Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasne ze je to Sport - kopa muklov sleduje ako sa par muklov snazi v niecom porazit dalsi par muklov, a okolo celeho sa pritom tocia prachy, reklamy, a ine. konzumnou spolocnostou vyznavane zazraky.
  • JohnyTheZik
    Prijde mi usmevny, kolik clanku tady bylo napsano na tema WoT a esport, a jak moc sebevedomi ti tvurci jsou. Slovy twitch chatu u starcraftu je WoT "dead gaem". To, ze jednou za cas narvou penize do turnaje v Polsku, z toho nedela sledovanou hru. A pokud to nema fanousky celej rok, tak to bude casem jen vic a vic upadat.
    • Arogance ... to asi tak nejlip vystihuje jejich pristup. Nulova pokora. Ty ses plebs, zaplat a drz pysk.

      Plati ve vsech ohledech. Mozna na to uplne nenarazis jako obycejnej hrac, ale pokud by ses dostal do kontaktu primo snima, tak to z jejich naprosto libovolny komunikace primo cisi. A dokonce ti i reknu proc. Videl si Polivku a krva (proc sem nemuzu napsat oficielni nazev filmu??) hosi? Tak tohle je PRESNE stejny.

      Kdyby s hraci komunikovali, a netvrdim ze ma vyvojar skakt jak hrac piska, tak to mohla byt (skoro) perfektni hra. Misto toho vymejslej kraviny jako klaksony ... na tom stravili minimalne 1/2 roku ... takovou hovadinou. A vsichni hraci, kteri vyvoj sledovali, i ta hrstka co mela pristup do uzavrenyho testovani, jim to rikali predem, ze je to kravina.

      A treba jednu z nejpodstatnejsich soucasti - spotting system - nebyli schopni vyresit dodnes. Jo je opravdu uzasny (predevsim kdyz hrajes nejakej turnaj), kdyz se ti enemackej tank teleportuje pres perfektne pokrytou ulici ... (tusim ze od nejaky doby radsi mestsky mapy z turnaju uplne vyradili).

      Pritom zaroven plati, ze jim spousta hracu nabizela ( i zcela zdarma) pomoc. Jsem si 100% jistej, ze kdyz to ted pustim a lognu se, budou tam stale tytez chyby co tam byly pred 4ma rokama. A stejnou jistotu mam v tom, ze moje "top" tanky jsou davno nepouzitelny plecky (zlata IS4 pred presunem ve stromu ...).
  • On tuhle haluz jeste nekdo hraje? lol ... staci kdyz si vzpomenu na bitky, kde sme po 10ti pivech s kamosema porazeli daleko lepsi a organizovany tymy ... ale proste haluz faktor stal pri nas. A jasne, meli sme odehrano poradnych par tisic bitek, ale to porad nemenilo nic na tom, ze pri souboji s +- rovnocenym souperem to bylo proste o nahode. Protoze co asi tak rict na to, ze papirovej scout schytal 5 zasahu od hvyku ... a vsechny jen cinkly, takze naspotoval uplne vsechno a atomovky z nebe se postaraly o zbytek.

    WoT je o haluzi z 80-90% a tech 10% je to, co umi hrac.
  • Tahle hra je největší pí.....a jakou mohli vymyslet a nechápu jak to někdo může hrát a mluvit o realitě to jste ještě asi nehráli simulátor co? *3* *1*
  • To by me zajimalo jestli wargaming bude vypinat buffy pro nobiky a debuffy pro dobre hrace tak jak to ma ted.....
  • zaty
    Ale tak proč ne. Nechte hráče hrát ve stoje a pod nohy jim dejte běžecký pás, který bude postupně zrychlovat :)
  • Llour
    Daleko lépe by se pro esport hodil Warthunder, žádné HP, žádné zobrazovaní nepřítele pomocí červeného světýlka, žádná pomocná ruka od minimapy......žádné kempení *4*
    • Sorry ale tohle nemůžeš myslet vážně? :D Já když koukal na
      Supercup ve WT, tak jsem u realistických bitev nudil. A u arkád to bylo o trošku zábavnější. Nicméně letadla podle mě nemají šanci v e-sportu uspět. Možná by WT prorazil s tankama a nebo spojenými bitvami. Ale samotný letadla jsou prostě nuda a nenatáhneš na to tolik lidí jako se to povedlo Wargamingu na WoTko.
      • Sithard
        vsak ale on myslel tanky
        • No WT tanky s tím jak to popsal na e-sport nemají. Nepřitáhne to lidi. POkud chtějí esport, musí z toho udělat více arkádu. Jinak to prostě nebude mít úspěch.
          • Llour
            Tak tam je na výběr i arkáda, ale co je to pak za umění, když i nad perfektně zamaskovaným tankem ukrytým v lese svítí červené světýlko *7* *7*
    • Jak je na tom teď vůbec WT? Nějak jsem se k tomu ještě nedostal, ale nedávno jsem někde četl, že ta hra šla kvalitou taky dolů, že tam podobně jako ve WoT přidávají tanky, které byly pouze ve fázi prototypů nebo pouze ve fázi návrhu apod.
      Nad Wot už jsem zlomil hůl, ta hra jde podle mě kvalitativně celkem ke dnu. Naslibovali toho plno, ale skutek povětšinou nikde.
      Jinak pro esport se hra, kde hraje velkou roli náhoda, podle mě vůbec nehodí.
      • Rozhodne stoji za to to zkusit. Maus je stejne zatim az na patym ranku a to je neco kam jsem se nepropracoval ani s jednim narodem.. zatim :D
      • Llour
        Mě připadá, že je to čím dál lepší. Hlavně člověk musí mířit u každého tanku trochu jinam, aby to mělo nějaký smysl a v realistickém modu záleží daleko více na schopnostech hráče než na pouhé náhodě nebo štěstí. Např. 2 měsíce zpátky bylo ve WT vidět dost technických chyb (stromy mizely sami od sebe, nebo se prostě válely jako kuželky), teď je to už ok.
      • Někdo mě možná opraví, ale jediný co tam přidali z tanků, které se v reálu bojů nezúčastnily je Maus a na ten jsem mockrát nenarazil...
        • Kr.Pa
          Ale Maus se téměř boje zúčastnil (obrana berlína), byly vyrobeny 2 kusy, které pak byly poničené, Rusové je dali do hromady a tank je v Kubinském muzeu.
  • e"sport"
  • P2W nikdy nebude uspevny v esporte
  • Bude nekdo z techlech pro hrat bez gold strel atd ? To asi ne co to by dostali od nepratelu ktery by je meli jak nic :)
    • Pravidla pre e-sport sa mozu lisit. Napriklad tam moze byt obmedzenie pre max 5ks goldov na bitku, alebo bez goldov uplne a hned je to o inom.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit