Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím,
    mohl by mi někdo poradit, kde bych našla nějaký dobrý server na WoD? Děkuji za odpověď. Nevím už kde mám hledat.
  • Hmm tak po pociatocnej euforii a hrani musim poznamenat jeden fakt. Hral som len pvp cast ostatne ma nejako nelaka. Tak nevyvazene classy ako su momentalne v tomto datadisku som nezazil od kedy hram wow. Ked sledujete tie patche a opravu spelov musite so mnou suhlasit ze snad ani z blizu nevedia co robit a ako vyvazit hru tak aby to bolo ako tak vyrovnane. + - 40% boost na jednotlive spely bolo na dennom poriadku. Stazovanie hracov na fore nabral obludnych rozmerov. Ja sa pytam ako bola hra testovana a kto ju testoval ked 2tyzdne po spusteni zistili take velke rozdiely? hunter, dk, paladin s kridlami, balance druid atd kapitola sama o sebe. Zacinaju sa vytvarat kombinacie class zameranie ktore nikto nehra jednoducho preto ze sa v pvp hrat nedaju alebo maju nezmyselne nevyhody. Nebudem tu rozpisovat konkretne ale kto hra bg denne vie co sa tam deje....pre mna velke sklamanie. Najviac ma otravoval fakt ako to opisal niekto v zahranicnej recenzii.....nezmyselne dlhe casy kde je postava mimo kontrolu nemate uz na vyber nieco ovplivnit alebo zmenit proste hlupa mlaticka kde si bostnete spelom postavu niekoho kilnete pod stunom a niekto kilne stunom vas. Ziadna dalsia strategia nic viac nic menej. Blizard oponoval ze napr bol problem zabit niektorych healerov a pod teraz to prebieha asi tak ze vas zastunuju a cely cas ste mimo az do smrti najviac sa to prejavuje vo vacsich bg. Mal som rad pvp ale toto sa mi rozhodne zhnusilo ako to zosekali a neplanujem dalej hrat pretoze to nema zmysel a absolutne ma to nebavi. Ani radsej nepisem ako jednoducho sa da ziskat najlepsi pvp gear, Ashran a dalsie veci nad ktorim zostava rozum stat....Proste urobili hlupucky system pre ludi ktori nemaju cas hravat dlhsie a kazdy ma rovnake podmienky ci to hrate 5h alebo hodinu denne. Pre mna osobne velke sklamanie 4/10
  • A nejtrapnejsi je hrouda na DT tak zoufala a neschopna banda v PvP se jen tak nikde nevidi, dostavaji po pysku vsude kam vlezou b BG, Ashranu, arenach, proste vsude, jedine co ti zoufalci umi je v mnohonasbne presile kilovat low lvly na Draenoru to tem hlupakum z hroudy vzdy slo vytecne, ale jsem rad ze tito drakthulovsti idioti, alianci nesahaji ani po kotniky.
  • Líbí se mi to jen trochu více než MoP. Na MoP mě vlastně nejvíc vadily pandy. Jinak to zas tak hrozné nebylo. MoP se mi líbil více než Cata, v rámci kterého se dle mého názoru událo nejvíce špatných věcí.

    K WoD, bohužel největší (zřejmě) lákadlo celého datadisku (garrisons) mě absolutně nezaujalo. Přijde mi to jako další krok ke snížení interaktivity mezi hráči. Na housing jsem se těšil, ale ne v tomhle podání. Škoda, že je to tak instancované - to mě vadí asi nejvíc, no nebudu to celé rozepisovat. Prostě garrisons se mi v této podobě absolutně nelíbí.

    Další věc, která je už tradicí, je opět zjednodušování. Zmizely spelly, ability, každá specializace ma tvrdě nalinkováno, co se dá používat a co ne. Blizzard tuto věc dopředu prezentoval jako zbavení se nepoužívaných spellů či abilit, které akorát všem zabírají místo na action barech. No, troufám si tvrdit, že to trochu přepískli. Zmizely hit, expertise a reforge. Další krok, který se mi nelíbí. Nemyslím si, že to bylo složité. Prostě zase ústupek. Čas k dosažení lvlu 100 je příliš krátký. Ale to už je asi to nejměnší co mi vadí.

    PvP mě pořádně nebavilo od TBC. Příslib blizzardu, že PvP bude větší zábava se podlě mě rozhodně nenaplnil. PvP už neřeším, je to neskutečný bordel ve stylu všechny povolání umí skoro všechno, co ty ostatní, jen v jiné podobě. Nebo mi to tak alespoň přijde.

    Asi jsem divný. Spustě známých se WoD líbí. Třeba se vám bude líbit taky *4*
    • dobrej názor. *3*
  • Jason_dinAlt
    Po přečtení recenze si začínám pohrávat s myšlenkou, že se po čtyřech letech zase zkusím do světa Warcraftu na nějaký čas vrátit.
    • Jdi do toho, taky sem se vratil na nakej ten mesic *5* Battlegroundy se mi snad nikdy neomrzi...
    • doporucuju, ja hral naposledy poradne TBC a jsem spokojen
  • Ovce budou hrat predpotopni WoWko, stejne jako cumet po vecerech na Ulici a Ordinaci v ruzove zahrade.
    • já třeba wowko hrál..no..8 let. Ulicí i Ordinací pohrdám. studuju britskou a americkou literaturu a žurnalistiku/média, mezi moje oblíbený režiséry patří třeba pedro almodovar nebo woody allen.. chci tím jen říct.. že wowko hraje taková spousta lidí, že nemůžeš tvrdit, že
      1) je znáš a tím pádem víš, že se dívají na ordinaci a ulici
      2) jsou všichni stejní
      z mé osmileté zkušenosti vím, že wowko hraje stejnej vzorek lidí jako je v běžné populaci - od géniů až po blbce.
      a že hraju hodně pc her, můžu říct, že ve wowku, na to, jakej je to formát, nacházím docela dost umění. narozdíl od hromady prázdných mmorpg, který jsou mnohem víc jako ona zmíněná Ulice a Ordinace *3*
    • Tak takhle blbej názor jsem dlouho nečetl. Wowko nemusim, nehraju, ale ty si fážně ***
    • Jason_dinAlt
      To je hodně nepřesné tvrzení. Lepší by bylo říct: Wowko bude hrát ten, koho to baví.
      To, že tobě se to nelíbí, to přeci neznamená, že je to špatné ne?

      Proč se vždycky musí najít nějakej bambula, co začne veřejně hanit jakýkoli odlišný názor? Asi proto, že je ještě nevyzrálý. Dítě, které musí nejprve dospět. A tím nemyslím biologický věk, ale spíše mentální. I dospělý se může chovat jako hlupák, ale duševně je ještě malé děcko.
    • A kokutci brecet v diskuzich na webu
  • když se člověk podívá na stránky howlongtobeat, tak průměrná hrací doba této hry je asi 5000 hodin, což je 208 dní čistého času. Když se započítá spánek atd., tak je to v podstatě rok života v čudu. Rok života co člověk stráví grindováním nudných soubojů, aby si našel o něco lepší virtuální vybavení.
    PS: trolling musí být *2*
    • Jason_dinAlt
      Tak když je to baví, tak je to v pořádku, ne? Někdo si vybere koukání na televizi, jiný ten čas stráví procházkami v lese, další čte knihy. Někdo třeba (jako my dva) trávíme část volného času na internetových diskuzích a jiný by si třeba pomyslel, že je to ztráta času, ale my víme své :o)
      Každý prostě dělá co ho baví. Není to žádná složitá věda.
    • Jo, v podstatě jde o převlékání šatiček u kreslených panenek. Vždyť to hraje samý bukanýr :-)
  • Zobrali nam "zbytocne" spelly, skilly, flying mounts, demize a hapecka nam vydelili, modely a textury postav sa zlepsili o uroven minimalne 1 desatrocia, pridali facebookovsky GarrisonVille, kopu super grindu, viacej cool epic cutscen, original oldskul orkov z warcraft 1+2, lore sa zas posunul o latku niekam do... , a to som este nespomenul ze tam je nova hudba! start datadisku ktory bol kvoli extremnemu zajmu nehratelny hovori za vsetko, som max spokojny ako skrecok co dostal nove kolecko *14* *14* *14*
    • Je moc hezky, jak snizili veskery cisla. HPcka, damage, vsechno *8*
  • Tohodle recenzeta neberte vubec važne když dal nejhorsimu datadisku v dejinach wow 8/10. Jednou rok si napise recenzi na wow a jinak na games.cz ani nic nedela. Radoby expert na wow a pritom o nem nic nevi a lore ani nemluve.
    • Nemyslím dreanor ale pandy.
  • Neměl by dělat recenzi pro danou hru člověk, který se v MMO už danou dobu pohybuje?
    Jeho nejstarší zážitek z WoW pochází z datadisku MoP, to už něco vypovídá...
    • Neměl by komentovat někdo, kdo umí alespoň číst?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit