Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak mám chápat, že v SC2 nejde ukládat postavu? o_O
  • o to prave jde, trva dlouho než člověk něco získá, a o to víc je to pak KING! když má každej všechno za pár hodin mi nepřijde ok. to by každej mohl začinat s namaxovanou postavou.
    Já ultimu hraju také už asi pátým rokem a ta hra je hlavně o Umění PvP. a za těch pět let mužu prohlasit že jsem pěkně majetný a ostatní hráči ke mě mají respekt. a takhle yb to dle mého mělo být. Ano, pro nováčky to není jednoduché ale o to je pak větší radost z úspěchu.
  • A ja mel za to, ze problematicke je slovo "StarCraft". Tak tohle je uz uplne na hlavu. V Blizzu se museli scvoknout!
  • jediná Online hra která je skutečně HardCore RPG je Ultima Online. Vim že dnešním dětem se to nelíbí protože když je někdo zabije, všechny věci které u sebe ona postava měla zustanou v mrtvole... a je už jen na vás jestli se pro ně vydáte znova, nebo jestli vás sundal červený hráč a vše Vám vzal....
    • No ultimu sem nehral to musim priznat ale hardcore RPG sem hral a opravdu to neni nic pro me.Hral jsem EVE a za 2 roky hrani sem mel hodne dobre naradi a lod no a za 5 minut jsem prisel o vse co jsem 2 roky stradal a setril takze jsem s EVE skoncil mozna je to prave ten duvod proc dneska takove hry nemaji sanci na trhu a proc EVE ma tak malou komunitu protoze je to hra ktera je hodne nepratelska k novackum a trva roky nez neceho dosahnete :).No jinak tady k tomu Starcraftu ... rel bych ze to bude v pohode a na nazvu zase tak moc nezalezi nebo co nebo zalezi ? :)
    • Spades
      Ja ultimu hral, a rad bych, kdyby zas vyslo takove hardcore RPG, ale ultima se mi vzdycky zdala, takova... pomala. Nevim no. Urcite by to bylo zajimave mit nejakou takovou hru, ale v novejsim kabatku
      • ultima je hlavně o taktice boje, využívání všech kouzel a povolání a koordinace mezi hráči např v guildě. udělá chybu jeden a celá výprava jde do kopru a všichni přijdou o to co zrovna měli u sebe. člověk má pak k té hře respekt a když jde do tuhého, stoupne člověku adrenalin a tep že to opravdu cítí. což se mě osobně u WOW nikdy nestalo protože se nebojim umřít a je mi to fuk. Když se kvuli tomu nepovede výprava tak nevadí zajdeme ji znova. o nic člověk nepříjde.
        postrádá to úctu a strach z toho jít někam kde to neni bezpečné
      • souhlas, sice někdo může namítnout, o grafiku vůbec nejde, ale pokud by se Ultima dala do nového kabátku, bylo by to fajn.. i když hratelností, nevim jestli by měla uspěch, protože to doopravdy není WoW, ale docela hardcore
  • bmarg
    Nevím nevím, aby si blizzard ten svůj World of Zázrak nepotopil rankerským systémem online Starcraft. Ale určitě dobrý nápad, trh je těma všema MMORPG už přehlcen a popravdě tu jsou jen 2-4 hry které se vážně tváří jako online hra, která má potenciál. Snad to dopadne dobře, protože svět SC mě zajímá omnohem víc, než věčné šarvátky alíků s hordou :-))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit