Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo jo, slevy člověka umějí nalákat. Na mě to platí hlavně s jídlem. Stačí, když kouknu na akční letáky a hned mě napadá minimálně pět věcí, které bych si uvařila :D Kéž by byla takhle nadšená i moje peněženka :D

  • Mám Sun Flow,světlo nad hlavou ,Slunce místo žárovky nikdy mě nezhasnou........

    Já se tu hlásím dobrovolně,v té knihovně jak má Steam (LoL) mám 3 hry ale s toho sem si Aliena Isolation a Kingdom Come kupoval v kamene prodejně osobně :-) Ale přiznávám se že sem si koupil online originál přes Steam nějaký Survival na ostrově s dinosaurama :-D 

    Jinak jak to tu někdo psal že Valve nebo Steam zná od Half Life 2 což byl rok 2004 (PS:vzpomínky na Far Cry mám také) a přesně tady sem přišel o panictví jelikož Half Life 2 byla první hra kdy sem znásilnil Steam a od té doby je to moje děfka a krásné vzpomínky mám na Steam a pak přišli další Ubisoft s Assassins Creed jo vím že tam byl problém pár dní ale na to jak Uplay vyhrožoval tak rychle shořel a Altair mluvil dokonce česky :-D pak sem vyhořel na Crysis 1 jelikož muj PC to už nedával new engine a konečná a největší show byla GTA IV ten trapný Social Club co měl nahnat strach stejně jako Steam,Uplay byl hned ale Servis Pack 3 od Windows stahovačky přes Rusky stránky jěště že fotr měl Ruštinu :-D :-D ....................

    steam_api

    steam_api.dll

    Už mě ani nezkoušej zamknout, mají vyplí přemyšleni mám chuť je zapnout :-) 

    • asi dobrej matroš.. 😐
      • Jack1947
        Já tomu rozumím jen konec mi příjde jak z nějakého translátoru
    • aneb když jack začne vyučovat český jazyk----
  • mám cca 300 her na steamu a zjistil jsem, že tyto slevy si asi nic nekoupím... je to k nevíře, ale není tam jediná hra kterou bych chtěl... moře indie nesmyslů, ale zřejmě už žádný hidden gem, který bych koupil. A bože, když si člověk zvolí nabídku do 10 eur, může se půl dne prohrabávat odpadem a stejně nic dobrého nenajde.... holt asi budu muset počkat až začnou vycházet ty pecky co byly na E3
  • victor
    Original War  ; Blitzkrieg3 ; Panzer Corps a Cryptark  - 15,83€  a to jsem nemusel brát kompletní Blizkrieg :/  


  • ucho
    Za sebe můžu doporučit (jako každý rok) hříčku Adventures of Shuggy. Teď za 1 dolar.
  • dworkin

    Koukám, že ve slevě je i What Remains of Edith Finch. Je to vynikající záležitost ve stylu Dear Esther.

    Neznáte ještě něco podobnýho? Gone Home mám dohrané, stejně tak Firewatch a Everybody's Gone to the Rapture.

    • Row


      Mne opravdu hodne bavila Tacoma (pro mne zajimave tema a super rozuzleni)


      A treba i takova Soma je super... to neni uz tak Walking simulator uz to ma vic do adventury.

      • ucho
        no jako bych to neříkal. Tacoma je na Steamu v seznamu těch deseti podobných her. je to mimochodem hra od autorů Gone Home. ale tak třeba teď bude stát dworkinovi za to, aby na tu hru mrkl... 😯
    • Jack1947
      Každá druhá indie blbost třeba Gray dawn, Ghost story ? opravdu ti poradí nejlépe Steam.
    • ucho

      Dear Esther byla děsná nuda o ničem. Gone Home mě taky moc nenadchlo, až na občas dobrou atmosféru žádný zázrak.

      Oboje jsem dohrál poprvé asi před měsícem.

      • dworkin
        Sto lidí, sto chutí. Díky za reakci, ale já hledám lidi, které tyhle hry bavily, a mohli by mi doporučit nějaké další, podobné, které mi případně unikly.
        • ucho
          na Steamu máš u jednotlivých her takovou zajímavou záložku s názvem "Podobné produkty".
          • dworkin
            Tak to můžeme diskuse úplně zrušit, ne?

            Hele, ty se prostě chceš pohádat o tom, jestli ty hry jsou dobrý nebo špatný. Budiž, ale najdi si k tomu někoho jinýho. Já jsem to psal lidem, co mají podobný hry rádi, a od nich budu vděčný za nějaká doporučení. To je celý. Svůj boj tady nenajdeš.
            • ucho
              Nevím, kde jsi byl na tom, že se chci pohádat. Ptal ses na podobné hry, já ti poradil, kde se dozvíš, jaké jsou podobné hry (pod jednou záložkou tak máš Gone Home, Firewatch, Dear Esther, What Remains of Edith Finch a další, což jsou tebou jmenované hry). Získáš tím rozhodně víc tipů, než by ti byl schopný tady kdokoli dát. Ale koukám, že milostpánovi je to málo. Tak nejěk mám pocit, že pořádně nevíš, co chceš. A nebo jsi prostě k0k0t? No to už si musíš pořešit ty.
              • dworkin

                Reakce na příspěvek:

                Jasně, nechceš se hádat. Tak proto tvoje první reakce na prosbu uživatelům Games.cz, aby mi doporučili podobné hry, byla kritika těch samých her, které mám rád a chci je hrát. Aspoň si nelži do kapsy. Nebo sis fakt myslel, že tvoje reakce byla adekvátní? Že jako na základě tvýho subjektivního dojmu z těch her svoji žádost stáhnu a budu chtít doporučit něco jinýho? Nebo jako co? Tvůj vkus na hry je mi úplně ukradenej. Mám v paži, jestli tě Gone Home bavilo, nebo ne. Proč mi to cpeš? No já vím, proč mi to cpeš. Protože se o těch hrát chceš přít. Já nechci a nebudu. Chápu, že tě to štve. Najdi si jinou oběť. Ostatní uživatelé jsou inteligentní a pochopili, že bych rád slyšel doporučení od živých lidí, co sem chodí, a ne od algoritmu na Steamu, o kterým nic nevím a nezajímá mě.


                • ucho

                  Reakce na příspěvek:

                  nejsem si jistý, kdo si lže do kapsy. ano, v prvním příspěvku jsem ti nijak neporadil, jen jsem napsal názor na dvě ty hry. žádný iteligentní dospělý jedinec takový příspěvek negativně brát nemůže, maximálně mávne rukou nad tím, že v tom není žádná rada.
                  u druhé odpovědi jsem ti již z dobré vůle poskytl dobře mířenou radu, kde najdeš fajn typy, protože ten seznam tam obsahuje tebou jmenované hry plus řadu dalších. tvá reakce na to je reakce trouby, co má zjevně nějaký problém, nebo má uvažování dítěte.

                  o těch hrách jsem se přít nepřišel a nemám to ani zapotřebí. jestli je někdo z těch dvou jmenovaných her nadšený, rozhodně mu to neberu. ani nezatracuji žánr, Firewatch rozhodně hrát chci, What Remains of Edith Finch a Everybody's Gone to the Rapture taky. obecně mám tyto žánry rád. proto jsem nedávno projel Dear Esther i Gone Home. nenadchli mě a přijdou mi hodně přehypované vzhledem k jejich hodnocení. proto jsem vstoupil do diskuze. protože vychvaluješ What Remains of Edith Finch, na kterou se chystám a poměrně těším, ale zároveň to srovnáváš s Dear Esther, což pro mě není pozitivní informace. Inteligentní člověk by dokázal diskutovat. Ty zjevně inteligentní člověk nejsi.
                  věř tomu, že mě nic neštve. a to, že se chováš jak blb, beru zcela s humorem.
                  • dworkin

                    Reakce na příspěvek:

                    Jako blb se chová ten, kdo na žádost o radu píše něco jiného, než radu. Taková je prostě pravda. Já to vím. Ty to víš. Přesto sis nemohl pomoct. A není to zdaleka poprvé, ostatně obdobnou diskusi už jsme vedli v minulosti několikrát. Nebudu tvůj hromosvod. Najdi si někoho jinýho. Nebo ještě líp - najdi si nějaký neživý předmět a tomu vykládej, co chceš. Nechci ti věnovat svůj čas. Nechci číst tvoje reakce na svoje příspěvky. Až zase budeš mít nutkání něco napsat, radši se kousni do prstu. Díky moc.
                    • ucho

                      Reakce na příspěvek:

                      až budu mít zase nějaké něco nutkání napsat, tak to napíšu. žijeme ve svobodné zemi a internet je ještě také svobodný. rady o kousání se do prstu si můžeš strčit zpátky do své prdýlky, ze které sis to patrně vyšťoural. zjevně máš nějaký problém.
                      no jo, ptal ses na podobné hry, a když jsi dostal odpověď, kde přesně ty podobné hry najdeš, něco ti v té kebuli zjevně přeskočilo, protože doporučení Stemu na podobné hry ti smrdí, ale kdyby ti je tu napsal kdokoli jiný, tak s tím problém nemáš. ten algoritmus na Steamu funguje slušně, dostaneš tím další hry, na které se můžeš jednoduše podívat, něco si o nich přečíst, a rozhodnout se, zda to zkusíš, nebo nezkusíš.

                      ty určitě nejsi můj hromosvod, já se jen podivuju nad tím, co za exota někdy dokážeš být a na základě tvých reakcí není možné, aby takový trouba dělal právníka. ta představa je hodně směšná, prostě bizár. nejen, že máš děsné předsudky, ale ani se nedokážeš bavit o jednoduchém tématu (hry) jako inteligentní člověk. neuvěřitelný, co ty jsi za trotla.
                      • dworkin

                        Reakce na příspěvek:

                        Mně je úplně jedno, jak moc slušně nebo neslušně podle tebe ten algoritmus funguje. Chápeš? Já Steam znám, používám ho od doby, kdy vyšel Half-Life 2, což je 14 roků zpátky. Kdybych chtěl poradit od systému, tak si od něj poradit nechám. Nechci. Chci poradit od uživatelů na Games.cz. Do toho je ti naprostý hov*no. Seš jako podomní obchodník, co se mi snaží vnutit hrnce za třicet litrů, a odmítá slyšet, že je prostě a jednoduše nechci, i kdyby měly vodotrysk a atomový hodiny. Jestliže bych rád slyšel doporučení svých krajanů, máš ve vztahu k tomu jedinou možnost: Akceptovat to. Což udělali všichni ostatní, kteří mi ten Steam na rozdíl od tebe necpou. Ty seš ten exot, kterej mi ho bude cpát a tvrdit, že je to druhá nejlepší věc po krájeným chlebu. Bizár je tvoje představa, že když někomu, kdo má rád určitou hru, napíšeš, že je to děsná nuda o ničem, tak je to slušný a v pořádku. Není to slušný a není to v pořádku. Jestli máš digitální mlhu, zeptej se na to náhodnýho kolemjdoucího na chodníku. Každej ti řekne, že když se přizná k lásce k pomerančům a ty mu řekneš, že jsou pěkně hnusný, tak TY budeš za trotla, ne on. Schválně to zkus, protože ti evidentně chybí určité základní zásady pobytu ve společnosti.
                        • dworkin

                          Reakce na příspěvek:

                          Náhodný kolemjdoucí: Miluju pomeranče a mandarínky. Mohl by mi někdo poradit, kde najdu nějaké jiné citrusy? Chci je zkusit, třeba budou taky dobré.

                          ucho: Pomeranče jsou pěkně hnusný.

                          Náhodný kolemjdoucí: Díky za názor. Já bych chtěl slyšet názor někoho jiného.

                          ucho: Tak si to vygoogli.

                          Náhodný kolemjdoucí: Nechci to googlit, zajímá mě názor lidí, co jsou tady.

                          ucho: Tvůj názor mě nezajímá, googlení je nejlepší, a když to neuznáš, seš kok*t, bizár, trotl.

                        • ucho

                          Reakce na příspěvek:

                          "Ty seš ten exot, kterej mi ho bude cpát a tvrdit, že je to druhá nejlepší věc po krájeným chlebu"

                          já mám takový pocit, že čteš moc věcí mezi řádky. a k tomu přirovnání s pomeranči. psal jsi o hře What Remains of Edith Finch, že je vynikající. já nepřišel a nehanil tu hru, že není vynikající. teprve tehdy bys mohl použít neslušný přístup a přirovnání s pomeranči. tou digitální mlhou zjevně trpíš ty. nechybí ten pobyt ve společnosti spíš tobě, když děláš tak mimoňské závěry?
                          • dworkin

                            Reakce na příspěvek:

                            Psal jsem, že je vynikající, ve stylu Dear Esther. Nevim, ve kterým vesmíru jde validně dovodit, že nemám rád Dear Esther, ale tenhle to určitě není. Jsou to obě parádní hry, což je z mýho příspěvku úplně jasný. Pokud mi na to napíšeš, že Dear Esther byla děsná nuda o ničem, tak jenom blbě provokuješ.
                            • ucho

                              Reakce na příspěvek:

                              "ve stylu Dear Esther". co je styl Dear Esther? chození a poslouchání komentátora? nesmyslné létání v jeskyni? (já teda to létání nepochopil, co to konkrétně mělo znamenat?). pro mě to byla snaha o cosi, co šlo mimo mě. pochybuju, že to, co mi zde vadilo, bude obsaženo v dalších hrách, takže je trochu komplikované takové hry házet do jednoho pytle.
                            • ucho

                              Reakce na příspěvek:

                              a ještě k Dear Esther. vůbec ti neberu, že to pro tebe byla vynikající hra. ani tě nechci přesvědčit o opaku. dospělý člověk tohle počítám chápe. pro mě to ale byla hra nudná. prolézání krajinou, která je prakticky prázdná. v jeskyni pak člověk začne létat mezi krápníky a poletuje si tam u jezírka, oukej, potom vyleze někam nahoru, pak skočí. konec. prostě mě tento koncept nenadchnul, namluvené to bylo suprově, ale já v tom nic hlubokého neviděl, přestože jsem se krajinu snažil zkoumat. toliko můj názor. od What Remains of Edith Finch popravdě čekám víc a doufám, že se toho dočkám. no doufám tedy, že není pomeranč jako pomeranč. pro tebe jsou to dva pomeranče, ok. já doufám, že ten druhý bude zralejší.
                              • ucho

                                Reakce na příspěvek:

                                a ať je to kompletní, co se týče Gone Home. atmosféra super. prasknutí žárovky na infarkt. ale celkově vzato... hodně textu hlavně v dopisech, zkoumání těch vztahů nebyla zase taková zábava a pak ta nejednoznačnost. vlastně celou dobu to nasvědčovalo sebevraždě, a potom těsně před koncem se člověk v jednom dopise (tuším, že to byl dopis) dozví, že spolu odjely. jako co jsem se díval na netu, dost lidem třeba tohle uniklo. za mě bych tu hru do nebes nevychvaloval, samozřejmě zahrání nelituju, byla to krátká věc, a jel jsem ji poctivě. a opět, od Firewatch a What Remains of Edith Finch čekám trochu víc. to, že něco kritizuji a že se mi na něčem něco nelíbí, neznamená, že na tvé oblíbené hry útočím. jako dospělý člověk by sis to mohl uvědomovat a nebránit to pak slepě jako dítě.

                                každopádně největší zklamání pro mě bylo vychvalované Stanley Parable.
                            • ucho

                              Reakce na příspěvek:

                              takže jestli to chápu dobře, ty jako dospělý člověk jsi neunesl, že jsem si dovolil říct trochu negativní názor na nějakou hru (kterou jsem mimojiné dohrál, takže jí vyčítám krapet jiné věci, to tebe ale vlastně nezajímá), tvé ego to neuneslo a začneš se hádat s tím, že se hádat nechceš. a pak ještě přijdeš s absurdním přirovnáním s pomeranči a tím, že já pomeranče rád nemám, přestože mám pomeranče velmi rád a na Firewatch i What Remains of Edith Finch se aktuálně těším velmi. ano, to je potom další bizár. že nedokážeš vidět nic jiného, jen to, že podle tebe něco nemám rád. to je ukázková digitální mlha a to, že nejsi schopný o tom normálně diskutovat, protože skoro vše bereš jako provokaci. to je ale pak jako bavit se s debilem. a k těm podobným hrám, ano, smrdí ti hry od stejných tvůrců, které udělali tvé oblíbené hry, proč ne. odmítáš si vzít k srdci normální radu, kde jedním kliknutím najdeš podobné hry, kdy algoritmus funguje tak, že jsou v té skupině prakticky všechny tebou jmenované hry. to je špatný seznam. bude lepší tady celý den čekat, jestli náhodou někdo nepřijde s nějakou podobnou hrou. smutné je, že s velkou pravděpodobností jinou podobnou hru nevymyslí. no není to sranda?
                              • dworkin

                                Reakce na příspěvek:

                                Ne, není to sranda. Nakonec se ti povedlo dostat mě tam, kam jsi chtěl, ale o víc času už mě neokradeš.
                                • ucho

                                  Reakce na příspěvek:

                                  hele na mě tohle nesváděj, to ty ses začal hádat a psát kraviny a přesvědčovat mě o čemsi. jako mimoň, co má nějaký problém.
  • jindra.veliky
    tyhle akce uz davno nejsou co bejvavaly...fakt levny tam jsou veci, ktery uz jsou ve sleve po tisicaty
  • michaliuz18
    blbosti, aj tak uz vacsinu z toho mam a to co nemam su somariny ktore mi za to nestoja, tazko kupovat hry v zlave ked mam na steame viac ako 250 hier. A zvysok na origine ci uplay. Mna tieto zlavicky len tak nerozhadzu 
    • ucho
      mezi těmi hrami se nachází i dost zajímavých hříček, které za zahrání rozhodně stojí. jen není tak jednoduché je vyzobat, plus každému sedne něco trochu jiného. jinak samozřejmě jsou ve slevě i hry, které jsou ve slevě skoro neustále a žádná extra výhoda v tom není. jestli máš jen něco přes 250 her, tak zjevně o hrách na Steamu moc velký přehled nemáš.
  • Nějaké zkušenosti se Steam link? Přemýšlel jsem, že budu streamovat filmy rovnou z PC do své hloupé televize. 
    • Jde to bez problémů. Koupil jsem ho v minulé akci, abych tím nahradil Nvidia Shield. Při přímém srovnání obou platforem SteamLink uspěl - obraz je prakticky stejný jako u Shieldu. Pro hry je výhodou Shieldu, že umí upravit rozlišení na nativní rozlišení TV (SteamLink drží rozlišení monitoru, pokud máš obojí 1920x1080, tak to není problém). Filmy se dají streamovat taky a bez problémů.
    • Row
      Nemam steamlink, ale rozchodil jsem si v Retropie streamovaci appku (=jakozesteamlink), ani jsem se ale neobtezoval to zkouset na wifi (i na blbej mobil chytim 30 siti z okoli a 5Ghz Rpi3b neumi) a rozhodne bych doporucil jedine UTP (teda pokud to nehodlas provozovat nekde na samote u lesa).

      Hraju na tom sice spis adventury (v hernim modu "jsem moc linej vylezt z postele a hrat u kompu"), ale po dratech tam neni vyraznejsi inputlag takze neni problem ani treba s autama (tusim ze to byl Dirt 3 co jsem tam zkusmo daval).

      Jedine co mi trochu vadilo je, ze proste obraz diky kompresy jde trochu do kytek. Typicky na cellshadovych Walking Dead kde jsou jednolite barevne plochy a hladke gradienty je ta komprese videt resp. si ji vsimnes.

      • Row
        Ted jsem si teprv poradne precetl ze to chces na filmy... no pokud to chces hlavne na filmy a nepotrebujes 4k (predpokladam ze hloupa telka asi 4k nebude) tak presne na to mam Raspberry Pie 3b (nedavno vylezla 3b+) coz nema problem s 1080p pokud to neni v nejakem prastenem codecu...  HEVC v 10bit barvach byl akorat problem. Jako OS na to doporucim Kodi nebo OSMC, do toho pak muzes dotlacit par pluginu treba na youtoube a podobne streamovaci sluzby.

         Ja tam mam berryboot kterej umoznuje vyber OS pri spusteni a tam mam OSMC na beznej provoz vide/streamy a Retropi na hrani, v retropie pak i steam na streamovani... coz mne ted ale napada ze jde tusim jen z nvide v tomto pripade.

        • dworkin
          Kdyby do toho někdo chtěl jít, prodávají se i sety už předinstalované právě pro tohle použití. Například zde: https://eshop.minidroid.cz/zvyhodnene-sady/507-kodi-komplet-raspberry-pi-3-b-cerna.html 
        • Hidden
          Potvrzuju, RPi je na filmy fajn. Sice ma par much, alespon s Kodi, ale nic zasadniho a je o svetelne roky lepsi nez bezna prefabrikovana HTPC, ktere jsou jedna hruza vedle druheho.
        • Jack1947
          Steamlink na filmy jako vážně ? ( i když cena tak hrozná není)
          • Row
            ja si to nevymyslel, reaguju na prispevek... mne na filmy prijde Rpi pripadne nejaka Androidi krabicka lepsi, s casem, kartou a zdrojem to cele vyjde neco lehce pres litr a prijde mi to pruznejsi na cokoliv (ma to vic vyuziti) nez steamlink
            • On ten steam link vyjde i s poštovným na tři stovky, ale asi půjdu do tý andriodí krabičky.

              Díky za odpověď.

              • Jack1947

                Reakce na příspěvek:

                Aha oni to mají na Stýmu levnější.
    • SalemCZ
      příjde mi že hodně záleží na síti. Nebo jsem měl problém s nastavením. 
  • Gowron
    nevim jak vy, ale já hry co koupim většinou i hraju 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit