Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problém s ATI vyřešili lidé na forech.Je nutné v catalyst control centru dát kvalitu vykreslování na vysokou. Je to prostě fail WG ne ovladačů.
  • world of tanks je dobra hra koho nudi je blbecek ktoreho sundali lebo sa vidal capnut zakladnu ze ? mam pravdu ? urcite!!!!!.ak mas artefakty hraci vidavaju graficke packy ktore to opravuju.
    alebo WOT TWEAKER.Alebo ako je napisane vissie stiahni driver na graficku a nie mat 10.0 ked us existuje 13.1 aspon pre AMD *4*
    • WoT je gej. Sestim smiř...
    • Jasne, protoze hrat tech par map porad dokola, to je megazabava. Hrat s tymy simpanzu po lobotomii, tomu se prece nic nevyrovna. Dat gold ammo za stribrne, takze ten simpanz uz ani nemusi mirit, to byl napad hodny Nobelovky, ze?
      P.S. Muzes si najit muj profil, Rozbrus, nez zase zacnes placat svoje moudra.
    • shmeck
      Máš pravdu? Myslím že né, čoveče. Pochop, že každýho tenhle žánr nebere...
  • Kinet1c
    sorry ale viac ako pri tejto hre som sa nikdy nenudil ked som to skusal, neviem asi som to len ja
    • Xcomik
      Ne příteli nejsi sám taky sem větší blbinu snad ani nehrál. Pak mě kamarád lákal na War Thunder a teda to mě přišpendlilo k tomu PC a dokonce donutilo si i zaplatit za premková letadla. Navíc plánuji koupit i obě kampaně.

      To WoT rozhodně nehrozilo matche nudné, žádné pozadí válečného konfliktu (viz Warthunder krom vzduchu se to mlatí i na zemi nebo na vodě) Tady v té blbině se respne několik hráčů na opuštěné mapě a tam se mezi sebou mlatí "no jak originální")
  • Jeste v dobe betaverse to vypadalo na velice nadejnou hru - dnes je to jen prehypovany odpad ve svete MMO. A zpusob jak ne(komunikuje) WG a co dela WG pro komunitu by jeden zvracel.

    Hra mela obrovsky potencial,ale stal se z toho belorusky megash*t, slysisi jen na money money money
    • Nesmysl. Kazdy vikend jsou bonusove akce a nejsou vubec spatne. Alespon prumerne schopny hrac (pozor, vetsina populace wot jsou hraci podprumerni, tak aby nedoslo k mylce :) ) do hry nemusi nasypat jedinou korunu a muzou se dostat k cemukoliv.
      Kdyby to byl jen prehypovany odpad, tak by tato hra nemela tolik hracu...
      • Mno prave, kazdej vikend jsou naprosto nesmyslny akce. Misto odpovidajicich eventu ... jak dlouho slibujou historicky bitky ... a kde nic tu nic ... ostatne, to ze hrajou vsechny narodnosti na jedny hromade taky bylo puvodne "jen po dobu bety, abychom odladily system" ...hmmm
        • Jeste nez byla beta vyvojari psali, ze neni realny, aby proti sobe staly pouze narodnosti. Jestli te zajimaji historicky bitvy, tak trosku zapatrej, ony se hraji. Neni to oficialni pocin WG, ale komunity. A v techto bitvach proti sobe stoji tanky, ktery se ucastnily techto boju atd.
          Nejsem zadnej zastance WG, je dost veci, ktery mi na WOT vadi, ale je potreba se na to divat realne a ne s krvi podlityma ocima.. WG nejsou sponzori, vikendove a jine akce by vubec nemusely byt a stejne by WOT hraly statisice lidi. Je to jen prijemnej bonus, kterej nikoho nikam netlaci a pokud to tak nekomu pripadne, tak by se nad sebou mel zamyslet.
      • Evidentně tomu nerozumíš. Tyhle bonusové akce nejsou žádný dárek od WG, zádná služba komunitě. Jsou 3 hlavní důvody, proč WG ty akce dělá:

        1) Nalákat zpátky hráče, kteří s tím sekli, pod záminkou, že za ten víkend stihnou vyexpit na ten svůj tank, který je zrovna ve slevě. A tohle se jim evidentně daří, protože během těch větších akcí (výročí vydání, Golden Joystick, Vánoce) se na servery vraceli neschopní hráči a hra byla nehratelná.

        2) Zlevnění tanků s tím, aby se hráči rychleji dostali na vyšší tiery (a na tanky, na které se jim nechtělo původně expit), kde je buď potřeba dotovat tanky grindem s menšími tiery (který samozřejmě většinou dokáže rychle omrzet), nebo si koupit premium, nebo v lepším případě rovnou měnit goldy na credity.

        3) Zlevnění premiových věcí za goldy. Tady není prakticky, o čem mluvit. Jak ukazuje Steam, slevy jsou všemocné a hodně lidí je schopných během slev do toho peníze nalít. A tohle se samozřejmě týká i prémiové munice, kterou WG zlevnili z jednoho důvodu. Člověk si na ní rychle zvykne, ale dlouhodobě se nakupovat nedá. Takže to slabší duše vyřeší přes goldy.

        Tomu říkám služba komunitě. WG opravdu nejde o nic jiného než o peníze. Na svojí komunitu kašlali už od bety, vyhýbali se citlivým tématům a jen dojili, dojili a dojili... a i když už hru ani nesleduju, tak předpokládám, že se to vůbec nezměnilo, protože na WG se nadává furt.
        • Evidentne tomu nerozumis ty. Prvne je potreba zduraznit, ze WG neni charita, je to spolecnost jako kazda jina, ktera chce primarne vydelavat.

          Cili 1) souhlas, vikendove akce lakaji zpet hrace (nikdo te nenuti se vracet) a tem stavajicim davaji pridanou hodnotu. A presne jak rikas, vraci se spousta neschopnych hracu, pokud ale ty sam jsi schopny, dokazes z toho naopak tezit. Schopny jedinec nebo ceta sehranych lidi dokaze hru vyhrat, neni problem udelat za sebou treba 10 vitezstvi.

          2) Opet volba jednotliveho hrace. Nikdo neni prece nucen dostat se rychle na vysoke tiery, hrat je a dotovat hranim nizsich nebo placenim za realne penize. Pokud nekoho bavi grind, tak at grinduje. Ale pokud nekdo grinduje z nutnosti a nebavi ho to jen proto, aby si mohl zahrat par bitek s X tierem, tak neni normalni. Nakonec zaplatit 180 Kc na mesicni premium neni az takova suma (jedno kino / flaska vina / pulka ceny knihy...) a muzes hrat jakejkoliv tier jak se ti zamane.

          3) Budu se opakovat, ale opet je to dobrovolna volba. Kdyz nekdo chce premiovy tank, tak si ho koupi. Nevidim na tom nic spatneho. At uz z duvodu toho, ze je blazen do historie a chce mit v garazi urcite tanky nebo proto, ze si chce rychleji vydelat credity. A kdyz WG premiove tanky zlevni treba o 50%, tak je to spatne? Mam pocit, ze to mas trosku pomotane. Co se tyce premiove munice, ta se da nyni poridit i za kredity a (opet pripominam, ze prumerny a nadprumerny hrac) a ikdyz vystrilis spoustu naboju, porad muzes byt v plusu. V tomto ohledu je ale potreba rict, ze moznost nakupu premiove munice za kredity nebyl uplne stastny napad, ktery zneschopnil urcite tanky (Maus, E-100 a dalsi).

          Takze kdyz si to tak sesumiruju, asi by ti vyhovovalo kdybys mohl hrat bez placeni jakejkoliv tank a stale vydelaval. WG by platilo servery, zamestnance a provoz hry a nemelo z toho ani korunu. Nevim jestli by v tomto pripade servery vydrzely. :) Jinak pokud jsi schopny hrac, vsechno co jsem tu ted vypsal muzes mit bez placeni.
    • Na jednu stranu mas pravdu - napr. novy tanky jsou schvalne preposilovany, aby hraci utraceli penize a co nejrychleji je ziskali.
      Na druhou stranu neni pravda, ze WG neposloucha nebo nekomunikuje. Spoustu chyb uz opravili a taky hodne hracu povazuje za chyby i neco, co chyba neni.
      Hra jako takova se hraje vyborne, hraju uz od bety, hodne se zmenila, ale porad je navykova a zabavna *3*
      • To pises proto, ze si nezazil komunikaci s nima in natura ...

        Maly prikladek. Kdyz se rozhodli roztrhnout (naprosto nesmyslne) loginy na US a EU, tak slibovali, ze vsem savajicim hracum zustane login i na druhy z obou serveru (samo s tim, ze aktualni stav acc se presune jen na jeden z nich) ... mno a par tydnu na to sly acc dopr...

        Nebo, jak je to dlouho, co se dusovali ze budou nocni bitky? Jsou jedna velka slibotechna, ale skutek utek.

        A pokud se budem bavit o pristupu k bugum ... tak takova blbustka - KVcko (jeste pred tim nez ho odepsali), melo sisatou vez ... kdyz je na to hraci upozornili, vytahli fotku z uhlu a na ty jako ze dokazovali, ze to maj dobre. Kdybys v ty dobe cet rusky forum, tak by se i dlazdic cervenal, co jim tam napsali hraci a teprve po 1/2 roce to milostive spravili (oprava modelu na 10 minut prace).

        Ostatne, stejne tak slibovali, ze ta "fyzika" vyresi zaseky na mape ... mno je to v mnoha ohledech jeste horsi, nez to bylo. Proc? Protoze to s fyzikou nema co delat. Panove z WG zcela zjevne tank vzivote nevideli. Jinak by jim mohlo prijit aspon divny, ze se klouze jak po ledovy plose (realne ma diky rozlozeni zateze na pasy = velkou plochu, daleko lepsi adhezi nez libovolny auto). A ne 45stupnovej svah pro tank neni vazne zadnej problem v zadnym ohledu. Ovsem podle WG se na takovym svahu tank bud zastavi nebo po nem sjede jako po ledovy draze.
        • Tak tady jsi kamarade uplne mimo. 100% stoupani (45 stupnu) je pro vetsinu tanku naprosto neprekonatelne i za dobrych adheznich podminek. Taktez mam dojem, ze si pletes adhezi s mernym tlakem na pudu.
          Naopak ve WoT maji tanky az absurdni schopnost vyjizdet prudke kopce.
          Kuprikladu Churchill zvladal cca 60% stoupani a to byl tank vyhlaseny svoji "splhavosti". Vetsina tezkych tanku na tom byla hur, pokrocilejsi stredni tanky pak zvladaly i kolem 70% a to uz je na tank vazne hodne. I soucasne tanky maji uvadenou hodnotu stoupani kolem 60%, to jen tak pro zajimavost.

          WoT v tomhle nahrava hratelnosti, podobne jako treba s rychlosti otaceni vezi (realna hodnota u Shermanu je 20 stupnu za vterinu, coz byl tehdy znatelny nadprumer, moderni tanky pak maji vetsinou rychlost veze cca do 40 stupnu), totez se da rict i akceleraci.
  • *16* '' World of Tanks update 8.4 přiváží britské tanky a nový tutoriál''...a taky spoustu bugu, napriklad problemy s osvetlenim, artefakty na tancich a blikajici textury.....patch jak ma byt!!!
    • Niceho jsem si nevsimnul, zkus jiny ovladace grafiky.
      • Jj, tohle urcite vyresi ovladac...

        http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/219022-well-done-wg/
        • hlupacku tohle dela lidem co maji zoom out mod. Vypni ho a bude to OK
          ty troubo. Mas v clientu nepovoleny mody a pak se divis ze ti to nejde.
          WG je na vine
          • Mody nepouzivam, a problem to je potvrzeny od WG. Ikdyz na to je uz fix v nastaveni ovladacu, stale to vnimaji jako problem, coz je dobre. btw proc nekteri musi za kazdou cenu nekoho nazyvat jmeny nechapu, kdyby jsi radsi napsal nejakou konstruktivni odpoved *3*
          • Pise tupec, to ze se hra po patchi rozpadne je standardni soucast kazdyho patche. WG to dycky nejak zalataj ... za mesic ... a s dalsim patchem zase rozbijou ... tradice.

            Nehlede na to, ze oficielni vyjadreni WG svyho casu posvetilo pouzivani libovolnych modu. Takze o nejakym nepovolenym modu nemuze byt reci, vime pane tupec?
        • Nevyresi, uz jsem to zkousel . Bohuzel nejsem sam. http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/218827-84-graphics-issues/ Vypada to, ze to postihuje vyhradne ATI karty.
  • Zatracenej tablet. Mam na mysli War Thunder a Star Conflict.
  • Tyhle dvě hry jsou si v mnoha vecech dost podobne. momentálně osciluji mezi oběma.
  • At zije War thunder!
    • taky ,,expim,, letadylka, a ta hra ma velky potencial, ale myslim, ze to po...erou. Uz ted je na nich videt, ze nevi jaky kompromis mezi realismem a arkadou zvolit a proto tam je vic modu, ale ten ,,realisticky,, nikdo nehraje a easy mod je zase moc arkadovy, aspon na muj vkus.
  • Hmm za chvílu tam budou i Kazachstánský tanky až se to v té zami začne víc hrát
    • To dúfam, že nie. Jednoznačne musia najprv pridať tanky z Konga.
      http://christopherburg.com/wp-content/uploads/2011/05/elephant-machine-gun.jpg
      • To musel mít radost kulomet přímo u ucha
  • Veskoslav
    No kdysi jsem hrál....Nyní Star Conflict. A to je naprosto o něčem jiném. Doporučuji vyzkoušet:)
    • Já hraju War Thunder, také je to o 100% lepší než WoT.
      • A já hraju TF2, a to se vám, pánové, nedá s WoT ale vůbec srovnávat. *3*
      • Veskoslav
        No slyšel jsem na to moc pochvalné řeči:) A WoP že naopak tragédie.
    • Vypadá to zajímavě, jaká je tam přívětivost F2P?
      • Veskoslav
        Zde máte pár snímků:

        Hangár:
        http://www.2i.cz/760a4963b0
        Moje stíhačka (II. třída, plné vybavení po 35 bitvách:)):
        http://www.2i.cz/324e0d27f4
        Bonusové věci nakonec nemají vůbec žádnou výhodu, jenom je prostě získáte dřív a snadněji:)
        http://www.2i.cz/106c2f05d6
      • Veskoslav
        O něco lepší jak ve WoT, ale pokud je člověk jak se říká mamlas, tak ti to nepomůže. Navíc premierové zbraně a výzbroj damage jsou stejné, jenom je získáš bez odemykání. Rozhodně doporučuji vyzkoušet. Graficky naprosto o něčem jiném. A vzdušné souboje jedná báseň:)


        Příspěvek byl editován.
        • Díky, jsem kouknul na nějaký videa a vypadá to až překvapivě pěkně, zkusim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit