Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sithard
    Beer simulator 2015.. alespon se v tom cesi nezaprou :D
  • Počkám na první ohlasy a jestli OK a vyjde to na GoG, pak kupuju. Vypadá to na konečně opět do detailu propracovanou hru, jako za starých časů . *14*
  • Stejne jako mafie 2
  • No je vidět,že tam má Hellboy rozumné programátory..... *3*
  • Dufam ze k atmosfere bude aj cz dub a nebudu sa to snazit co najviac predat amerike,malo by to zostat doma nie ako arma 3 horko tazko cesky,ako keby im len islo o prerazenie na trh co je v poriadku,ale zaklad by mal byt domaci a prvoradý.Nech sa amici tiez potrapia nepatri im cely svet. *5* *5*
    • Magister_Peditum
      To sice jo, ale náš trh je pidi oproti Americe. Z nezištných důvodů hru těžko vytvoří, chtějí na tom přirozeně taky něco trhnout. To jim těžko můžeme mít za zlé, člověk z něčeho živ být prostě musí.
  • Magister_Peditum
    Jsem jednoznačně pro co nejpropracovanější herní svět, ale řešit zrovna alkoholismus takhle dopodrobna mi nepřijde nejšťastnější. Přece jen toho mají na práci ještě hafo, a pokud nechtějí technologicky zaspat, tak by to do toho roku 2016 +/- měli raději vydat.
    • wenceslaus
      Jde o to, jak moc to ve skutečnosti zdrží vývoj hry. Jak už někdo napsal, Fallout měl mechaniku závisloti taky a nejde říct, že by byl nedodělanej :-)
      • Magister_Peditum
        Mě nejde o to, jestli bude hra dodělaná či ne. Věřím, že Vávra a spol. hru dodělají v každém případě, ale jen se bojím toho, abychom na ni nečekali příliš dlouho.
    • Paulcz
      Nepřijde mi, že by byl Vávra nějak odtrženej od reality. A mě se to líbí, dělá to herní svět zajímavějším. Třeba ve Skyrimu bylo hafo možností, ale většinou nikam nevedli a nedej bože, když tu Potěmkinovu vesnici začal hráč více zkoumat..
      • Magister_Peditum
        Tak pokud mají vše ostatní už hotové, tak prosím, klidně se můžou zabývat třeba fyzikou m*čení proti větru. *15*

        PS: M*čení, jako zakázané slovo? To jako vážně?! *7*
        • wenceslaus
          Pitomá hvězdička! Teď naprosto netuším, o čem píšeš! M*čení.... jako m*čení jehňátek nebo co? Kdo by mučil proti větru? :-D
        • smejki
          píšu si...
  • Keyz
    + za snahu udělat to jinak.

    Klidně se na to mohli vykašlat a vyhodit podle průzkumu nejvíce zábavné RPG s homosexuálními elfy a 50 draky. Proč ne.
    Ale snahu o změnu a pokrok si vždy cením. Che to více odvahy, než vydávat běžný produkt.
  • Strašně rád bych v Kingdom Come měl i ty nejmenší blbinky dotáhnuté do detailu a na ten alkoholismus, alchymistickou minihru a vše další se neskutečně těším :) ...na druhou stranu vymýšlet celé dny simulaci chlastání a nemít stále v akčním RPG v "provozuschopném" stavu jinou zbraň než meč mi nepřijde zrovna šťastné. Snad Dan ví co dělá :)
    • ucho
      no vtip je v tom, že aby to bylo reálné, stejně tam moc soubojů nebude... takže nějakou větší řezničinu bych nečekal.
      • Toho se právě bojím. Ono na jednu stranu je to strašně fajn že to chtějí udělat dobové, detailní, odpovídající... jenže je otázka, kdo si potom takovou hru koupí? Mainstreamový hráč rozhodně ne. Ale věřim že Warhorse najdou nějakou cestu jak tam nacpat dostatek soubojů i nějaké ty výbuchy při zachování toho realistického středověkého feelingu :)
        • wenceslaus
          Myslím, že necílí úplně na mainstream, ale na údajně početnou, zatím neoslovenou skupinu hráčů, kterým přesně ta autenticita a realističnost chybí.
          Těmi „výbuchy“ by si spíš uškodili - pro mainstream by to bylo málo, pro hardcore moc - nemůžeš se zavděčit všem.
        • Veskoslav
          Výbuchy? Děla se v té době používali fakt minimálně. Drahá, těžko přenositelná a vysoce nespolehlivá. Navíc o vesmírných simulátorech a RTS taky tvrdili, že je to mrtvý žánr a nikdo to nekupuje. A pokud se zaplatá vývoj+nějaký zisk navíc, tak bych na nějaký mainstream kašlal, protože stejně to nebudou hrát, protože budou brečet, že je to realistické.
          • walltar
            http://i.imgur.com/dZivKdI.gif ... neboj bude trebuchet se soudkem něčeho co krásně vybuchuje. Jako v každém filmu. *1*
            • Magister_Peditum
              Jo, to je Titanik dle Michaela Baye. *1*

              EDIT: Za co mínus? Je to řečeno v tomhle... https://www.youtube.com/watch?v=dJxj1mou03M
              *1*
  • Jack1947
    Bez Alkoholu to prostě nejde, to zdá se pan Vávra moc dobře ví. Tedy v RPG samozřejmně jinak, alkohol je hnus rozvrací lidi, kalí mysl a lidi po nadměrném užívání hloupnou a jsou tupější. *4*
    • Carmamrdon
      "kalí mysl a lidi po nadměrném užívání hloupnou a jsou tupější"

      Tak kolik hektolitrů jsi ho v životě vypil? Přiznej se. *3*
      • Jack1947
        Zklamu tě ale maximálně jsem měl jednu 10-12... *3* , nemám co skrývat nepiju. *4*
        • walltar
          Chyba ... Já si osobně rád dám něco večer když sedím na terase, nebo trochu Cideru k obědu. Na alkoholu není nic špatného ... pokud to člověk nepřehání. Ale opravdu na sraačky sem byl v životě asi 2x ... nějak to nevyhledávám.

          Navíc jak můžeš něco odsuzovat, když si to ani pořádně nezkusil? To je jako kdyby si nadával na křesťany a nikdy nečetl bibli. *2*
          • wenceslaus
            Viděls, kolik to má stránek? Počkám, až to vyjde na DVD s 5+1 dolby....
          • Paulcz
            Na alkoholu je toho špatného dost a hodně negativně ovlivňuje celou společnost. Akorát u nás se to tak nebere, národ buranů co se chvástá, že vypije nejvíce piva na hlavu. Např. docela zajímavé je přečíst si od Masaryka - O alkoholismu, sto let staré a pravdivé :)
            • walltar
              Ale ono to není alkoholem ... alkohol nemůže nic ovlivňovat, nemá svou mysl ani žádný záměr. Je to neživá věc. Jeho nadměrné užívání ovlivňuje společnost. Za vším je neschopnost lidí kontrolovat sama sebe, dělat dospělé a uvážené rozhodnutí, nebo nemoc. A potom to svádět na neživé předměty ... to mě připadá jako kdyby si kopnul nohou do skříně a potom ji vyhodil z okna, protože ona za to může, že sis zlomil palec.

              Spíš si myslím, že je potřeba hledat důvody proč se z člověka stane alkoholik a ty se snažit řešit ... stres bych řekl, že bude největším problémem. Protože silně pochybuju, že by se člověk, který by byl v pohodě a neměl nějaké větší problémy stal alkoholikem. Potom asi vliv okolí ... to bohužel je dost problém řešit, protože v tomhle je pokroucená celá společnost a nemyslím, si že když člověk kolem sebe zamlada vidí hodně pití tak že ho to nějak poznamená ... já sem z vinařské rodiny, takže pro měl byl alkohol běžná součást života, takže ani ve škole to pro mě nikdy nebylo nic cool. A asi i genetika ... a tu jen tak řešit nejde.

              Alkohol šel vždycky ruku v ruce problémům ... protože lidi radši dělají, že žádné problémy nemají, než by je řešili. A k tomu jim pomáhá alkohol velice dobře. Takže opět ... spíš by pomohlo lidi naučit řešit vlastní problémy, možná by potom bylo míň alkoholiků.

              A myslím, že všichni dobře víme, že tohle není jen otázka alkoholu ... stejně fungují i věci, které nemají žádný chemický základ. Jako třeba hrací automaty. Pokud bych odstranil ze společnosti všechny podobné věci (alkohol, drogy, hrací automaty, cigarety ....) tak si taková společnost, u které se neřešila příčina, ale jen příznak najde nějakou další drogu. A tak by to šlo pořád dokola. Z toho důvodu říkám, že alkohol není špatný ... problém je mnohem hloub.
        • Magister_Peditum
          Kdo se vydává za abstinenta, je alkoholikem o to víc!
    • nj alkohol je metla lidstva,ale zametat se musi
  • Co to maj za oprášek české historjie v te knize ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit