Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trailer prošpikovaný spoustou ocenění pro hro co ještě ani nevyšla. Je vidět, že Ubisoft si umí chválu zaplatit.
  • Úplně vidím ty jedince, co tu nadávají na třeba nový CoD jaký je to SHIT, že to má kampaň jen na 10 hodin a místo hry je to spíš interaktivní film a druhý den letí do obchodu a vypláznou za to litr ... ubohost, já ze sebe blba dělat nenechám, kdo chce, jeho problém, pak si ale nestěžujete, že nové hry jsou o ničem, sami si za to můžete ...
    • Rozhodně není mým cílem tě nijak urážet. Nemůžu se ale ubránit dojmu, že z tebe nikdo blbce dělat nemusí, protože by nosil dříví do lesa. Já tehle pláč nad češtinou nechápu. Já měl na základce ještě ruštinu a anglicky jsem se naučil vlastně sám. Hlavně díky počítačům, protože na přelomu osmdesátých a devadesátých let žádný lokalizace moc nefrčely. Vám to dneska cpou do hlav od mateřské školky a stejně umíte pitchu. Ty hry zas nemaji takovou slovní zásobu, aby na tom bylo něco těžkýho.
      • vlastik.plaminek
        Jenomže tehdy tomu přála doba. Kdo chtěl, musel sám a nebo si platit drahý kurz. Jeden smutný příběh ze života - chodil jsem na pomaturitní jazykovku, která je v prostorách učňáku, takže nás učili ti samí učitelé. Byli skvělí, dovedli naučit, když někdo něco nechápal tak dovysvětlit. Když jsem měl "tu čest" poznat některé jejich studenty říkal jsem si, že větší stádo vypatlanců potkat nemůžu. Na jedné straně máš skvělé učitele, kteří umí a na druhé bandu idiotů, která po základce a třech letech na střední nechápe ani oznamovací větu.
    • Ty nejsi blb. Jsi pokrytec. A co je horší, ty si tu hru, co haníš, ani nekoupíš ale stáhneš. Podle toho, co tu v diskuzi smolíš, se v tobě tak na 99% nepletu.
    • Jack1947
      To si teda precenil 10 hodin kezby, posledni COD bylo tak na 5 max 5a pul.
      Vyplaznou litr kuli mp aspon , by to tak byt melo.
  • Jack1947
    Potesujici zprava urcite, Cz titulky na konzoli , jo to bylo hodne davno co jsem nejakou hru v cz hral.
  • proc kdyz to maj uz jednou prelozeny (a nevydany) to proste nevlozej do vsech verzi? to prece neni nic pracneho..
    • Protože je to potřeba vyjednat pro každou platformu zvlášť a tohle vyjednávání s získávání licence něco stojí. Taky se většinou lisujou placky s lokalizací zvlášť pro určitý region. U nás často cesko-madarsko-polska verze. A to stoji jeste víc. Logicky z toho plyne, ze dokud se nextgen nerozšíří tak jako soucasne konzole tak se bohuzel cestin zase nějakou dobu nedočkáme.
      • s microsoftem a sony vyjednano maj (viz ps3,x360). navic je to pridana hodnota, takze by slo spis o oznameni nez vyjednavani. s tema regionalnima verzema mas pravdu, ale o tom nemluvim. muzou to pridat proste do zakladni anglicke (multi) verze jako volbu v menu. ted kdyz se nad tim zamyslim, tak muze jit o vypocitavost Ubi, treba za tu cestinu bude nekdo v budoucnu ochoten zaplatit i pro next geny.. nevim, zavani to hloupou politikou. zadnej rozumnej duvod nevidim.
        • Jo tak s tou hloupou politikou souhlasim. Ale ono to opravdu neni tak jednoduche jak si kazdy mysli, ze se cestina proste jen prida na disk kdyz uz je jednou hotova. Jestli si cet rozhovor tusim s predstavitelem Conquestu, tak ten to celkem detailne popisuje. Napriklad preklad manualu, prelozeni klaves a podobne drobnosti musi presne odpovidat internim regulim sony, jinak tu cestinu proste neschvali. Je to proste byrokratickej oser pri vyjednavani s obrovskym molochem a o nejakym rozumnym lidskym pristupu si muzou distributori nechat zdat. Proto se do toho imho nepohrnou dokud nebudou mit zajistene ze se jim investice vrati. Mám dokonce pocit, ze musi smerem k Sony i garantovat urcity pocet prodanych kusu s lokalizaci pro danou platformu, coz si taky zadny cz distributor pred launchem novych konzoli netroufne.
          • no mas pravdu ze do toho nijak zvlast nevidim.. jen mi obcas zustava zdravej rozum stat.
  • Aspoň, že to na PC opravdu vyjde, vypadá to strašně dobře :)
  • BoB.2
    Watch Dogs v realu.
    http://www.youtube.com/watch?v=i_Cw0QJU8ro
  • Správně. Hry bez cz titulků nekupovat, stahovat. Jen je donuďte lokalizovat... nedokážu si představit, že by Mafia vyšla pouze v češtině někde v USA nebo jen třeba v Polsku, Německu apod...
    • vlastik.plaminek
      Myslíš, že je zajímá nějaký kokůtek, co nebyl schopný se naučit ani základy aspoň jednoho jazyka? A než se začneš vymlouvat na dobu před revolucí, tak hry se dělají i v ruštině.
    • Kdyby bylo u všech her možné přepínat mezi jazyky, tak proč ne. Jenže u spousty her nejde texty přepnout zpět do angličtiny. Třeba já chci mít titulky i všechny in-game texty v angličtině. Působí to mnohem přirozeněji. A rozhodně nejsem sám.
    • MrSanta
      Jasan, tím že hru upirátíš určitě někoho přesvědčíš k lokalizaci. Tak blbej snad nemůžeš bejt ani ty *7*
      • Ty jsi kus hloupého člověka, nekoupit hru je jediný způsob protestu (na cokoliv), co jinýho chceš udělat, poslat jim email? Myslíš, že je zajímá, že nějaký jouda MrSanta někde z games.cz chce lokalizaci nebo něco jiného v té hře? Houby, ale pozor, nekoupíš, nemají peníze a to už se sakra začnou ohánět ... jenže to by lidi nemohli být tak tupé stádo a kupovat codoviny a podobné blbosti, herní scéna a kvalita vydávaných her by hned vypadala jinak... lidi jsou tupé ovce.. známá věc.
        • Správně, nekoupit je legitimní způsob protestu. Jenze ty ses bohuzel asi trošku pokrytec nebo nepřemýšlíš. Bud si tu hru nekupuj vůbec a nezahrajes si ji nebo jestli chces nějak "trestat" cz distribuci (ta jediná může za to ze hra není v češtině)tak ji kup někde v zahraničí. Nechapu proč bys ji stahoval. Akorat okrades vývojáře který s nějakou lokalizaci nemaj co delat.
          • Ale já třeba tu hru chci hrát, tak si ji přeci stáhnu. Nechci trestat sebe, že si hru nezahraju, chci potrestat je, že nejsou schopni vybrat distributora, který tu hru počeští, respektive zajistit, aby to udělali.. distributor nechce? Ok, najdeme si jiného, který to s radostí udělá, aby naši hru mohl distribuovat.. to je snad takový problém? :) A zase ... viděl bys jak by se předháněli v lokalizacích, jen aby si studio vybralo je ...
            To jste někteří tak hloupí pořád?
            Hráči (zákazníci, živitelé) by snad měli určovat co se jim líbí a co ne a dávat to najevo, aby šla kvalita nahoru...

            Podívej se třeba na EA kolik zničilo serií a her... v životě bych si od těch idiotů nic nekoupil, kdyby to tak udělala většina, bys viděl, jak by se ti šmejdi oháněli, aby udělali kvalitní hru...

            Proto je to takové jaké to je, až EA oznámí BF5 a bude to zase to samé pořád dokola a DLC k tomu s jednou mapou a zbraní za 3 stovky, můžeš zase nadávat ....
            • Sorry ale to je nesmysl. Bud tu hru chces hrat a koupis si ji takovou jaka je, zkousnes anglictinu (kterou u piratske verze taky asi s prehledem zvladas). Nebo pokud ji zas tolik hrat nechces nebo chces dat najevo nespokojenost s vyrobkem, tak ho nekupuj. Ale to ze tu hru ukradnes proto, ze neni takova jakou si ji predstavujes je blbost. Akorat tim podporis vznik ruznych nablblych drm ochran atd. nez nejake cestiny. Ja vole taky nekradu v samosce makovy kolace, protoze bych jim chtel dat najevo, ze by meli zacit delat tvarohovy. Presne to delas ty *1*
            • Jack1947
              Pokracujes v nesmyslech, si jeden z milionu ( najdou se mozna jeste nejaci jedinci, o nich ja nic nevim) vazne trestat vyvojare stazenim,jen kuli tomu, ze neudelaji lokalizaci pro CR ktere je nebyt ( par kvalitnim hernim studiim a hram), uplne neznama krajina
              To je prehnane, nesmyslne a nikam s tim nedojdes, stejne si plno lidi koupi , nechapu duvod tve diskuze - vlastne jo sam si to napsal , je to nenavist vuci EA, uz dal nic psat nemusis je to vsechno jasne , jen si tady snazis na EA vylit zlost. Jenze ostatni vyrobci takovy treba nejsou, to si nezaslouzi, on je ani 1 co si nekoupi jejich hru , moc zajimat nebude. BF sem ani netahej to je jen marketing , davkovat lidem po- kouskach aby ve finale zaplatily vic a radi. ( sry potom vlastne vetsina tehle lidi, jsou jak si napsal jen tupe stado ovci... ).Jak napsal Redneck ani by se jim to nevyplatilo, muzeme bejt radi i za to malo lokalizaci. Jeste bych dokazal pochopit, ze by si nekdo stezoval na aspekty hry a hratelnostni prvky ale na lokalizaci to je fakt sila, CZ je hezke sak, eng je lepsi aspon se clovek nauci neco. Reakce na Vladce sveta ...
            • Redneck
              BF5 a spousty dalsich her jsou pro obrovsky mnozstvi lidi jen 1. anebo jen 2. dilem. Kazdymu neni jako nam a kazdej nezacinal nekde v 80. letech na automatech nekde na matejsky. A kdyby mi nebylo tolik kolik mi je, tak si myslim, ze by se mi ten BF5 a treba i nejaky dalsi hry od EA i libily.

              Oni ty hry jsou zabavny, ale k dokonalosti maj daleko, jenze ktera hra ne?
              To je vzdycky plno videi, kde se omilaj 2, 3 hlavni featury a pak jsou treba i desitkovy hry plny generickyho gameplaye. Nechci branit EA, ale neni to zadna sranda vytvorit Super Ultimate Best of the Best game.

              A co se lokalizace tyce, tak ta v dnesni dobe neni dulezita, az na vyjimky jako je Fallout a dalsi ukecany hry, kde maj konverzace nejakou vahu.
              Dnesni decka zacinaj s Anglinou uz ve skolce a jsou tim jazykem uplne obklopeny. A pokud neni nekdo uplne retar*ovanej anebo linej sahnout obcas pro slovnik, tak pochopi vetsinu deje bez problemu.
              My hrali treba Heroes of Might & Magic a tam bylo popisku, az to pekny nebylo, ale zvladli jsme to, sice s castym listovani slovnikem, ale zvladli.

              Kdo by se zabejval takhle malym trhem jako je CR, kdyz se ty hry v Anglictine proda prakticky stejnej pocet kusu? Az na ten Skyrim etc...
        • Jack1947
          To uz zalezi na kazdem preci ne? Navic by takhle muselo smyslet minimalne 50% hracu... navic tech her bez lokalizace je furt vice nez s lokalizaci, tudiz moc tvuj prispevek nedava smysl, ano tupe a hloupe ovce jsou lidi, to od nepameti a totality ze, to je myslim zcela individualni, je na kazdem co koupi a co ne ( jeste muzes delat petici no , jestli teda by ti ji nekdo podporil nevim nevim).
    • Když hra vyjde v nějákém jazyce, tak snad všude ne? Popřípadně stáhnu z netu.
  • BoB.2
    Já to věděl. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit