Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rejsek
    Stáhl jsem si včera mód Battle Royale do Arma 3 (kterou jsem si koupil díky nudnému Argo :-) ) a jsem spokojený. Na tohle jsem čuměl na YT a je to prakticky to samé. BR mi ale přijde takový syrovější - a to se mi právě líbí víc :-) A navíc zdarma.....Ten pocit když jsme s týpkem běželi vedle sebe a rozhodovalo to kdo první najde kvér, aby mohl zabít toho druhého...naštěstí jsem byl rychlejší....i když jsem o kilometr dál stejně chytil pecku mezi lopatky......prostě Battle Royale :-D (kdo viděl film, tak chápe). Pro mě je tohle worthless.
  • no radsi dam asi 37eur za Battlefront 2 i kvuli mnozstvi obsahu a akce, nez za toto... ale chapu ze nekdo mne nechape :)
  • Koupil jsem, ale brzo mě to pustilo. Na mě málo akce. Nejlepší strategie, která se mi osvědčila, bylo vyhýbat se jakémukoli konfliktu co nejdéle. Což brzo začne nudit, ale zase se dostanete vysoko.
    • koho je to problem ze si zvolis styl hrania, ktory ta nebavi?
    • DonVirtuous
      Klasický PUBG hráč.
  • Doufam ze se casem dockame ve hrach i realistickych animaci, fyziky a modelu zraneni. Na tomhle se mi nelibi system ubirani hp_cek.
  • Ja myslim ze by hre prospela mensi mapa a hlavne respawn nekde na mape a ne v letadle. Taky by kazdy mel mit stejnou vybavu, kterou si vybere na zacatku. Loot bych zakazal uplne. Do hry bych pak pridal specialni schopnosti, napr. healovani, invisibility a pod. At je za zapas co nejvic fragu... oh w8 vzdyt tohle tady uz je a jmenuje se overwatch nebo battlefield
  • Jediny co mi na ty hre vadi je to, ze jsou lidi ochotny platit a pak hrat nedodelany hry. Nerikam, ze to nemuze bejt zabava, ale razi to proste trend, ze neni potreba hry vypilovat, ale prdne se to do prodeje a dodela se to pak ...jenze ono se pak neco nedodela, protoze uz to vydelalo a nebo je to v alfa verzi 4 roky (ahoj DayZ), atp. Chapu, ze plno hernich mechanik se musi vyladit az za provozu a feedbacku hracu. Ale optimalizace a treba i fyzika vozidel k tomu nepatri. Jinak PUBG ukazalo i to, ze neni potreba zadnej rozsahla reklama nebo recenze ...staci hru podstrcit par streamerum a kdyz je to hratelny, tak se hype train rozjede takovym zpusobem, ze muzou velky firmy jen tise zavidet - je to dost podobny jako kdysi s minecraftem a youtube.
    • Presne. Je to velice nespravodlive. Jine firmy musi za reklamu platit skoro polovinu rozpoctu a tohle se hracum libi jen tak!!! A taky to lidi jako hloupe ovce kupuji nedodelane:-) Misto aby koupili perfektne dokoncene AAA hry a za patch si hezky zaplatili znova ve forme DLC a pristi rok si koupili to same znova...
      • Jenze tak jsem to vubec nemyslel. Naopak reklamu pres stream povazuju za lepsi, protoze clovek realne vidi hru takovou jaka je.
  • Mám za sebou nějakých 800+ hodin hraní Battle Royale modu v Arma 3 po dobu dvou let a za tu dobu jsem viděl, jak ten mod roste, všechny novinky, které ho postupně obohacovaly (žebříčky, turnaje, záznamy her na webu, napojení na twitch), viděl jsem herní i streamovací komunitu, která rostla, ale zažil jsem i ty změny a úpravy, které se nějak šíře neujaly (různé miniklony jako Ghost Hotel, ww2 mod, streetfight) a postupně byly upozaděny.
    Jen tak mimochodem, zmínil někdo, že Greene s Ghost Hotel variantou Batle Royale získal druhé místo v soutěži pořádanou Bohemia Interactive "Make Arma Not War" v sekci Multiplayer a vyhrál tehdy 30.000€?
    PUBG jem stihl zahrál ještě v betě a přál jsem a doufal v úspěch, který si Greene podle mne fakt zaslouží. Teď si vyloženě užívám, jak tenhle hra narostla do mainstreamu a nejvíc se bavím hlavně řečmi "znalců" o módnosti a hypetrainu. Slovy klasika: "You know nothing!". Tahle hra opravdu nevznikla zničehonic a svou cestičku na výsluní si pěkně prošlapala. Akorát mimo jejich herní rozhled.
    Jo a aby bylo jasno....H1Z1 klon King Of The Kill je taková hezká slepá větev, která rozhodně napomohla ukázat PUBG kudy třeba ne ;)
    • DonVirtuous
      V H1Z1 KOTK jde na rozdíl od PUBG o skill hráče než o to co najde na zemi a kde za sebou zavře dveře. Nepopírám, že si hra nezaslouží fame, jen bych neházel na H1 moc špíny, když jde sice žánrově o stejné hry, ale v podstatě se hodně liší. PUBG je spíše casual střílečka pro amatéry a středně pokročilé hráče, kde střílení je většinou fullout a styl hry je sezení, takže proto má tolik úspěchu hlavně u twitch komunity. Zatím co H1Z1 je pro ostřílené aimery kteří jezdí po mapě a hledají přestřelku, protože i chování zbraní, bit je dost arkádové, dělá pokaždé to co chcete.
      • Kempení někde ve středu kruhu je dobrá strategie, pokud se chceš dostat vysoko... ale k vítězství vede málokdy. Fullauto na větší vzdálenost střílí jen vokurky. Popisuješ víc nějakou vlastní vizi než realitu. Já osobně mám k PUBG své výtky. Mapa sama o sobě mi nepřijde moc dobrá a rád ji připodobňuji k velkému umělému paintball hřišti, kde místo nafukovacích překážek jsou jakože stromy a sem tam jsou pěkně vytvořené miniarény. Na KOTK plivat nehodlám. O mrtvých jen dobře.
        • DonVirtuous
          9 z 10 ostřílených hráčů kteří ve střílečkách hledají zábavné souboje ti PUBG určitě nedoporučí. Jak jsem psal, ta hra asi funguje a většině nabídne přesně to co chtějí. Jen to prostě nejde srovnávat s arkádovější H1Z1 které cílí v dovednostech na pokročilejší hráče. Jsem toho názoru, že PUBG je ideální kompromis pro hráče, kteří v H1Z1 jsou spíše easy frag než hrozbou. Zatím co H1Z1 je pro zhrzené hráče CS:GO.. . *15*
  • DonVirtuous
    Ukempená, pomalá a nudná pitomost v které je jedno jak moc dobří jste v míření. Vyhrává ten, který najde lepší scope a lepší pozici na mapě. Dost o teto hře vypovídají i videa na YT, které vás učí tryhard taktiky, většinou to je jen lehnout si za zavřené dveře a čekat. Tato hra není úspěšná kvůli tomu jak vypadá, ale kvůli tomu, že na twitchi to hrají největší streameři, kteří většinou nehrají agresivně ale právě přizdisráčsky, takže jim tato hra nadmíru vyhovuje a tupé ovce to hltají. Atraktivitu her na twitchi ovlivňuje pár top streamerů, můžou hrát cokoliv a lidi je budou sledovat a tu hru si koupí, s atraktivitou nebo snad kvalitou hry to nemá moc společného, hlavně že se u toho dá nadávat a vypuzovat různé citoslovce... Sám jsem si takto koupil H1Z1 jen proto, že to streamoval kamarád (celkem velký CZ streamer) a hledal spoluhráče, hra mě potom začala samotného bavit a hraji ji do dnes... Jenže H1Z1 na rozdíl od PUBG je skill-based hra kde rozhoduje hlavně aim a movement...
    • Rikat o H1Z1, ze je skill based hra je na me celkem silny kafe.
    • Co bys mi doporucil pls
      • DonVirtuous
        Co bys rád, nějakou teamovku, nebo hru kterou můžeš plnohodnotně hrát i sám?
  • Muzete mi doporucit nejakou multiplayerovou strilecku, kdyz tady ctu jak je tohle spatny?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit