Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja nechapem oco tu vacsine ide. WOT a cely koncept je akrada. Ma to byt zabava nie realny simulator tankov z WW II. Treba to tak brat a bodka. Ja som to zacal hrat tak 2 tyzdne dozadu a celkom ma to bavi. Hram to bez premium account vecer ked pridem z prace, takze nepresedim u toho hodiny. mam Tier 5 tank na max upgrade. mne sa postup v hre nezda nejako moc pomaly. Kym sa naucim s tankom chodit a ovladat ho v hre, tak v podstate mam uz na dalsi Tier tank. Ano nie je to WOW kde si sadnem na tyzden a som max LVL a mozem ist killovat noboov s nizkym lvl. Tu treba trochu viacej cviku s tankom. Mozem mat aj TOP tank a v hre ma daju do 1 minuty. To sa mi prave paci. Neviem co by potom poniektory z Vas vraveli na skillovanie v EVE online *7*
  • Hosi, ti co tady operujete s temi kanony a tankami, ze se nepriblizuji realu atd. Prectete si neco o hre. WG sleduji pomer jak se danym tankum v trieru dari atd. A pak je vyvazuji. (nerf, buff) Asi by nikoho nebavilo, kdyby vsichni meli jeden tank, protoze by byl nej nej. Proto se to snazi vyvazovat. Protoze by nikoho nebavilo hrat s tankem, ktery by byl i trieru totalne v pr.... Proste je to arkada, ne simulator. Jestli chcete simulator tak Steel Beast 2 Pro, nebo neco jineho.
  • Kdyz jdete do toho ze budete hrat Free2Play tak musite pocitat s omezenim nebo horsim zazitkem z hrani. Je to asi jako koupit si rybu, vzdycky budu pocitat s kosti. Kazdy se dneska necim zivi a chce uzivit, bezte se podivat do jine F2P a najdete tam velice totozny model. Nechapu proc tu porad dokola omylate napisy, znaky a kamuflaze za goldy. Kdo vam brani to prekliknout na 30dni za kredity ? Ano stoji to dost kreditu ale prece nemusim mit vsechno hned. Par blbosti jako odmontovani vybaveni za 10 goldu ? Bezte hrat do aktivniho klanu. Nikdy sem nemel problem jako aktivni hrac hrajici clanwary, dostat od leadra goldy na takoveto blbosti. Kdo vam brani hrat ESL turnaje kde si muzete prijit na tisice goldu? Kdo vam brani hrat souteze primo zadane WG, nebo se ucastnit kreativnich eventu, hadacich eventu a hafo dalsich taktez za tisice goldu. Vsechno to dostavate zadarmo, tu moznost. Kdyz hrakete onlinovku zalozenou na teamplay, tak nebrecte kdyz hrajete solo, eventy a souteze vas nezajimaji a nemate na to cas. Onlinovky jsou a vzdy byli zrouti casu, takze prestante brblat a najdete si na svoji bolistku naplast, protoze tech naplasti je na vyber dostatek.
  • Nikdy v živote som sa nestretol s niečím takým ako predvádza "komunita" hráčov World of Tanks. Najnenávidenejšia hra, akú doteraz ľudstvo stvorilo. A je mi jasné prečo. Daj niekomu prst, odtrhne tu celú ruku... a ešte sa na teba bude hnevať, že ti ostala druhá.

    World of Tanks má každú chvíĺu rôznorodé akcie, od zľiav na tanky (koľkokrát aj 50 percent), cez akcie pre zlepšenie zážitku týcm, ktorý pri hre nemôžu tráviť dlhé hodiny a radi si prídu po práci na dve hodinky zahrať s tankami( 5x exp. na prvé zahranie tanku/den) , po zĺavu na nákup "goldov" (prémiovej meny) a mnoho mnoho ďalších. Pamätám si tak pred rokom, keď rozdávali vianočné a ešte nejaké (nespomeniem si aké) promo kódy vďaka ktorým mohol aj ten, kto radšej ako peniaze venuje hre svoj voľný čas (ako napríklad aj ja) získať tank ktroý sa dal opakovane predať za cenu myslím okolo 150k kreditov spolu s miestom v garáži. Takýmto spôsobom som za asi pol hodinku hrania sa s emailami mal 10 voľných miest v garáži, na účte cez milión kreditov a malý prémiový tank . To všetko vďaka tomu , že som sa o hru NAOZAJ zaujímal a sledoval čo sa deje aké budu akcie etc. a dal si tú námahu aby som 10 kódov získal.

    World of Tanks je skvelá hra, má svoje muchy ale žiadna hra nie je dokonalá. Bez problémov sa dá hrať bez zaplatenia čo i jediného centa, ak je človek dosť šikovný a v hraní hry dobrý. Mesačný prémium účet v cene 10 eur(cca 300 skk) v kč ešte lacnejší ponúka o 50 percent vyššie zisky kreditov a skúseností, s ktoými už expenie nových tankov a ich nákup nie je žiadnym problémom.

    V prepočte za 10 korún denne môže aj menej zdatný tankista hrať hru. ktorá ponúka unikátny gameplay a kompelxný multiplayerový zážitok, ktorý žiadna hra doteraz neponúkala.

    Pre mna ostáva nepochopiteľným prístup ľuďí ktorí dokážu hru a vývojárov nenávidieť len za to, že sa im zadarilo a ich hra produkuje slušné zisky.
    Wargaming ostáva jedným z mála vývojarov hier ktorý aj keď sa sústreďujú na zisk (čo ja osobne považujem za prirodzené a správne) tak stále tvoria hru ktorá je inovatívna, prináša novú úroveň zábavy a istým spôsobom vytvára svoj vlastný žáner namiesto toho aby sto krát opakovala vzorec FPS RPG TPS WOW ktorý vidno u 90 percent hier posledných rokov.
    • No vidis a ja ze zase nikdy nesetkal s vyvojari, co tak dokonale s*rou na nazory sve fanouskovske zakladny. Jediny, kdo muze ve hre neco zmenit, jsou rusove. Proto je take hra delana dle ruskeho serveru. Chapu, ze jich je nejvic, ale to neznamena, ze EU hraci museji byt ignorovani. A kdyz uz se milostive panove rozhodnou "naslouchat", tak prijdou s prisernosti typu assault mod na mapach Prokhorovka a Malinovka. Pak si normalni hrac musi klast otazku, zda jsou autori normalni...
      Zminujes mouchy. No nektere veci jsou primo masarky. A jsou tam stale bez jakekoliv snahy je odstranit. Zasahy za 0 dmg, artyparty (co kazdy predem vedel, ze efekt zvyseni repair cost za arty bude nula), totalne zmrseny spotting system, kdy ti pred ocima par metru od tebe zmizi tank uprostred pole/ulice. Odpoved autoru? Working as intended. Ale chapu, reseni problemu a opravovani nefungujich veci neprinasi penize.
      Takze promin, ja zase nechapu lidi, jako ty, co jsou schopni obhajovat nekompetenci a odflaknutou praci.
      P.S. Mene zdatnym tankistou myslis zombie, ktere se tam ted natahly, nechapou zakladni principy hry, ale hlavne ze maji svuj tank a muzou delat bum bum? Co na tom, ze kazi hru ostatnim, vice zdatnym, ze?
      • ...konečně někdo neoslepenej... autoři moc dobře věděj, že kdyby šli vstříc komunitě tak by s tim měli víc práce...to raději rejžovat peníze (a hráčům je asi jedno že vyhazujou tolik peněz za tak jednoduchou a odfláknutou hru) na další masivní reklamy a další tituly jako planes a battleships... co maj pak řikat tituly, se kterejma maj autoři roky práce a vzhledem k nákladům si nemůžou dovolit takovou reklamu? Prostě to maj vývojáři zmáklý...
    • Navíc, jak psal někdo níže, systém poplatků se nenápadně začíná do hry vkrádat a z původně free-to-play se vlastně stává "must-pay-to-play"...ono se to nezdá, člověk začně "zadarmo", ale jakmile zjistí, že postup trvá hrozně dlouho a vedle něj jezdí mnohem lepší tanky, co ho kosí (mimochodem těch pár týdnů, co sem to hrál free, sem byl jeden z nejlepších) a řekne si "přece nebudu utrácet...nicméně, alespoň tohle bych zkusil...a už to jede...tohle, tamto, účet, měsíční platby..." vývojáři "sází" na hráčovu touhu "musim být lepší" - a to se dá snad jedině přes platby (protože upřímě, nedá se u hry sedět 24h v kuse aby e člověk "free" vyrovnal těm co platí) takže vlastně nakonec hra vydělá více, než "klasický" - jednou koupený - titul... WoT fandové teď budou určitě nadávat, že jen hru nemám rád a že "závidím" vývojářům jejich úspěch...jenže...zamyslete se... je to vývojářské studiu, kde pracují LIDÉ, kteří si potřebují vydělat na jídlo...a to z free-to-play nemůžou ;) takže asi tak... nic proti hře, za zkoušku stála, ale dlouhodobě je to past...
    • WoT jsem hrál, nicméně po pár týdnech přestal...upřímně, je to zajímavý koncept, avšak pro normální lidi dosti monotónní a zdlouhavý. Přeci jen, kolik hodin denně musí této hře člověk dát, aby se jakžtakž někam posunul? (tímto nic proti hře, každá hra je nějaká, i tahle má svoje světlé stránky) Já osobně těch pár hodin týdně, které mám (přeci jen mám na práci xy jiných záležitostí než jen prosedět půl dne u pc), věnuji hře (třeba jako Men Of War Assault Squad), kde se dá za necelou hodinu zažít asi tolik zábavy, jako we WoT za týden... Koncept má sice zajímavý, je to vlastně tankoné WoWko, ale abych začal bitvu - popojen pár metrů - sejmul tank - schytal to - dal novou hru - kus popojel - sejmul tank - schytal to...atd atd a za pár her dostal lepší motor abych popojel o pár metrů dál - sejmul tank - schytal to...tohle zopakoval 20x, koupil nové dělo, atd... je to sice fajn na pár týdnů, ale tam to asi končí... Pro WoT fandy, nic proti, pokud nemáte lepší využití těch xy hodin času, tak prosim... ale já raději dám něco "bohatšího"...
      • Úplne ti rozumiem. Ale je dobré , že taká hra existuje. Človek má radosť, že sa v nej niekam posúva aj keď to trvá dlho, koniec koncov je to mmorpg a tie sú veľkým žrútom času.
        • Takovej názor sem nečekal...ale souhlas...tahle hra na trhu chyběla... Na druhou stranu, pár hodin sem si užil, jenže opravdu z dlouhodobýho hlediska to nejde hrát, pokud na to má člověk v průměru půl hodiny denně (každý máme svoje starosti, školu, práci, vztah, rodinu, etc)... Třebas mě taky mrzí, že více méně skupina "scout" jde do kytek, protože její více méně jediná reálná funkce je - co nejrychleji dojet k nepříteli - na radaru ho zobrazit pro ostatní těžký tanky - a umřít jednou, max. 2 ranama od nepřítele... Je to holt na každym, mě jen trochu mrzí fakt (ale to holt asi nikdo nezmění) že hry tohohle typu ničej dnešní mládež... Proto se raději věnuju jinčím aktivitám a ten trošek času věnuju hrám jako Men Of War, kde člověk za jednu misi (cca 40min) zažije tolik zábavy, jako v mmorpg za týden...
          • Tak este raz a pomaly - NIKTO pri zmysloch nemoze oznacit WoT za RTS - tato, nazvime to spravnym slovom, ARKADA je cistokrvny mix FSP/3rd person shooter. Ovladas JEDEN tank a ovladas ho priamo a robi len to co mu ty 'prikazes', nic v style kliknem na mapu a ono to tam same ide a same, bez mojho pricinenia oboju. S RTS to ma spolucnu jednu jedinu vec a to je minimapa.
            ani oznacanie simulatora nie je presne, neriesis vobec namer dela, vzdialenost ciela - proste namieris, hra vsetko za teba vypocita a klines tlacitkom.
            Stazovat sa na 'realnost' pri ARKADE moze len niekto, kto silou mocou chce najst daku chybu, aby sa do daneho produktu mohol naviest a oznacit sebou preferovany produkt za lepsi - viz ty a tvoje MoW.
            Dalej, v aktualnom patchy bolo vyrovnane aj to, ze za realne peniaze si mohol kupit lepsie naboje, vec vycitana WG ako P2W - od vcera si tieto naboje mozes kupit za ingame peniaze - cize momentalne za realne peniaze nemas kupit ake vyhodu oproti hracom hrajucim zadarmo.
            Dalej, nechapem kto ti dal pravo urcovat ostatnym, za co maju minat svoje peniaze. ci vyhodim na WoT 100eur mesacne tebe moze byt u prd*le, tak ako mne je u prd*le na co vyhodis 100eur ty.
            A po 10ty krat, toto je clanok o WoT, mozes sem, prosim, prestat tahat MoW, hru ktora nema VOBEC nic spolocne s WoT, mozno az na realnie WW2?!

            Dufam ze tymto som ti vsetko objasnil, ale prosim, prestan uz tahat MoW, hru ktora nezaujima 90% ludi co citaju clanok o WoT, do tejto diskusie. To si kludne odloz do diskusie pod hocaku RTS. Je naozaj tak tazke pochopit, ze kolko ludi, tolko chuti a co bavi teba nebavi mna?!
            P.S. o realnosti MoW ti uz niekto pisal vyssie..
            • Nutim ti snad mow? Ne, jen řikám svuj názor na tuhle hru (a to, že odkazuju na mow neni nic špatnýho, je to součást hodnocení - když něco honotíš, srovnáváš to s nějakou skutečností, o to líp s něčim konkrétnim, tj. s jinou hrou). WoT je arkáda, beru, označil sem jí špatně, nicméně to nic nemění na tom ostatním. Tahle hra jednoduše nemá kvality adekvátní sumám, který vydělává...to je čistě muj (a asi nejen muj) názor... Navíc expení čistě free trvá hrozně dlouho a proto sem psal, že pro ten čas se dá rozhodně najít lepší uplatnění... (to jetli to někdo udělá nebo ne, to už je věc každýho) a to buď v kvalitnějších hrách, nebo v jinejch aktivitách - pro porovnání - online fpska, který sem dříve hrával (a poučil se z toho) tak v dnešní době už je většina z nich level-upovacích a už se pomalu oběvujou i první platby... prostě věděj, jak z lidí peníze vytáhnout...
          • nic v zlom, ale nie je problem prave v tom ako to hras?
            napriklad:
            "ale abych začal bitvu - popojen pár metrů - sejmul tank - schytal to - dal novou hru - kus popojel - sejmul tank - schytal to...atd atd a za pár her dostal lepší motor abych popojel o pár metrů dál - sejmul tank - schytal to...tohle zopakoval 20x, koupil nové dělo, atd..."
            co tak, podla typu tanku ktory prave hras, si napriklad najst miesto kde na teba nemoze arty ale ty zaroven mozes strielat na rushujucich lemmingov, zabit co najviac a popripade aj prezit celu bitku?
            alebo "Třebas mě taky mrzí, že více méně skupina "scout" jde do kytek, protože její více méně jediná reálná funkce je - co nejrychleji dojet k nepříteli - na radaru ho zobrazit pro ostatní těžký tanky - a umřít jednou, max. 2 ranama od nepřítele..."
            toto je tiez nieco co v hre najviac neznasam - suicide scouti, co tak nerushovat bazu, ale scoutit utocne formacie nepriatela, pockat kym to tvoj tym vdaka tvojmu spoteniu precisti a ked uz je pol nepriatelskeho teamu mrtva si ist vychutnat artyny? vacsina suicide scoutov ani nepocka kym sa ich vlatna artyna presunie na poziciu a uz rushuju a potom iba nadavaju 'noob arty' kedze umru uplne zbytocne..
            • Jenže já to hrál :-) za scouty, střední tanky a stíhače...za němce... A právě proto můžu srovnávat ;) Neni to čistá rts, ale je jí to určitě blíž jak k fps...je to spíš simulátor...ale taj jde o techniku, ne o to jakej je to typ hry, ten sem přece nekritizoval...kritizoval sem její jednoduchost, bugy a nerealitu / v porovnání s prachama, který to tahá z lidí...a proto sem namítl, že sou určitě lepší hry, který si jednak ty peníze zasloužej víc, a za druhý z nich má člověk mnohem lepší zážitek... a hlavně, třeba u mow, tow, nebo coh si je každej hráč rovnej...ne že si ve wot zaplatíš něco lepšího a máš navrh - právě tohle oni zneužívaj, protože věděj, že to lidi dožene k placení...v každym z nás je totiž bojovník a ten chce vyhrávat...netvrď mi že ne...a tak lidi vesele platěj... to v mow, wot nebo coh jde hlavně o schopnosti...
            • tak ty bud hulis nieco, alebo si WoT nikdy nehral, lebo oznacit WoT za RTS - real time STRATEGY, moze len niekto, kto to videl z dialky na obrazku..
            • kdo mluví o rts a fps? oboje jsou rts... Vietnam se nepovedl, taky sem ho odinstaloval...assault squad je někde úplně jinde... ale o co mi celou dobu šlo, jeto, že vývojáři musej asi solidně rejžovat na platbách, kderý jsou neadekvátní kvalitám hry...proč asi maj tolik penět na reklamu a další 2 hry - world of planes/battleships ? protože je z vás tahaj a vy se tak snadno necháte...podporujte jen ty hry, co za to stojej a co si ty penízky zasloužej...
            • a zase jediny argument - MoW je super..
              nemozem sa k MoW velmi vyjadrovat, hral som len vietnam - hral som to pol hodku, vypol, odinstaloval, ale nechodim teraz vykrikovat na forum kde sa o MoW pise, ake je MoW na ho*no a ako je hra XXX lepsia.. a ako ti pisem inde, preco stale porovnavas RTS s FPS?!
            • Já vyzkoušel plno taktit...a nemysli si, kryl sem se se scoutem a čekal, ale stejně...myslíš že to protivník nečeká? a že nejsou střední tanky, co si s chutí počkaj na scouty? a nebo hráči co schválně čekaj na spawnu aby scouty chytili? Prostě, za ten čas to nestojí... A i s jinejma třídama sem se snažil...třebas s těžkejma (nebo obecně se všema) sem se snažil krýt, jak to šlo a využívat terén, ale i tak je tahle hra prostě zbytečnej žrout času...třeba Men Of War Assault Squad - tam nic neskrývaj, stačí 1x si jí koupit (a upřímě, tihle autoři si to zasloužej) a máš neumezenou zábavu.. je tam téměř dokonalá fyzika, reálný pancéřování, žádný expení - tudíž jedinej rozdíl mezi hráčema jsou jejich schopnosti a znalosti hry (což snadno poznáš podle ranku), ale hlavně - je to komplexní hra, kde máš všechno - pěchotu (normální i spec), tanky (lehký, střední, těžký, SPG, stíhače), děla, artinu, podpůrná vozidla a sem tam i nějakou specialitu jako nálet apod...prostě kompletní zábava, kdy i za jedinej zápas (cca 30 - 45 min) si užiješ mnohem víc, než za týden hraní WoT...věř mi...
  • No o WoT asi takhle: Kdys za dob testovani tato hra vypadala opravdu velice nadejne, tankovej simulator z WWII, ktery mohl byt dobry, do te doby tady na trhu nic takove nebylo, tak proc ne? Jenomze ve WG zatemnily mozky penize a ted je defakto cela hra podrizena penezum i kdyz na oko se tvari, ze muzete hrat nerusene a naprosto zadarmo opak je vsak pravdou.

    Kdyz se podrobneji podivate hre na zoubek zjistite, ze pokud si hru chcete opravdu uzit na max, vrazite do hry vice penez nez mesicni poplatky, za kteroukoli jinou MMO hru.

    Uvedu klasicky priklad penezni rosady WG. Tzv. premium tanky, se kteryma vydelavate vice zkusenosti a hlavne virtualnich penez. A verte, ze tyto tanky take opravdu neco stoji, dokonce nektere vice nez ackovy titul nove hry.
    No a WG prida do hry vysperkovany premium tank, ktery je dobry ma prefektni delo, penetraci atd. vydelava jako blazen ... a pak to prijde, ve WG pockaji na dostatecny pocet hracu co si tank koupi a pak tento tank nerfnou a uplne znici ( koupili jste mercedes razem mate favorit a drz hubu a bud rad a plat ). A pak zase znova, vydaji dalsi premium tank .... a tak porad dokola. No maji to ve WG velice dobre spocitane a hraci stado dokonale ochocene, ktere neustale utraci.
    A to nepocitam stare bolesti hry, jako nikdy neopravene zname bugy, nevyspitatelny nefungujici spoting, 0 procentni hity ze 2 metru do tanku, arty humus party bitvy atd.
    Takze tolik k teto perfektni arkate a pritom stacilo malo, alepson trochu vyslechnout komunitu a udelat kvalitnejsi hru pro vsechny, jenomze to by se ty prohlastane WG mozky museli snazit a ne jen bezmezne hrabat a pridavat do hry neustale nove tanky (apropos kouzlo WWII ve hre uz take nehledejte, diky pridanim spousty novych tanku, neexistujicich hybridu a hlavne francouzu atd. se kouzlo WWII uplne vytratilo a po mapach se pohybuji monstra, az vam z toho prechazi zrak) take dalsi oblibena vec WG, stare oblibene tanky nerfovat, vsak my vas dokopem na top tiery, kde bude platit (viz Marder II, SU 85) a vymyslet zhovadilosti typu maskovaci barva na tank + 5% za realne penize.

    Jinak receno WG chce prilakat do hry co nejvetsi mnozstvi novych hracu, dat jim nejlepe 10 tiery zadarmo (od 8 tieru je nutnost platit za premko ucet ci premiove tanky na vydelavani jinac zruinujete). No a na stare zkusene veterany se vys*at ti uz si sve zaplatili, je treba obrat nove, take to dle vykvetu hrajicich hracu tak na publiku vypada - ŽUMPA je slabe slovo na pojmenovani publiku a to je jen zacatek. Mala rada pro vsechny co by si tuhle arkadu chteli presto vsecho zahrat- hrajte opravdu jen for run a to max do 7 tieru, vsechno co je nad tim ignorujte, maskovaci barva, goldova munice, hasicaky, cokolada ... tohle jsou blbosti za goldy, ktere opravdu ke hre nepotrebujete.
    • Přesně tak!
    • Kein
      Hele, ale zase zase jim nemůžeš brát za zlé, že za hru chtějí peníze, přece jen je to živí. A konkrétně mě premium tanky vůbec nevadí, kdo chce ať si je koupí, i když jeden z nich stojí v přepočtu 1200kč, ale když je ten člověk chce? Já si premium tank nekoupil nikdy žádný a nevadí mi ti, kteří si je kupují. Spíš mi vadí platby za věci co by měly být samozřejmostí a to konkrétně platby za odmontování vybavení, změnu kamufláže, nebo stání v garáži, nemluvě o nápisech na věž, které díky tomu kolik stojí a je to jen módní doplněk, skoro nikdo nepoužívá. Ve zkratce nevadí mi, že se paltí za premium účet a premium tanky, to je si myslím v pořádku, vadí mi, platby (a ne malé) za prvky, které ti zasahují do herního systému, přitom právě hráči co neplatí a mají šitózní tanky jsou to, co děla, platícím hráčům tu fun v podobě snadnějšího cíle. WG si, ale neuvědomuje to, jak dlouho to ty neplatící bude bavit.

      Já osobně bych WoT hrál dál, kdyby WG trochu povolil kohouty, a dokonce bych si i dál platil premium acc, jenže hra mě odradila díky své finanční náročnosti. V přepočtu, jsem dal měsíčně za premium acc zhruba 800kč a to je víc než by člověk v mých letech chtěl dávat měsíčně za pc hru, která ho navíc často nasírá složením a chováním týmu. Něco jiného by to bylo například u MMORPG, kde je na mě, jak svůj premium acc využiju a co díky němu vydoluju za expy. U WoT si kolikrát koupíš premium acc a pak dostáváš hru za hrou do týmu nemyslící boty co ti prohrajou bitvu - to je vlastně to co si zmiňoval i ty.
      • sorry, ale ako si dospel k sume 800kc mesacne za premium? je to cca 9.95EUR co je cca 240kc, nie?
        • Kein
          Sorry, špatně jsem to napsal, jsou to utracené zlaťáky za 800kč/měs.
          • blba otazka - kto ta NUTI minut na zlataky 800/mesacne? :) to neminiem ani ja a to som uz do tej hry nasypal zo 300 eur :)
            • promiň, ale to by nebylo lepší si za těch 7,5tis koupit !7! AAAčkovejch titulů ???? copak za to tahle hra stojí? nebo jen honba za furt lepšim tankem, která sype vývojářům do kapes stále více peněz a dovoluje jim si vás škubat dál? Síla...
        • Pánové, neni to sice špatná hra, ale fakt nemáte lepší uplatnění pro těch xy hodin týdně a 250Kč měsíčně ? Co takle pozvat holku do kina? Jít si zaplavat, do posilky, zaběhat, projet na kole, UČIT se do školy apod ? Jako koncept hry neni špatnej, ale za ty prachy...neřekl bych, že je to kvůli tomu, že vývojáři dělají hru dobře...spíš vědí, jak z lidí tahat peníze, protože hra NEMÁ ty kvality v porovnání s tím, jak krutě aktuálně vydělává (viz fyzika, bugy, jednoduchost modelů tanků, apod)...,já upřímně, když už, tak ivestuju do hry, jejíž vývojáři si to zaslouží...viz Men Of War, kde za 40 minut zažijete xkrát víc zábavy, jako u WoT za týden...a teď fandové WoT do mě...
          • ako sa hranie WoT vylucuje s 'Co takle pozvat holku do kina? Jít si zaplavat, do posilky, zaběhat, projet na kole, UČIT se do školy apod ?'? :) osobne uz nestudujem, takze ucit sa nemusim, ale ostatne? podla casu si mozes zahrat 10minut az po den, ale cele je to o prioritach jednotlivca, nie? :) a nastastie mam zamestnanie kde 10eur naozaj nemusim riesit, takze ich minut na tuto zabavku v pomere zabavy ktoru mi to poskytne vnimam ako rozumnu investiciu.
            a btw, ci ten cas zabijes pri WoT alebo MoW - aky je v tom rozdiel? proste kazdy ma vlastne preferencie, takze by som vobec neriesil ci je cas lepsie zabit pri hre xxx alebo yyy pripadne zzz.
            a uplne na okraj - toto je herny web, takze nechapem pozastavovanie sa nad hranim hier :)
            • Já neřikal, že mě to nebavilo...právě že i bavilo do doby, než sem pochopil, že sou lepší a zábavnější hry... já vim, je to věc každýho, ale stejně...
              A co se financí týče, myslel sem to tak, že ty peníze na to mám, jen si vybírám dobře, kam je investuju...a wot vývojáři si to podle už pomalu přestávaj zasluhovat...zprvu jo, free-to-plaay titul se solidní náplní, ale postupně jen přidávali víc a víc nereálný jednotky a za víc a víc peněz...a bohužel úspěch mnoha bitev se začal počítat pěnězma...a ono zhruba 1000,- za jeden premium tank to už je opravdu moc... (vždyť to je cena za novej AAA titul...) takže už z principu (i když se najdou lidi, co to koupěj) je to do očí bijící taktita vývojářu rýžovat na týhle hře...a pokud nebudou hráči přísnější a náročnější a budou "smířený" s timhle faktem, vývojáři to budou tlačit dál...proto by se nad tim lidi měli zamyslet a pokud tuhle hru chtěj hrá dál a mít jí lepší, tak na forech trochu víc zatlačit na vývojáře... ty zisky jsou opravdu nehorázný... (viz jejich finanční situace, kdy najednou maj peníze na reklamní kampaně na tolika webech + na vývoj rovnou 2 titulů naráz - planes a battleships) - a na konec, kdyby aspoň si tuhle hru mohl zahrát i ten, co si jí zapne jen semtam a nechce za ní utrácet...ale to je skoro nemožný...komunita co to pařej od rána do večera + ti co si koupí síli je převálcuje...u mnoha her tohle neplatí...prostě si tu hru koupíš a zahraješ kdykoliv...a pořád stejně...
            • tak nic v zlom, ale teraz miesas hrusky s jablkami - co ma spolocne WoT s tvojou financnou situaciou? ako som pisal vyssie - je to otazka priorit. ake nemas dostatocny kapital, vyberies si ci je pre teba dolezitejsie ist do kina, alebo si zaplatit mesacne premium - cena je rovnaka. Su ludia co toto riesit nemusia a ani neriesia, dovolia si obe.
              A nic v zlom, ale jediny tvoj argument v celej diskusii je MoW - nechapem preco porovnavas strategiu s v podstate FPS - uplne iny zaber oboch hier, oslovujuci uplne ine publikum. A ako som uz povedal, ja nehovorim ze WoT ta ma bavit - ked ta nebavi, tak ho proste nehraj :)
            • Jak se vylučuje? třebas ne každej už má po škole a svuj zdrov financí nemá neomezenej...takže když si odpočítáš "životní" náklady, tak ti nezbyde tolik, aby sis mohl říct, že těch 250,- si ani nevšimneš...nehledě na to, že i těch 250,- si MoW zaslouží víc, než WoT...WoT je nereálná splácanina s levnou fyzikou, narozdíl on MoW, který muselo dát hodně práce... (viz recenze, nebudu tu vše rozempisovat...) navíc, za 4 měsíce WoT si nejspíše zaplatil těch necelých 1000Kč, ale já za MoW 100,- a to ho mám už rok...tj. už teď bude tak 3x levnější co se týče investic...nové jednotky, mapy a opravy dávají zadarmo...
              A jaký je rozdíl mezi zážitkem? Hrál sem oboje takže mužu srovnávat...za jeden zápas v MoW (cca 30 - 45 min) si užiješ tolik zábavy (pěchota, tanky, artina, děla, apod - viz recenze), jak ve WoT ani za týden ne...věř mi ;) podtrženo sečteno, ve výsledku je WoT "ztrátový"...
    • Nechapu co porad vsichni placou. To jako bys chtel celou hru zdarma? Tak neco podobneho udelej a dej to zdarma. Jsem zvedav jak dlouho ti to vydrzi. Hru muzes v klidu hrat i s T8. Tedy 8/10 hry mas zdarma. Co bys jako jeste chtel? T9 a 10 uz neudrzis s obycejnym uctem ale s T8 jde i vydelavat. Mam T8 a jsem v pohode. Hra je porad zabavni. Hral jsem i s T9 ale nevidel jsem moc rozdil v hrani akorat bych to neuzivil. Tak jsem T9 prodal a hraju max. T8. Treba artyni hraju max s T5 a uzivam si to, protoze vys uz strasne dlouho nabijim a nechce se mi cekat. Kdo chce si tu hru uzije. O spotingu si neco precti a pak pis nesmysly, ze je nesmyslnej atd. 0 dmg. No a co, je to proste nastavenim te hry. 0 dmg maji vsichni. ne jenom ty. Kdyz je ve hre moznost udelat 0 dmg tak kdyz se trefis do tech podminek jak je nastavenej tak ho udelas. Ale maji ho vsichni tedy nevim co resis. Je to stejne u vsech. 8/10 hry zdarma je podle me v pohode. Hraju to snad 1,5 roku a stale me to bavi. A jeste neco k vydelavani. Musis byt aktivni, zapojit se do boju a ne jenom cekat v zadu. Pak T8 neuzivis. Body nemas za to kolik tanku znicis ale za to kolik jich poskodis nebo spotnes. Proto treba mhohokrat ma treba T50 nebo M24 vic bodu nez top Trier tanky. WG myslim zkouseji i mapy 3x3 km a s vic tanky. To by mohlo byt taky zabavni.
    • ty vole, to uz aj sem sa musite ist vyplakavat ake je to na ho*no? hram to uz rok a spokojnost - ked sa vam nepaci nehrajte. mimochodom, keby to bolo tak na hovno, tak to asi nehra viac a viac ludi..
      co tak neznechucovat to potencialnym novym hracom a nechat ich spravit si vlastny dojem?!
      naozaj nechapem tieto tendencie stale nieco kritizovat - wovnako ako wow, je tu o tom clanok a hned je to 100 ludi co iba nadavaju ake to je zle - hral som, prestalo ma to bavit, prestal som - ale nechodim sem plakat ake to bolo super a ake to je teraz na ho*no..
      • ...a kolik desítek, ne-li stovek hodin si promrhal u hry s tak chudou náplní ? ... sou lepší a levnější hry...o tom se tu mluví...
      • A co myslis, ze delas prave ted ty? places tad naprosteto stejne nad narky druhych? Tak pokud te ta hra nebavi, nelez sem nereaguj na prispevky a cti si jen konstruktivni diskuze, bez narku druhych. Preji prijemne hledani.

        Mimochodem pisi sem jen proto, ze mi neni jedo a je mi opravdu lito toho, co se se hrou stalo narozdil od tebe.
        • nic v zlom, ale pripominas mi tych jednoduchsich ludi co stale velebia ako bolo dobre za komunistov.. sorry, ale vsetko sa meni a dakam smeruje, nic v zivote nie je staticke, co sa neprisposobuje, umiera..

          a btw, vies citat? ja som naopak pisal, ze ma to BAVI, ze ma prestalo bavit WOW a preto ho uz nehram..
          • Precti si 5x ne radeji 10x prvni prispevek co jsem psal a mozna ti to i dojde co jsem tady psal. Takze o jednoduchsti bych v tvem pripade radeji pomlcel.

            O tom, ze kazda hra se vyviji se snad ani nema cenu bavit , otazka je jak a kam smeruje, ja vidim, ze smeruje do pr.... ty vidis jen zlate pozlatko.
            • aha, som zabudol, ze jedine tvoj nazor je jediny spravny a vsetci ostatni trepu blbosti a vidia len pozlatko..
              si predstav, ze mna osobne hra bavi, fyzika pridala zaujimave takticke moznosti, gold ammo napodobne.. nehovorim, ze nie su veci ktore ma neseru, ale NEMOZES vyhoviet kazdemu a toboz nie ked hra hru milion ludi. a viem, ze tento nazor tu nie je popularny, ale WG tu hru robi pre zisk a preto robia co robia - viac ludi = viac penazi
      • genki.sudo
        Naučili ťa v škole čítať ? Áno ? Výborne, tak šup a ešte raz si prečítaj ten príspevok nad sebou...
        • ano ucili ma citat a na rozdiel od teba zjavne nemam problem pochopit pisany text:
          tvoj pripevok je o tom ako nic nefunguje - spotting, 0dmg hits etc..
          dalej sa stazujes, ze WG chce zarobit - predstav si, ze cielom KAZDEJ firmy je ZISK - zisk dosiahnes vyvazenim ponuky a ceny za sluzbu - vzhladom k tomu ze WG je silno v pluse (ak odratas naklad na kupu BigWorldu) tak to zjavne robia dobre..
          v poslednej casti prispevku zase na davas na ludi co to hraju - ako by si si predstavoval riesenie tohto? hra je pristupna kazdemu a vzhladom k tomu ze celkova inteligencia populacie klesa, je jasne, ze cim viac ludi to bude hrat, tym viac sa gausova krivka inteligencie hracov bude posuvat smerom dolava
    • Řídim se víceméně posledním odstavcem, na tier 7 sem eště nenaexpil, maximum mám 6 a hru si báječně užívám. Jen mi zabralo nějakej čas a experimentování kterej národ, tank a styl hraní mi nejvíc vyhovuje.
      Doufám že se časem dokopu k tomu abych jim aspoň něco přispěl, třeba nákupem garážového stání. Můžou si hrabat jak chtěj od pay2win hráčů, ale přece jen sem si užil spoustu zábavy tak bych to chtěl aspoň minimálně ocenit.
      Mimochodem, s tou zlatou municí, teď po 8.1 si koupim vždycky za stříbrný jeden zlatej náboj, pro štěstí a zatim se sakra vyplatily *1* .
      • No tak pockej na tier 9 a 10. Pak pochopis, co se vetsine hracu nelibi. Stejne tak zjistis, ze tier 9 a 10 bez premium uctu ti huste prodelavaji prachy. Takze bud si poridis nejaky tier 5, kterym to jen tak tak dozenes, nebo proste sahnes do penezenky a koupis si premium ucet ci premium tank. A chte nechte budes clenem platiciho stada, jako vetsina z nas. To neni urazka, to je proste fakt. Jen opravdu dobri hraci, coz ja rozhodne nejsem, dokazi vyhrat s tiery 9 a 10 tak, aby byly alespon na nule.
        • vy jste blázni, za co si asi myslíte, že ti vývojáři tu hru dělají? kdyby bylo všechno zadarmo (a to i tak se dá ta hra hrát dlouhý měsíce bez jediný vražený koruny, tzn. naprosto zadarmo), tak by zkrachovali, nezdá se vám? nebo máte pocit, že tu hru vyrábějí ve volným čase po práci pro radost? mně to takhle vyhovuje, do nějakýho tieru 6 můžete hrát naprosto bez problému zadarmo, a lidi, který to fakt žerou a chtějí výš, tak holt platí...
          • Ne jen ty bys chtěl cpát prachy do něčeho co se furt mění a není stále ? tím myslím vlastnosti tanků atd. ? Kamarád do té hry nastrkal tolik peněz že by si za to koupil snad 5 nových her!!! a přestal ji hrát protože co oni dělají je směšné!! raději bych to nastrkal do WOW. Nikdo nepíše že jednou zaplatit nechce ale své peníze si chtěji jen obhájit.
          • Ano mas pravdu, nejsou to samaritani museji vydelavat , jenomze ve WG vse delaji tak okate pro penize, az by jeden blil. Ja osobne si rad za kvalitni hru priplatim, jenomze za penize pozaduji kvalitu a ta se mi jaksi nedostava, coz je myslim ten nejvetsi problem tehle hry.
            • Zadrak: Ty to moc dlouho nehraješ co ? ....
            • Hele brácha má 4 tiery X a u tří dalších se k nim blíží (má tier IX) a premium účet nemá... ano musí to financovat premium tankem, ale jde to i bez premium tanku stačí mít nižší tier...
              Kolega si koupil první premium účet cca před měsíce a to v době kdy už měl pět tierů X a dva další dodělával... všechno nahrával s pátým tierem... a šlo to...
              Goldová munice teď jde kupovat za kredity a maskování nepoužívá skoro nikdo, takže tam žádné extra znevýhodnění není...
              Takže jde to uhrát i bez nějakého extrémního strkání peněz do hry... to že někdo to dokáže hrát jen s premiákem neznamená, že to nejde bez něj... jen to je těžší...
        • Vzhledem k tomu jak mi to kolikrát "jde" tak T9 a T10 je hudba hodně daleké budoucnosti *1*
  • Pojďte WoTkaři hrát Mechwarriora!!!
    • kdepak :D
    • Pošli key a pujdu...
      • Stačí se zaregistrovat, je open beta jestli se nepletu. Mě to takhle aspoň stačilo.
  • to same v blede modrem po sto padesate. ta hra nedostala gameplay update od zacatku, jedine co tam davaj sou nove tanky aby si lamky mohli kupovat za goldy, s fyzikou na mne nechodte, sranda to byla v testu, v realne hre to skoro nepoznate ze tam je.
    • Kein
      Právě, že gameplay změny přicházejí s každým patchem...bohužel. Osobně už WoT téměř nehraju, utopil jsem v tom 1500,- a dočkal jsem se zmršení mého oblíbeného PzIV, jediné protiváhy na V tieru vůči naboostované KV1. Nerfli taky StugaIII, a Tigera P. Prakticky celá německá větev je vůči americké a ruské dost o ničem, protože až na Tigera P nemají na nižších tierech heavy. U VIII tieru jsem si proto řekl, že už to kašlu, naexpil jsem ruské KV-1 a KV1-S - oba tanky na svůj tier naprosto overkill, hlavně teda KV-1, s kterým mají problémy i tanky VI tieru a prodal většinu německých strojů vyjma Tigera P, který je pořád slušný tank za němce a mám ana něm kamufláže. Už do té hry, ale investvat nehodlám, Wargaming chce prachy za vše, i za blbý nápis na věž, nebo vlaječku, a ne zrovna málo a od osmého tieru už nehraju, jelikož je to takové tankové sci-fi.
    • calwin
      no vidno že si hru videl z rýchlika... škoda času ale aby si vedel...
      patchmi sa dodali upravené mapy, už je možnosť jazdy z väčších kopcov ale riskuješ že poškodíš pás alebo porušíš tank alebo ho utopíš ale odomyká to úplne iné cesty na mape, boli pridané nové tanky, opravené bugy, pridané nové akcie ako napríklad zlavy na miesta v garáži atd atd... myslím si že je toho viac ako dosť... napríklad som si ešte všimol pozmenenú strelbu, nábojnice teraz je lepšie vidieť človek má jasno na čo a kde striela...
      • hraju to uz pomalu dva roky, takze mne tady nevykladej co a jak. Opravene bugy- ne, levnejsi misto v garazi neni novej gampeplay, jen vymaz tve penezenky pac si myslis jakej je to super kauf, jina grafika strel je jen o tom ze stejne ten blbej kour se manualne vypne prez vselake tooly pac to jen zacloni vyhled....
  • No, WG nam nazorne ukazuje, ze stavet dum bez zakladu preci jen jde. Uprimne, ja kaslu na brotske tanky, ja chci, aby kazda moje strela, co projde pancirem POSKODILA nepritele a ne, ze mi kazda druha napise We hit them hard a nepritel si vesele jede dal se 100% HP. Chci opraveny spotting system, takze mi tank nezmizi uprostred cesty/pole/ulice pred ocima jako Romulansky warbird s maskovacim zarizenim. No a nakonec chci limit na arty, max. 3, spis 2 na bitvu a ne bitvu se sesti a vice artinami na team. A to uz nezminuji, ze po masivni reklamni kampani snad po celem netu se do hry natahly nemyslici zombie nebo chovanci Jedlickova ustavu, takze je uplne jedno, jak dobre hrajete, stejen prohravate jednu bitvu za druhou. Do te doby neuvidi ani me prachy a dost mozna ani mne ve hre.
    • Souhlasím, ale tiše dodávám, že mi to zas tak nevadí a dá se to zkousnout... občas je docela zábava nachytat sám sebe, jak koukáte na jiného hráče a křičíte na něj do monitoru jak na koně na doztizích *1*
    • Plne suhlasim. Ale kvolu tomuto neprestavam hru hrat , lebo je velmi dobra ak hras v platoonoch s ludmi co poznas (date si countdown a moze sa stat ze Vas bude v jednom teame aj 9 :D ) a potom je to uz trosku o niecom inom. Ale taktiez mozes hrat v Tank Company co je tiez jedna z moznosti. Aspon sa pomocou tychto veci da zmiernit "porazku" v kazdej bitve. Naopak chyby technickeho razu ako Ghost shells , penetration no damage , ghost tanks to je proste na dlhsie. Holt ten server side only model ma svoje uskalia a nie je vela hier co vyuzivaju tuto technologiu. Aspon je to snad prva hra ktora nema cheaterov a nikdy mat nebude , ale pre niekoho je aj XVM cheat. Neviem je to asi jedina hra ktora ma bavi uz dlhsiu dobu (2 roky) a kazdy vecer si zahram zopar bitiev s kamaratmi , nezalezi ci yjde nejaky AAA titul. Samozrejme premko sa da zaplatit na kazdy mesiac nie je to velka ciastka 10 Euro cca 250kc .Ale chapem ze nie kazdy rozmysla takto a pre niekoho je aj tych 10 eur vela penazi ,tot vsak nikomu nebrani hru hrat kompletne zadarmo , co vsak prinasa aj niektore sukalia , musite proste hrat s low tier tankmi donekonacne aby ste mali dost kreditov na hranie s tier 8~10 , ale paci sa mi ze zaviedli premium ammo za kredity (co ma tiez svoje pro a proti) aspo teda do vydania verzie 8.2 . Ale nemozeme napriek tymto chybyckam povedat ze hra je strasna alebo nehratelna , ja sa bavim a to je hlavne , bavit sa a ked mi nejde karta tak to vypnem a basta...
      • Ja jsem se naposledy tak rozcilil, protoze muj tym byl snad slozeny ze simpanzu, ze jsem to na par tydnu odlozil. Nervy mam jen jedny :-) Ale dneska jsem dal par bitev s SU100, BDR1 a dve s Mk.I, co jsme vsichni dostali (takze jsem mel dve bitvy s 28mi Mk.I) a byly to tri vitezstvi a 1 draw. Ale koncim, nez mne opusti stesti. Navic bez premium nema cenu vytahovat high tier tanky. Ale casem se vratim, to zase jo :)
        • já bych nechtěl aby každá střela poškodila. Protože tak to ve skutečnosti neni. člověk musí vědět kam má mířit. na tancích je spousta míst ze kterých hold ta střela zklouzne. takže já sem rád když mam dobrý tank a nepřitel mě nemuže poškodit. musiš koukat i na prubojnost atd... pak to neni vubec problém. asi si jen lama co to neumí no...
          • Cetl jsi, co jsem psal? Pisu kazda strela, CO PROJDE, aby poskodila. A ano, strela, co prorazi pancir tanku poskodi. Kdyz uz nic, tak alespon posadku. Ale k cemu mi je mireni, kdyz PROSTRELIM pancir, slysim We hit them hard a nic se nestane??
            • Coffin.Corner
              Střelec se v hlášení prostě spletl :) Navíc v memoárech tankových veteránů máš popsánu spoustu případů, kdy střela prošla skrz celý tank a nic se nestalo.... *3*
    • Bohuzel se neda nez souhlasit.
    • F2p hry nejsou o hrani te hry, ale o placeni. Proto je jasny co ma prioritu (novy content ktery se musi expit nebo platit) a co nema.
    • calwin
      sice som aktívny hráč ale neostáva mi nič len súhlasiť
      • Kein
        Taky shouhlasím, ale sestavy trollů ve hře nemá smysl řešit, je to public, pokud chce někdo profi team, tak ať hraje clanwars. Mě osobně serou dva druhý hráčů, ti co bezhlavě jedou pod rouškou denního světla prostředkem mapy na enemy a do sekundy jsou mrtví, nebo naopak připosranci, co se s klidem koukaj z keře na svůj team jak chcípá. Vlastně ještě jeden druh lidí mě sere - dem*nti co se bůh ví z jakého důvodu killujou na startu a oslabujou tak tým.
  • Keyz
    Odpovídají částečně tanky historické předloze?Když jsem to hrál tak jsem měl jen ty základní a přišlo mi,že v rámci třídy jsou si dost podobný.
    Je to asi dost složité.Je známa,že některé země mělo vyložené křápy a jiné velice kvalitní.Zde nejde nasadit více horších proti jednomu lepšímu.Tedy myslím si,že to nejde.Házelo mně to to bojů celkem náhodně.
    Kdyby to nějak vychytali bylo to pak velice zajímavé.
    • Pokud je to rusky tank, ano. Pokud je to nemecky tank, zapomen na presnost.
      • Ze zvyhodnuji ruske tanky je vseobecne znamy fakt.Ale obecne tezko vycitat arkadove hre jako WoT historicke a technicke chyby.
        Kdyby se drzeli historickych faktu,tak by nemecke tanky prevalcovali vsechny ostatni narody,tedy minimalne ty modely,ktere se na bojiste WW2 podivali.
        Ale jinak souhlasim,ze tvurci jednou argumentuji "z duvodu balancovani" a jindy zase "na zaklade realnych specifikaci" podle toho jak se jim to hodi.
        Tedy tak,aby z toho ruske vozitka vysly lepe.
        Na druhou stranu me osobne neprijde to zvyhodnovani az tak strasne a da se to jeste porad prekousnout a nebo hrat za tu "spravnou" sranu . *1*
        • Kein
          No jak už jsem psal výše. KV1 je na svém tieru absolutní top, ani prémiový churchill jí nedělá problém. Za to PzIV má slabší pancíř věže než v reálu a teď, když už nemá ani ukázovátko smrti, tak je to popelnice.
          • Eh, já se divím, že ten mýtus o OP sovětských tancích ještě žije. A zrovna tier V je toho dobrým příkladem. Kv-1 už dávno není králem tohoto tieru, teď máme BDR G1B (s lepším dělem) a neprémiový britský Churchill (s podobným pancířem a lepším dělem).
    • Ta hra je arkada. V WW2 probihaly nektery boje treba i na nekolik kilometru a tam excelovaly nemecky tanky diky delum a optice. Tady se potkavas pres roh baraku, tyhle vyhody jsou uplne mimo. Takze to realitu moc nereflektuje.
      Tanky se snazi drzet predlohy ale nekdy je potreba kompromis kvuli vyrovnanosti. Vtipny paradox je, ze tanky co v realite byly nejvetsi killeri byvaji ve hre uplne na prd a opacne. Ale jako kazda onlajn hra to proste ma svoje specifika a kdo tanky (wot) zna, nauci se je vyuzivat.
      • To je pravda, ale ten kompromis je nutny jinal by to neslo hrat, respektive kazdej by jel jeden OP narod. Mimo to hra si davno nehraje na WWII i kdyz to tak muze vypadat a myslim ze to ani nikde neni napsano.
        • Kompromis bych bral. Ale opravdu nezkousnu, ze napr. Tiger II a Jagtigr jsou mnohem vetsi nez ve skutecnosti a ty k*koti z WG se ohaneji historickou presnosti. Jsou jasne zamereni proti nemeckym tankum :(
          • Tiger II a Jagdtiger a special Maus ma velkost zmensenu v hre. Taky Maus je velky ako barak (rodinny dom). A v hre z je zmenseny na velkost cca Tiger II. Ale keby to bolo vsetko podla velkosti realne tak ten Maus by sa nikde nedokazal schovat a potom artina ma jasne vyhrate , takto aspon je nejaka sanca ze ten maus prezije. Ale holt kompromis musis v kazdej online hre mat inac by to bolo total nehratelne a 3 zo 6 narodov by boli nehratelne. Nemci mali vsetko na top technickej urovni a potom by to nebolo world of tanks ale world of german tanks. S realitou ma hra spolocne niektore vlastnosti : presnost modelov (ktore sa snazia dodrziavat, velkostou vsak niektore tanky nesuhlasia) , realna kalkulacia dopadu striel (aj ked toto nemozeme vyvratit ci potvrdid na 100% ) a niektore upgrady su fakt podla reality (motor ,kanon, atd...).
            • Samozrejme, ze je zvetseny, je prece nemecky! Jako JT, jako KT...
            • Kein
              Ve hře je i hetzer zvětšený, v reálu to je hóodně malej tank.
            • Ano, proto maji vsechny nemecke tanky prevodovky vepredu a proto se jejich zasah bere jako zasah motoru, takze jsou to pojizdne pochodne. Joj, at zije realita.
              To same presnost modelu. JT a KT jsou proste nerealisitcky velke. Tecka.
          • Ale prosimte. Ty si je samozřejmě viděl ve skutečnosti, že?
            • http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/128237-petition-to-give-the-tiger-ii-its-historical-size/

              Jeste nejaky chytry dotaz?
            • Ne, umim cist. Tiger II byl stejne vysoky jako Sherman. A porovnej si je ve hre. Takze nez zacnes placat nesmysly, zjisti si fakta.
    • rancor1223
      Povětšinou jsou věrné předloze, problém je, že předloha je ve velkém množství příkladů pouhý návrh, v lepší případě existoval i funkční prototyp. Co se realističnosti třeba vybavení, rychlostí a tak, tak tam nemám tušení.
      • KokyMetalGear
        teď jsi to vystihl. Půlka z toho arzenálu nikdy nebojovala. Např. německý Maus skončil jen na rýsovacím prkně.
        • Resp. v Kubinke *4*

          http://www.mark-1-tank.co.uk/jpgs/kubinka-71-maus-420b.jpg
  • A od pátku do neděle 5x zkušenosti pro nejlepší F2P MMO!!! :)
    • Chtěl jsi napsat P2W *3*
      • Bah, gold munice neni vsehoschopna. Na high tier tancich vozim vzdy jeden gold naboj jako posledni zachranu, ale i ten se bez poradneho zamireni odrazi. A opravdu, gold munici kupuje ve velkem jen totalni trotl.
        • V tom případě, jsem asi i já trotl, když si v akci nakoupím hafo goldů do top tanků, které pak použiji v CW. Pokud může toto někdo vypustit z úst,. nejspíše, tu hru nehrál, nebo neví, jak to chodí v klanu.
      • Tato hra nikdy Pay 2 Win nebolo , ked myslis premium ammo tak tak isto sa stane s premium ammo bounce ako normal ammo. Ked myslis na to ze si niektory nakupia premium tanky , tak taktiez ani jeden premium tank nie je uber top a kazdy sa da killnut velmi jednoducho (ak vies weakspotty). Za dalsie ak mas namysli fakt ze niektory si nahraju unspended XP na tankoch vyexpnutych a potom davaju konvert na free , nech sa paci ale to este neznamena ze budu stale vyhravat a vacssina tkaychto ludi ma win ratio okolo 45% a Efficiency hlboko pod bodom mrazu. Vobec nevedia ako s tymi tankmi narabat atd... V tejto hre sa py 2 win vobec nekona kedze si nekupis lepsiu pusku ako v niektorych FPS-kach ktora je OP a potom vsetkych kosis lebo mas lepsiu zbran. Nechapem ani tychto retardov co hovoria o World of Tanks ze je Pay 2 Win , to iste tu hovorili o Path of Exile co uz vonkoncom nie je pravda , neviem odkial sa takyto Exoti objavuju ale rozhodne hru nehrali a ide o cieleny troll...
        A mimochodom tu nikto neplace , kazdy vie ze prefektna hra neexistuje a nikdy nebude.
        Existuju dobre hry (co WoT rozhodne je) a existuju s*acky aspon medzi MMO hrami. Zidna vsak nie je excelentna alebo bez chyb specialne ak hladame medzi F2P hrami.
        • sugyn
          Nechapes pay to win system.Tady nejde o to aby jsis koupil neco silnyho co nemaji ostatni a nasledne exceloval.
          Tenhle system je postaven na ekonomickem zaklade, tzn. kdyz se dostanes do top tier kategorie tak se tezko uzivis.
          Nerikam ze to nejde s tier 5 money maker to jde (I kdyz to redukujou, viz Pz4 schmalturm L70, pristi asi bude stug nebo sa-35-ca) ale je to zdlouhavy a nudny, musis si nafarmit penize necim jinym aby jsis mohl hrat za jiny tank.
          Tak ze nasleduje logicka vec porizeni premium tanku, premium uctu a tomu se rika pay to win.Premium tank ma neskutecny boost na vydelavani penez, no a pak si reknes kdyz uz mas prebytecny xp na tom tanku tak to prehodis za penize do neceho jinyho a hrajes.
          • Nemas uplne pravdu, preloz si onen slogan. Znamena snad zaplat abys mel vic ? ne... znamena "zaplat abys vyhral" a to nema s tim co pises nic moc spolecnyho. Naopak "lool" ma pravdu. Pay2Win znamena, ze si muzes koupit OP zbran, ktera ma napr vetsi dostrel, vetsi zasobnik, mensi recoil a tim padem mas vetsi sanci nekoho zabit ( to spada spise pod FPS hru ), ale ten princip je stejny. To co rikas ty je jak bych to rek... Pay2Joy.... protoze bez toho se hraje dobre tak do tieru V potom, uz zacina bejt hra zdlouhava jako s premkem na tieru 8-10 a prestava to byt fun. Cili pak do toho cpes penize, ale to neni Pay2Win. Na druhou stranu takovej Typ59 pokud s nim clovek umi je mirne OP, ale urcite ne nijak extra. Takze opet spis figuruje jako money hunter coz je opet Pay2Joy.
      • i ty vtipálku
      • P2W - no jasné... hral som to vyše roka , mal som premium za 10 euro raz a plnú garáž tankov, z kamaratmi z klanu ked sme si dali catu tak kazdu druhu hru bez rpbolemov 3-4 + killov etc. Je to fakt vymakaná hra a to že mala (už ich tolko nie je) kopu chýb nikdy nezatieni jej kvalitu a zábavnosť. Kto plače , že je to P2W nech to radšej nehrá. *16*
        • Jo a kdo place nad kritikou, at ju radsej necte. *16* *3*
      • Pokud jde o goldovou munici tak tu bude mozno kupovat take za stribrnaky cili v tomto ohledu se jiz pay to win nekona. Samozrejmne to nebude levna zalezitost. Naboj pro velkorazni delo stoji 4000 kreditu, ale pokud jde o vyuziti primarne v clanwars tak to neni problem nasetrit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit