zavřít
...

Walden, a game - recenze simulátoru filozofova života

Studio Game Innovation Lab se zhostilo vznešeného úkolu představit životní dílo amerického filozofa Henryho Davida Thoreaua, knihu Walden aneb Život v lesích, pomocí interaktivního vyprávění v survival adventuře Walden. Malý tým vývojářů se do tohoto projektu pustil již před deseti lety a na hře je...
  • babišnym (anonym)
    2 souhlasí, 0 nesouhlasí
    město concord, rybník walden a thoreauova chatka jsou lokace ve falloutu 4
    11.8.2017

    reagovat

  • Succinylcholinjodid tiscali.cz
    3 souhlasí, 4 nesouhlasí
    V pořádku. Tesco právě nabírá doplňovače zboží. Takže absolventi humanitních oborů mají nástup od 1.9. Musíme to tu s nimi ještě chvíli vydržet...užívají si polední prázdniny.
    11.8.2017

    reagovat

  • Slavoj Žižek (inkognito)
    2 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Až někdo vydá hru na motivy některé mé knihy, bude to hra tisíciletí a jasných 10/10.
    10.8.2017

    reagovat

  • Drasťa (inkognito)
    7 souhlasí, 3 nesouhlasí
    To je bzunda jak dokazou byt ctenari games.cz omezeny :D
    10.8.2017

    reagovat

  • Hacendado (anonym)
    5 souhlasí, 13 nesouhlasí
    Zerk, Tom, Aa, Hafldan - zřejmě studentíci zbytečných filozofických oborů, co se tady sešli a nelíbí se jim můj koment. *1* Klídek hošani, až dostudujete, tak půjdete stejně max smažit do mekáče hranolky, protože tomu vašemu "vzdělání" se každý vysměje. Pokud neskončíte rovnou na ulici. To i kopáč nebo nějaký manipulant je užitečnější pro zaměstnavatele, než 10 filozofů.
    10.8.2017

    reagovat

    • Aa (anonym)
      8 souhlasí, 6 nesouhlasí
      Tak už víme, co děláš za práci, ale být tebou bych si tak nefandil, bez filozofů bychom ještě lezli po stromech, duševní a intelektuální hodnoty leckdo v poslední době podceňuje, ale věř mi že jsou důležitější než vykopaná jáma *4*
      10.8.2017

      reagovat

    • Tom (anonym)
      7 souhlasí, 2 nesouhlasí
      Trochu vedle, CVUT *3* Ale tvou myslenkovou omezenost ti opravdu nezavidim, i kdyz jsi v ni jiste stastny. Blahoslaveni chudi duchem, ze...
      10.8.2017

      reagovat

    • Slavoj Žižek (inkognito)
      5 souhlasí, 4 nesouhlasí
      A zase ten starý mýtus o nezaměstnatelnosti absolventů humanitních oborů. *6*

      Statistika poukazuje na opačný fenomén.
      10.8.2017 upraveno v 21:59

      reagovat

  • Sr_Lobo tiscali.cz
    6 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Obrazek z pripravovaneho DLC cdn.newsapi.com.au/im...30080b
    10.8.2017 upraveno v 10:39

    reagovat

  • Hacendado (anonym)
    8 souhlasí, 25 nesouhlasí
    No, nalijme si čistého vína. Hra dopadla jak dopadla proto, že není trapnější a zbytečnější osoby, než je filozof. Tento intelektuální parazit vlastně nemá ve společnosti sebemenšího významu. Je to prostý žvanil a vlastně škůdce. Nejhorší a nejkrvavější ideologie v historii lidstva vymyslel filozof.
    10.8.2017

    reagovat

    • Halfdan the Black (anonym)
      22 souhlasí, 4 nesouhlasí
      Ještě zbytečnější a trapnější než filozof je snad jen člověk, co o zbytečnosti filozofů brečí na hernim webu *1*
      10.8.2017

      reagovat

      • Hacendado (anonym)
        5 souhlasí, 14 nesouhlasí
        Reaguju na nářek recenzenta, proč je hra špatná. *1* Brečíš tady jen ty, mamánku. *15*
        10.8.2017

        reagovat

        • Halfdan the Black (anonym)
          9 souhlasí, 8 nesouhlasí
          Jo, reaguješ brekotem a ukázkovym nedostatkem vědomostí, ale vphoho, vážně tě stejně nikdo nebere a aspoň je to vtipné čtení ke snídani, nenech se rušit
          *1*
          10.8.2017

          reagovat

        • Aa (anonym)
          15 souhlasí, 3 nesouhlasí
          V klidu, když jsem byl malý capart, taky jsem o věcech kterym nerozumim řikal že jsou blbý, až časem mi došlo, že problém byl ve mě a ne v těch věcech *4*
          10.8.2017

          reagovat

    • zerk (anonym)
      5 souhlasí, 4 nesouhlasí
      Něco mi řiká, že si pleteš filozofa s bankéřem.
      10.8.2017

      reagovat

    • Tom (anonym)
      3 souhlasí, 3 nesouhlasí
      Ty budes hodne jednoduchy hlupacek. Nebo asi jen troll, to spis?
      10.8.2017

      reagovat

    • Slavoj Žižek (inkognito)
      4 souhlasí, 0 nesouhlasí
      10.8.2017

      reagovat

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.92.201.232.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.