Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carnage666

    Ať už předělají to Gears 2 a 3 na PC radši

    • uher

      Dvojka je super, ale trojka byla začátek konce téhle série, která už nemá co nabídnout...


      • Carnage666

        Po hraní čtvrtýho dílu musím souhlasit. Trojku a dvojku sem dohrál jen rychle u kámoše ale prostě je to ta první trilogie takže i přesto že trojka už vařila možná z vody tak si myslim že by si to zasloužilo vydání na PC po takové době, navíc když už vycházejí i nejnovější díly na PC.  Problém spíš bude u práv řekl bych ale nevidím do toho já jen že u dvojky a trojky musí být určitě podepsaný Epic Games. Remasterovat jedničku asi nebyl zas tak úplně problém protože original běžel na PC a používal shitozní Games For Windows Live.

  • TheGGG

    rip xbox no... je očividné o co tady jde. Microsoft v zoufalé snaze nalákat co nejvíc lidí na spyware jménem windows 10 začne na PC cpát xbone "exklusivity"... no otázka je, proč by si pak někdo vůbec kupoval xbox.

    Jestli toto je strategie microsoftu pro všechny jejich hry, pak PS 5 vyhrálo již nyní

    • Carnage666

      To se ale neděje až teď, už snad od začátku Win10 jsou všechny hry z xboxu kompatibilní a kupovat xbox one mohl opravdu jen někdo kdo nemá na herní PC nebo ho nechce.

      • TheGGG

        dát halo na pc byla obrovská chyba, microsoft zabil xbone... PS 5 bude vítězem...

        • Harshday

          Nevím, já jsem hodně velký fanoušek Halo série, ale díly co vyšly na xboxone jsem už nehrál. Jelikož konzole kvůli jedné hře je fakt zbytečnost. A když jsem hrál Go4W na PC, tak nějak jsem doufal, že by se mohlo přesunout i Halo a konečně to tak bude.

          A stejně si myslím, že Halo reach u mě už asi nic nepřekoná. :)

          • TheGGG

            proto říkám, rip xbox... mrkvosoft se ani nesnaží, aby tady byl důvod si tuto konzoli kupovat

            • Harshday

              Tak mě se líbí 2 hry na PS a jedna z nich na PC jde taky. Takže i RIP PS?

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                ne protože tvůj osobní názor nemá na sytuaci žádný vliv. Na PS je moře luxusních exklusivit a další luxusní exklusivity se chystají a tyto IP mají milionové prodeje a miliony fanoušků... nic takového na xboxu exklusivního není... kdo si bude chtít zahrát ghost of tsushima, last of us, horizon a moře dalších potřebuje PS. Kdo bude chtít nové halo nebo gears of war, tak xbox nepotřebuje...

                snad i ti s delším vedením chápou rozdíl

      • ja mam xbox one x a nemam herni pc/notebook, vzhledem k tomu, ze investice do toho mi prijde zbytecna, kdyz si vezmu na kolik me vysel xbox a na kolik by me vyslo pc (+ nutnost upgradovat).

        • Carnage666

          Jenže když si koupíš nový herní PC tak nemusíš upgradovat min. dvě až tři generace konzolí... mam starou grafiku Nvidii 970 kterou mam od dob PS3 a do teďka si zahraju naprosto všechno co vyšlo na PS4 nebo Xbone a ve stejný grafice jako na konzolích a ještě v 60fps, jedinej problém nastává když to už chci mít hezčí jak na konzolích v tom případě mi ale stačí koupit novou grafiku za cenu nový konzole protože zbytek PC upgradovat nemusím. Další faktor je že pokud nekupujete kradený hry od čorkařů z amazonu tak vás hry na konzole vyjdou na pekný balík takže zas tolik neušetříte. Osobně vlastním i PS4 kvůli exkluzivitám takže nejsem proti konzolím ale tohle je můj názor.

          • radim.zaty

            Dvě až tři generace konzolí, tak určitě :)

            PS3 vyšla v roce 2006, v té době nebyla GTX970 ještě ani na papíře, nadupané herní PC z roku 2006 je dneska neefektivní přímotop, rok 2006 je Nvidia řada 8000 a první generace Core2Duo a Athlon 64 X2 (Core2Quad tehdy stálo šílené peklo)

            Pokud chce hrát člověk novinky, tak se ty ceny PC vs PS4 neliší, výhodou je, že tu PS4 hru v krabici můžu dál prodat a normálně to dělám, nemám k hrám žádný citový vztah, abych je hromadil.

            Jsem PC hráč už přes 20 let a vím jistě, že kdybych nepotřeboval výkonné PC na práci, tak bych si vystačil s repasovaným Thinkpadem nebo Latitudem v dokovačce a na hry bych měl PS4 Pro (kterou mám i tak) a třeba i ten Xbox  1X.

          • 0011
            Taky pořád jedu na 970, ale kdybych neměl tak rozsáhlé herní knihovny na všech pc digitálních platformách tak je nejlevnější varianta xone + gamepass. Xbox imho přežije a to hlavně díky USA kde pořád spoustu lidí radši hraje na konzoli.
  • Konečně někdo pochopil, že omezovat zákazníka není dobrá obchodní strategie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit