Přejít na výpis diskuzí
Watch Dogs vás chce přimět k hravé kreativitě
18.4.2014 | Adam Homola
46 příspěvků
-
Nevím. Počáteční nadšení (obzvlášť po prezentaci na E3) šlo docela solidně rychle dolů a o hru jako takovou nemám nějaký zájem....Počkám na recenze, ohlasy Vás a jiných hráčů a pak uvidím. Spíše ve slevě než "okamžitě". Více vkládám naděje do Division, které není ohlášené na staré toustovače, takže by to mohlo dopadnou lépe.
-
-
Jako pc hráč řikám, že ty toustovače sis mohl odpustit, ale s WD máš pravdu, cejtím se tý hry přejedenej a to ani nevyšla. Bojím se, že to bude ve stylu AC her, který mám rád, ale po několika hodinách se to začně opakovat a pak už to tak nějak hraju jen z povinnosti, doufám, že ten odklad to vyřešil.
-
Už i ty píšeš jako idi*t? Jsem myslel, že prohlašuješ, že nejsi troll a pak tam vidím toustovače. Za prvé to není vtipné spíše naopak a za druhé to vytváření flame, za třeti Division má vyjít někdy až v roce 2015.
-
-
Ano staré generaci konzolí říkám toustovače, nové generaci konzole. Protože stará generace měla už v poklidu umřít a ne aby se na ni dělaly hry jako WD a pak to vypadá, že se osekává na další platformy.....Takže ano, svému XBoxu 360 říkám toustovač, na kterém mám skvělé hry, ale rozhodně si na něj nekupuji novější jako AC IV a spol., které zároveň vychází i na novou generaci a pc.
-
-
-
btw REDAKCE napíši to sem, protože se to týka tohohle článku, ale na hlavní stránce je jako hlavní komentář u tohoto článku můj, jenže je tam s ikonkou jiného uživatele (já ikonku nemám).
Trochu divné. -
Jen aby to nebylo něco ve stylu Titanfall kdy jsem k postupu na dalsi "G" nucený splnit challenge o ktere bych jinak ani okem nezavadil?"
To vážně miluji. -
Hrozne prelozeny. Tahalo me to uplne za vsechno...
-
nevíte kdy bude GTA nové?
-
-
GTA bylo nove pred 7 mesici. Ted uz je napul stare.
-
-
GTA vylo nové před 17 lety.
-
-
Mas pravdu, omlouvam se za mystifikaci.
Nova odpoved: GTA bylo nove pred cca. 17 lety
-
-
-
-
Já se těšim hodně, na druhou stranu ta dvouletá kampaň už postrádá jakýkoliv smysl a v Ubi z toho taky nejsou asi dvakrát odvařený. Ještě že to vyjde před letošní E3 :D
-
Ta hra bude fail. Tupa AI a nuda