    Hrál jsem 1,3, vice city a 4. Ani nevím který jsem dohrál a který ne.
    Všechno stejný, jen jiná grafika. Skvělá hra na odreagování, ale na delší to pro mě není.
  • Soundtrack byl nadupanej, to jo! ale osobně mi na San Andreas i Vice City nevoněl ten "cartoonovskej" nádech a dá se tak říct, že ve 3D jsem si opravdu užil až GTA 4.


  • uher

    Jo, Vice City mi přišlo nejsympatičtější. Zasazení, soundtrack a taková lehkost celkově.

    San Andreas už mi pak přišlo zbytečně přeplácané všemožným bordelem...

    Čtverku jsem jako jedinou ani nedohrál. Moc mě nebavila.

    A pětka je super. Už se těším na šestku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit