Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz aby ty 360 kamery nataceli v normalni kvalite. To bude duvod proc si porizovat VR a ne ty trapne hry co na to vychazi.
  • Nevím jestli je teda vhodné vymýšlení a nasazování strojů k vraždění lidí nějak oslavovat. Co to je dnes za dobu...
    • Navíc slavit zrovna Bitvu na Sommě... *7*
    • Magister_Peditum
      Co to je dnes za dobu? V muzeích lidé obdivují zbraně už od nepaměti. Jde o technickou památku.
    • jamar28
      Proč by ne? Stroj přece za nic nemůže, těžko by bez těch "fuj fuj" zbraní porazili třeba nácky.
      • Je ale otázka kde by byli nácci bez tanků? *3*
        • Asi ještě zakopaní ve Francii
        • jamar28
          No vždyť právě. Ten stroj za nic nemůže.
          • Přesto souhlasím s názorem, že "slavit" výročí vzniku stroje na zabíjení je poněkud zvrácené. Mělo by se připomínat, ne slavit...
  • Vidim ten velky styl, v hlavni hraci dobe je na EU1 stezi 65k lidí. Není to tak dávno kdy tam bylo 2xtolik. Že by soudruzi dělali něco špatně?
    • Posledni dil CoD .. denni maximum jen 13,5k pro vsechny regiony na PC ..kde asi soudruzi udelali chybu ? Sakra, kdyz se sectou vsechny regiony tak WoT stale hrajou kazdy vecer stovky tisic hracu ... o tom si muze nechat zdat vetsina AAA titulu ... WoT uz bezi 6 let a stale ma mraky hracu ...ja si nemyslim, ze by byl az takovej problem ve hre ...vetsinu problemu tvori demence hracu.
    • To je easy ... v bete to byla slusna hra, slibovali hromady veci ... a vysledek? Hraci odesli, protoze z toho udelali tardplay pro nemluvnata s hromadou presne stejnych krabic v jinym provedeni. Paac, o boze, lt byl na IK pokud potkal hv ... a to by neslo, takze tam naladovali nesmyslny a nikdy neexistujici kulomety, s vydrzi nosorozce a rychlosti pantera ...

      Tenhle problem zacal cca 1/2 roku po uvedeni "ostry", to zacli banovat hrace za to, ze jim pripominali jejich sliby - jako treba ze to staci rekompilovat a pojede to multicore, nebo ze budou bitky 30vs30 ...nocni mapy ... Jejich arogance stoupala doslova do nebes.

      Proc myslis, ze je tu tenhle blabol, PR masirka, protoze WoT ma snad nejvetsi fluktuaci hracu, co sem kdy zazil. Stav hracu udrzovali jen prave pomoci PR, coz znamenalo, ze to hraci cim dal vetsi tardi a automaticky to vyhnalo vsechny lepsi hrace. Jenze na ten tard play dojedou i ti tardi ... kdo by hral hru, kde z 90% chcipne do minuty a z 10% do 2 ... ;D. Naprosto bezna byla situace, ze ceta lepsich hracu pozabijela zcela sama vsech 15 enemaku. To je zabava jen do jisty miry, pak je to proste nuda.
    • Nedali do hry Pokémony :) Ale co se tak proslýchá, tak problémy z úbytkem hráčů na úkor tohohle fenoménu, pry má většina tradičních onlinovek.
    • v AW je kolik lidi? 15k ve spicce, kde udelali soudruzi z AW chybu kdyz vedeli kde delali soudruzi z WG chyby?
      AW je naprosto stejna hra jako WoT = nema co noveho nabidnout, proto ji skoro nikdo nehraje a nemuzou nikdy dosahnou uspech WG.
      Videt, ze jsi nemyslici blazen. Navic kazda hra se casem pro lidi okouka proto ji lidi prestanou casem hrat. Jenom blazen si muze myslet, ze budou mit porad stejny pocet lidi nebo, ze jim budou donekonecna narustat.
      • AW je porad v bete a vetsina hracu o te hre v nikdy neslysela. WoT kdyz bylo v bete, tak se tam hraci bezne co par her potkavali, jak jich bylo malo. WT, je zase jiny typ hry pro jiny typ hracu a takova cisla jako WoT nikdy mit nemuze, to je jako chtit od Army cisla jako ma CoD. Neni to proste mainstream a to ani v arcade modu.
      • Ne tak uplne ... hru muzes dlouhy roky udrzovat, pridava mechaniky ... jenze to je neco, na co WG totalne rezignovali. Viz jinde, v bete to byla zabava, bylo tam par tanku, kazdej jeden mel nejaky vlasnosti, hraci se ty vlasnosti naucili, a podle toho snima hrali. Ted tam tanku mas stovky, vsechny sou stejny.

        S kazdym pridavanim hru pak opakovane rozesirali - koupil sis tank za prachy, protoze byl nakej, a za tejden byl knicemu. Prisel novej tank, rekneme "hornich par tisic" si ho obratem za usporeny xp vylevelilo, takze samo davali vsechno co potkali, prisel nerf, tak to prave tihle prestali hrat, doexpili s k tomu tardi ... a zaclo se prozmenu resit, ze je treba buf ... protoze ti kkti ve WG balancovali tanky podle statistik ve hre - tzn, kdyz ho zrovna hrali dobri hraci, tak jim prisel silnej ... lol.

        K tomu si jako bonus pricti dlouhodobe nereseny technicky problemy ...
        • Náhodou sem WoT nedávno po dlouhé době nainstaloval a třeba optimalizaci podle mě vylepšili opravdu pořádně. Jenže je to k prdu, když je 90% hráčů naprosto neschopných dělat něco jiného než najet před nepřátelský tank a nechat se rozstřílet, takže po deseti bitvách adios. Občas sem fascinovaně hleděl, jak moc mi to protivník usnadnil, případně jak moc mi to spoluhráči do*****li. To je podle mě hlavní problém, v okamžiku, kdy se tu hru naučíš a začneš si všímat jak strašně moc ostatní nefungují, tak tě skoro každá bitva totálně znechutí a je jedno jestli jsi vyhrál nebo prohrál. V betě to hrálo pár nadšenců, spíš zkušenějších hráčů kteří dokázali překonat nijak úžasný stav hry v betě (teleportující se t-54 ftw) a podle toho to vypadalo. Jenže pak to začlo hrát úplně každé motovidlo díky brutální reklamní masáži, které se nešlo vyhnout a stala se z toho záležitost pro tupé masy. No a taky sem si všiml že krom optimalizace se ta hra za ten rok neposunula ani o píď, to taky není moc dobře.
          • jamar28
            Zkus Warthunder. I tam se sice najdou pitomci, ale většina hráčů myslím si hraje jakž takž logicky a racionálně.
          • Na odreagovani je nejlepsi vzit tier 1, nic te to nestoji a nemusis tim padem resit, jaky sou tvy spolubojovnici tardi. Jenze jak sem rek, kdyz v 10 bitkach pobijes sam 10 enemaku a nakonec chcipnes, protoze ani jedinej s tvych spoluhracu nedal ani jedno HP dmg ... tak stim prastis tak jako tak.

            Jinak nevim jestli stim neco udelali, ale hrat T8+ bez premiaku nemelo smysl uz vubec, protoze i kdyz si vyhral a znicil 5+ enemaku, tak ses dostal tak na 0 ... Tzn, v prumeru si byl porad v minusu.

            Oni s tim stavem nic delat nemuzou, protoze nic neumej. Da se konstatovat, ze utrpeli uspech, ale to je taky tak vse. Jak letadla tak lode sou propadak ... a to predevsim proto, ze jedno i druhy ma daleko lepsi alternativy na hrani. Nadto prave tu energii/cas/penize, ktery do toho vrazili chybi wotku. Tu hru cas od casu nahodim, abych zjistil, ze je porad presne stejna, spis cim dal horsi.
            • 2Alfos: Nikoli, to je mechanika p2w, tu ostatne zavedli uz prodejem goldovy munice. Predtim si lidi premiaky kupovali kupodivu taky, a to treba proto, ze je to bavilo a chteli tvurce podporit, coz se ovsem neslucuje s jejich pristupem.

              2Drasta: testni steel ocean, daleko lepsi. Mas z toho daleko vic pocit, ze mas opravdu poradnou lod ... a sou tam i ponorky.
            • Jaka je lepsi alternativa k lodim? To by me docela zajimalo protoze lode me docela bavi.
            • Ze jsou vyssi tiery nerentabilni, je zcela normalni a pochopitelna herni mechanika.
              V prvni rade te tim tlaci k tomu, aby sis koupil premiovy ucet nebo alespon premiovy tank, ktery ma vyssi vynos, takze nim pokryjes zraty. Oni totiz nejsou charita a taky musej z neceho zit.
              A druhy duvod je, ze kdyby byly vyssi tiery rentabilni, nikdo by nemel moc duvod hrat nizsi tiery, coz by nakonec vedlo k zastaveni prilivu novych hracu, protoze ti novi by proste na nizsich tierech nemeli s kym hrat. Tohle je ted prej docela velkej problem na americkem serveru, kde na tieru 1, 2, 3 prakticky nikdo nehraje. Uvazuje se o zavedeni botu, kteri by fungovali jako kolegove/nepratele pro nizsi tiery (stejne budou lepsi, nez pulka zivych hracu).
        • Zajímavý je, že u všech těch her (WoT, WT, AW) nadávají lidi na to stejné :D Možná autoři nedělají chybu nikde, možná prostě hráči čekají od těch her něco, co nemůžou být.

          65k lidí na jednom serveru je skvělý výsledek. WT má 35k. 15k taky není málo, pokud je to číslo stabilní.
  • Ve velkém stylu? Tak to hru asi konečně opraví *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit