Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poté co jsem viděl žalostný stav Destiny 2 v bete, recenzích a videích a začal se poohlížet po alternativách, často hráči doporučovali právě Warframe. Podle obrázků se mi ty postavy zdály zvláštní, zejména ve srovnání právě s Destiny. Po vyzkoušení ale mohu říci, že Warframe prijemne překvapil. Grafický styl Destiny se mi sice líbí více, ale graficky je Warframe velmi dobrý. A to je ještě třeba napsat, že mapy se generují náhodně. Ne že by to vytvořilo nějaké magické scenérie, ale je to plus oproti statickým mapám.
    Hra už konečně má menší intro a vysvětlení co jste a proč jste. Ale co mě úplně ohromilo byl obsah. Od různých úkolů, prostředí, možností nastavení postavy, zbraní, barev, designových prvků. Jednoduše, komu nevadí grind, má rád propracovanější herní mechaniky, bude zde jako doma. Samotný boj, podobně jako v Destiny, nedá extra zabrat, ale AI se mi zdála lepší (kryjí se, střílejí). Jinak je velmi efektní a příjemný. Hra je sice Free to Play, ale neměl jsem pocit, že by mě hra speciálne (na začátku) omezovala a nutila kupovat. V tom se shodovaly všichni recenzanti, že autoři nastavili platby velmi dobře. Kdo chce extra dekorace nebo nechce čekat, může si to koupit. A nakonec, když už hrajete dlouhé hodiny, určitě nebudete mít problém něco koupit jen pro to, abyste autori podpořili.
    • Naprosto souhlasím. Hraji na PS4 od vydání s většími, či menšími přestávkami. F2P model je bezvadně nastavený a s trochou snahy a obchodováním s ostatními hráči si snadno vyděláte prémiovou měnu za kterou si otevíráte obsah.
      Akorát pokud do té hry chcete více proniknout, tak musíte použit internet. Hra toho moc bohužel nevysvětlí. Nicméně srovnání s Destiny je zcela na místě a obě hry mají své klady i zápory.
      • Jack1947
        Jo je to less p2w ( teda grind to win) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit