Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "...pokračování dnes už kultovní (a možná i poněkud mytizované) hry."

    Mytizované??? Jednak to byly hry dvě, druhak pokud vám jde o příliš pozitivní přístup k těmto hrám tak:
    1.) se podívete na sebe, Games.cz, a na vaše hodnocení titulů jako Skyrim nebo hry ze série AC

    2.) pokud potřebujete poukázat na "nedokonalosti", tak namátkou: prkenný boj, prkenné animace, zbytečné pohyby v bojovém systému které nelze smyluplně využít, příšerný kolizní model vysokozvižného vozíku, nesmyslné příběhové akce hlavní postavy, podprůměrný dabing

    A i s těmito nedostatky to stále byly hry, které v době svého vydání převyšovaly konkurenci a proto se na ně nezapomnělo (i když se nezaplatily a nebyly ziskové, protože byly velmi drahé na vývoj).

    U třetího dílu se obávám soubojového systému. Yu Suzuki se vyjádřil že bych chtěl boje změnit a osobně v tom čichám zassasinovatění nebo zbatmanovatění. Ani jedno by podle mého názoru této hře neprospělo.
  • maros.goc
    Sony pokazilo absolútne všetko ...Za 9 hodin sa podarilo vyzbiera 1 mil, odkedy sa vyzbieralo potrebnych 2 mil po ktorom Sony priznala financovanie na tu hru kazdy, co sa teda KS tyka, absolutner serie ...kazdy si uvedomil, ze to je fajna zlodejina toto ....maju co chceli, strasne zla strategia, ta hra podla mna nakoniec mozno ani nebude..a ked ano, tak ani zdaleka taka dobra ako 1 a 2, vsak uz len ten obmedzeny rozpocet staci max tak na mobilnu hru, nie na toto. ...
    • Loneck
      No problém je v tom, že se neví kolik do vývoje nalije Shibuya Productions. Sony má udajně zajistit marketing, podpořit vývoj PS4 verze a její vydání. Takže fanoušci teď stresují na Kickstarteru, aby se vybralo co nejvíc, protože pouze zde se ví, že tyto prachy pujdou na samotný vývoj.
  • del0
    Může mi někdo vysvětlit, proč by o to neměl být zájem? Pokud vím, tak je to typická konzolová filmohra naplněná qtéčkem (a tyhle hry se prodávají dobře + má to dobrou pověst). Nejlepší na tom je, že už i Sony leze na Kickstarter a nevidim tu jediný udivující/negativní koment. Jo, kdyby to byla PC hra... aneb double standard sonyboyz v praxi. *7*
  • yenda1
    Jako jo je to paráda, ale dávat peníze na tenhle projekt postrádá smyslu pro ty, kdo nehráli předchůdce. Možná kdyby se je nějakým magickým způsobem podařilo dostat na PC a PS4 (druhý díl vlastní tuším Microsoft), tak částka 5-10 míčů by se jevila v příznivějších barvách.
    Takhle to budí dojem, že tam spousta lidí naběhla vyprázdnit kapsy a až po tom přišla řečnická: "A o čem je vlastně to Shenmue?"
    • Loneck
      Práva na Shenmue 1 a 2 má stále Sega. Souhlas s tím, že pro ty co nehráli předchozí díly, nemá tenhle Kickstarter project moc smysl. Možnost je si hru zahrát přes emulátor, koupit Dreamcast plus předchozí díly nebo je zde možnost, že Sega vydá remastery do té doby než vyjde trojka. To už, ale bude dávno po Kickstarteru. Možná, že budou pokračovat dotace přes paypal.

      jakubc: Nějaké shrnutí příběhu bude, ale kdo ví v jaké formě. Je to lepší než drátem do oka, ale nedá se to srovnávat se samotným hraním předchozích dílů.
    • jakubc
      Nebyl první stretch goal krátký animovaný film podle prvních dvou dílů?
  • Yu Suzuki?
    To je nový model motorky?

    Proč na tohle potřebují vybrat tolik peněz? Nejvíce stojí grafika a zde není skoro žádná.
    • Zvlastni, nikde na internetu jsem nenasel detailni vnitrni ucetnictvi tehle firmy, kde bychom si to mohli overit. Zdroj neuvadis. Mas nejake inside informace, nebo svoje tvrzeni tahas z prd*le?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit