Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RazorProduction
    V nebi se objeví jitrnice. Nikdo tam dosud nic podobného neviděl, tak jsou z toho celí paf a lámou si aureoly, co že to vlastně může být... Pak se davem procpe Marie, prohlídne si jí ze všech stran, potěžká a zamyšleně povídá: "No, kdyby to nemělo na konci ty špejle, vypadá to jako Duch svatý*15*
  • Tuhle hru jsem dohrála v roce 2013 na bráchově konzoli.
  • CrocoRay
    A ještě jen jedna taková zajímavost, se kterou možná nebudete někteří souhlasit a týká se to tak trochu toho nesmyslného boje pc vs. konzole. Já neurážím žádnou platformu (jsem pc hráč, kdyby to někoho zajímalo), ale chtěl bych se trochu podívat na ten argument, že konzole vydrží roky a vše na ní půjde, zatímco do PC musíte neustále vrážet prachy. Teď pomíjím ostatní faktory, jakože na konzole mohou hry vycházet dříve a některé tituly jsou čistě na konzole a na pc nemusí vyjít. Stejně tak se teď nezaobírám faktem, že za PC si můžete připlatit a hrát v 4k rozlišení s vyhlazováním a ultra detaily se vším všudy a postupem času ty hry na PC přece jen budou mít při maximálním nastavení trochu lepší grafiku.

    Jde spíše o to porovnání konzole s obyčejným počítačem, který chcete používat na hraní her v rozlišení třeba 1920x1080. Vezměme si, že playstation 4 stojí takových 12 000. A teď si zkusíme složit přibližně počítač, který utáhne moderní hry na ultra detaily (pokud je hra dobře optimalizovaná a není to Unity ve verzi 1.0 od Ubisoftu). Takže procesor vezměme třeba takový core i5-4460 3,2 ghz (5000kč) grafická karta gtx760 (5500kč) základovku dejme tomu za 2 000 kč a operační paměť 8gb 2000kč. To máme 14 500Kč. A ještě zbytek jako bedna, disky apod., tak se dostaneme na 19 000 Kč.

    Je to sice o 7 000 více, ale takový stroj vydrží při hraní v rozlišení 1920x1080 i na 5 let, pokud člověk časem oželí vyhlazování a postupně bude snižovat detaily na nízké. A věřte nebo ne, tak dnes už ty hry většinou i při nastavení nejnižších detailů vypadají pořád hezky a dá se na ně dívat. Navíc jsou PC hry o dost levnější a neplatí se Sony nebo Microsoftu, takže těch 7 000 by se dalo srovnat i na tom, pokud člověk nehraje stylem, že koupí hru a hned po dohrání prodá (tenhle způsob neberu v úvahu a kdyby to dělal každý, tak to těm společnostem nehodí takový zisk, aby konzole dávali do popředí, takže se nebudu divit, když se konzolové hry začnou vázat k účtu a znemožní se možnost dalšího prodeje).
    Na závěr bych chtěl dodat, že někomu prostě vyhovuje konzole, někomu PC a jsou i ti, kteří hrají na všem. Války jsou zbytečné, ale vím, že vy někteří prostě budete pořád válčit. Ale tak když vás to baví, tak klidně. Diskuze jsou určené k diskutování, i když je někdy pitomé, že se takhle nesmyslně hádáte :-)
    • Draken69CZ
      Ještě bych zmínil jak sám velký Hnisavec napsal že 99% procent konzolistů má i PC, asi ne herní ale i to stálo nemalé peníze a určitě celkové náklady na konzole+PC převýší těch tvých 19-tis. To k tomu že je to pro ně levnější. Já s jakoukoli platformou nemám problém momentálně mám tři systémy na hraní a co nevidět přibudou další dva, já mám problém s lidmi co slepě vyzdvihují tu svou jedinou nad ostatní a jak je tu zvykem ne argumenty, ale nadáváním a urážením. Věřím že jsem schopný jakýkoliv argument PRO nějakou platformu vyvážit PROTI argumentem, ale to tady stejně nemá cenu.
    • Za racionální uvažování a platformovou neutralitu ti dávám bezvýznamný palec nahoru *1*
    • Pc ti pri soucasnem vyvoji vydrzi vpohode 10+let, navic pokud mas rozumnej (= nesetris kazdou korunu) zaklad, tak ti staci vymenit prevazne jen grafiku, a muzes PC vesele pouzivat dalsi roky.

      Zkus si slozit to, co je v konzolich. Poskladas to do ty +- 10k. A pochopitelne, presne stejne to i bude fungovat == zapomen na 1080p.

      PC ti zaroven poslouzi celkem dobre jako uloziste (i hodne levna deska bude mit aspon 4 sata porty), nemas problem na nem prihrat/zobrazit libovolnej media format. Muzes ho vyuzit k vytvareni veci = at uz strih domaciho vide, upravu vlastnich fotek, ... zkratka tisice cinnosti, ktery na konzoli delat nemuzes, ani kdybyses rozkrajel, protoze nemas prislusnej soft.

      Bonusove, na PC nemusis platit za to, ze mas moznost hrat online hry. A pokud se neco podela, je trivialni to nahradit. Konzoli muzes leda zahodit celou.
      • Jack1947
        Když je v záruční době tak jí vyreklamuješ no. Jinak jo no pc má více do sebe.
      • CrocoRay
        To je vše pravda, ale já se zaměřoval čistě jen na ten jeden problém, co se týče investicí a peněz. Samozřejmě PC slouží i na jiné věci, ale teď jsem to bral jen čistě, co se týče hraní na něm.
        PC je prostě PC a konzole je konzole určená primárně na hraní, ale o to mi teď nešlo, jinak s tebou samozřejmě souhlasím a právě používám PC kvůli toho, že na něm jde dělat spousta věcí a nemusím vypínat jedno zařízení a zapínat druhé, abych si udělal něco ve wordu či excelu a navíc i surfování po netu mi přijde příjemnější na PC než na jakékoliv konzoli či mobilu. Ale tím neurážím konzole, protože ty jsou určené primárně na hraní a mají své výhody. Osobně preferuji PC, jen nechápu proč se lidi mezi sebou takhle zbytečně hádají, co je lepší. Však jak mi něco vyhovuje, tak je to můj problém. Co druhým po tom? :-)
  • Jen upalujte ovecky rychle zacalovat, pak tu zas budete becet, jak to nefunguje ... a nikdy nebude.
  • Zajímavý jak tlačej na ty předobjednávky, pro mě velkej vykřičník, kterej mi řiká, že to za žádnou cenu nemám předobjednávat :)
  • Pánové, smekám. Většinou se, když už sem vlezu, při čtení diskuze akorát naseru a přijdu o pár miliard neuronů, ale tentokrát otočka o 180 stupňů. Hlášky z některých komentářů dávat Blesk jako tajenky do křížovek, tak budou muset navýšit náklad o dobrých 500% a stejně by měli do dne vyprodáno *1*

    Děkuji za smíchy málem prasklou bránici *1*
    • Podle mě je tahle debata úplně stejně dementní, jako všechny ostatní na všech webech.
    • Dostáváš mínus, protože si užíváš života a jsi přátelský k ostatním.
  • Zakopavam valecnou sekyru!Kazdy herni zarizeni ma sva pro a proti!Ja si vybral playstation s vsemi klady i zapory.At si kazdy hraje na cem chce a co mu prijde za vhodne!Ja mam rad tuneli s dobrym multakem a typ jinych her,nez jsou na jinych platformach.Hrani zdar!
    • Vždy, když sem ul alias ulmes zavítá, aby nás obšťastnil svými hlubokými myšlenkami, tak se míním potrhat smíchy a když už myslím, že s větší kravinou přijít nemůže, tak on vypustí nějakou bombu.
      Fandím ti ulmes, seš fakt borec. *1*
      • Vitez je jen jeden!Rok 2015 ukaze viteze,toho kdo ma kvalitnejsi herni obsah,grafika neni vse!
        • Ty seš fakt mimoň. *1*
          • A ty jseš podle všeho bukvice
            • Jak si to uhod? *3*
    • tobe to misto . vzdycky pise ! vid?
  • ještě tě to baví, pět let vkuse si tu naklikáváš. Tak trapnéééééééééééééééééé
  • Herní měnu že dostanu hned..? to je spíš trest než odměna. jakej pak má smysl celej ten příběh, když jsem od začátku Riches a nemůžu si odehrát svého Rags..
    • Kód nemusíte uplatnit.
  • Co to tady zase čtu? Jeden ego master s konzolí od maminky vedle druhýho... Když jsou ty vaše konzole tak top, tak proč se všechny hry vyvyjíejí na PC? PC není jenom dementní krabička na hry pro děti, hodí se totiž i na práci. Děti pořád nepochopí, že né každej PCčkář to má jenom na hry...
    • Ono si nelze vyčítat nic, na druhé straně máš zas tlupu opic z PC mustard race...
    • Na hry fb a porno...fakt vyhra oproti konzolistom co maju v 99% i PC
      • Hele a na konzolích nejde surfovat po netě? To to jako neumí?
        • CrocoRay
          No umí to i mobil a přesto na surfování preferuji PC :-)
      • CrocoRay
        Doufám, že jak vypneš na konzoli hru, tak během pár vteřin můžeš zadávat vzorečky v excelu nebo začít s upravováním videa či obrázků. A co třeba navrhování webových stránek nebo si jít něco naprogramovat. Doufám taky, že všechny své příspěvky píšeš přímo z konzole a ani jeden jsi nenapsal na svém počítači. Co ještě dodat ty 99% PC? *1* Snad jen to, že konzole je vlastně počítač určený na hry, ale primárně jen na ně. A hry, které vývojáři vyvíjí, tak je vyvíjí na silnějších PC než mám doma já nebo než jsou samostatné konzole. To ty všechno víš, takže nevím, proč ti to píšu. Jo už vím, chci zabít čas *1*

        A proti konzolím nic nemám, ani když za ně bojuje takový hnisouš jako jsi ty. Ať si každý hraje na čem chce :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit