Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Demo PES2013 je super, oproti loňskému ročníku si hráči, které ovládá počítač mnohem lépe brání své protihráče a dát přihrávku za obranu je těžší než v loském ročníku. A co se nemění a v čem je pro mě PES od jakživa lepší než Fifa je to, že lze dát gól na milion způsobů a jen se směju tvrzením, že PES je arkáda a Fifa reálná, když je to odjakživa naopak a jestli někdo něco zkopíroval, tak je to Fifa od PES.Vždyť ještě snad před dvouma rokama nebylo ve Fifě ani možné navolit si na jedno konkrétní tlačítko funkci pro obranu a pro útok. Prostě bylo jasný, že centr= v obraně skluz atd. Než skopírovali ovládání podle Pes. A fyzika ve Fifě je to první co mě vždy odradí asi po 5ti minutách hraní, když ze zvědavosti zkouším nový ročník (PC verze). Především střely z dálky jsou v v minulých fifách příšerné. Argument výhody v licencích pro Fifu? Nesmysl. Celá Pes komunita si stahuje patche, které na Fifu nikdo v životě v takové škále nevytvoří. Mód Ligy mistrů v Pes je bezkonkurenšní (reálné adboardy, balo, motivy ligy mistrů, trofej atd) - Ať si má Fifa grafiku a engine jakej chce, pro mě je důležitá reálnost a fyzika, to Fifa nemá. Pro mě je Fifa arkáda s výbornou grafikou
  • PES serii mam rad, dost me ale zajima, jak to bude s licencema.
    Mam sice PC,ale PES hraju na Xboxu, protoze to hrajem s kamosem (hrajeme za ten stejny klub ligu) a nejak nam to prijde pohodlnejsi na TV s gamepadem (sice oboje se da zprovoznit i na PC,ale nebudu si kupovat dalsi gamepady,kdyz uz mam ty xboxacke).

    PES se nam teda libi hodne,ale oproti FIFE dost ztraci na licencich.
    Kez by sli do sebe a licencovali aspon taky Nemeckou ligu a samozrejme 100% licence i na Anglickou. Taky by tesne pred vydanim hry mohli aktualizovat sestavy, nebo me asi fakt donuti prejit na PC verzi,kde komunita udela X ligovych soutezi, s realnyma sestavama a dresama + aktualizovane soupisky.
    • Jolly59
      Problémem je, že asi EA vynaloží jakékoliv náklady na exklusivnost jejich titulu a na to Konami nemá nebo nechce dávat peníze. Doporučuji si pořídit drátový ovladače (vim, že jsou hodně drahý, ale vyplatí se) :)
  • Stahujte ! http://dl.pes2013demo.konamionline.com/pes2013demo/2c7ab85a893283e98c931e9511add182/PES2013_DEMO.zip
    • JohnyTheZik
      konecne! nice, dikes ;)
  • hrál jsem PES od 3 dílu až po 2011, potom jsem pomalu přešel na Fifu, ale Fifa 12 mě omrzela v tom že mi to přijde pořád to samé dokola a ještě si nemůžu zvyknout na tu šílenou rychlost hry, docela se zase těšim na dnešní PES demo ;)
  • JohnyTheZik
    Nevsim jsem si, ze by tady obranci nejak vyraznejc fyzicky nenapadali, spis byly predvedeny klicky, se kterejma by ani v realu clovek moc nezmohl..
    A ta fyzika ve fife je momentalne spis k placi (ackoliv jestli na ni zamakaj, tak to bude super), coz cloveka dokaze hodne nastvat, kdyz se mu srazej 2 hraci a zaklesnou se do sebe. (a to opravdu neni vyjimecny bug)..

    Tentokrat dam asi sanci pesku (mj. i kvuli Become a legend), nebot vypada fakt dobre, uvidime, jaky bude demo.. Jsem vazne zvedavej..
    • Už jsem se dostal k demu na X360, je to jiná pohádka. Konečně plně manuáln střely a nahrávky ( oproti 2012 je to opravdu znát) Golmani sice nemají bestovní animace ale chytají jak jen mohou. Obtížnost Super Star,délka matche 5 min (max) - na PC to vychytají nějakým expanderem. Stihl jsem jen jeden zápas,pak jsem musel spěchat do worku...ale i tak jsem nadšen..a večer se ponoříme pořádně..a snad už na PC
      • JohnyTheZik
        tak to me tesis, uz jsem zvedavej :)
      • Hustý !! *8*
    • previews co som cital zneli dost nadsene. ze by sme sa po 5 rokoch dockali opet dobreho peska?
  • nemozem si pomoct ale nove pes na mna posobi velmi dobre. fifa 12 ma bavila tak mesiac, potom som zistil ze je to vlastne furt to iste, s fotbalom to ma malo spolocne (v online to nema s futbalom nic spolocne), doteraz hram PES 6 s novym patchom na licencie kazdy rok, ale mysim ze tento rok dam sancu 13ke.
  • Pesko vždycky, bylo, je a bude arkádovka, která nemá s fotbalem nic společného. Japonští tvůrci k tomu přistupujou, jako k nějaký mláticí džojstijovce a pochybuju, že někdy fotbal hráli. Znalec fotalu hraje Fifu, ať už pro model hry, tak pro pestrý taktický nastavení.
    • Nerikalo se presne tohle o FIFE pred asi 3-4 rokama. S tim, ze kdo chce hrat hru at hraje arkadovou FIFU pro decka a kdo chce realnej fotbal tak hraje fakt profi vymakanej PES :-) Jako kazdorocni kupujici FIFA serie si fora v tomhle duchu pamatuju velice zive :-)
      • Bohužel, to se nikdy neříkalo...
        • Ale řikalo *3*
          • Bohužel... :(
  • Jak já jsem rád, že PES ten "fyzický aspekt FIFA" nemá. *15*
  • Já sem celkem zvědavej jak PES a FIFA dopadnou. To co se děje ve Fifě v online zápasech nemá s fotbalem nic společného. A vlastně proti PC na nejtěžší obtížnost taky ne.
    • zdeeneek
      U onlinu zalezi jaky chytnes spoluhrace i protihrace. Vetsinou je to uplne o nicem, protoze nikdo nedodrzuje post, ktery si vybral - obranci temer nebrani ( i stoperi ) a pokud se aspon obcas vrati od souperova vapna na svou pulku tak je to uspech. Hodne casto se stava, ze si i clovek, kterej hraje za golmana dela co chce a je porad nekde mimo branu, zkousi zbytecne ruzny paradicky misto normalniho odkopu - proste des bes. Jednou za uherskej rok se ale stane, ze se sejde vic jak polovina hracu, kteri se snazi plnit ukoly pro dany posty, a to je pak uplne jinej zazitek.
    • Pravdu díš,FIFA po čase omrzí,PESko je na delší chvíle :)
      • Ja na PES milujem hlavne Master League *3* , kde clovek napr v 2012 zacal v 2 lige..a musel sa prebojovat do 1 ligy a hlavne moznost vyvoja hracou...predaj/kupa..proste taky mini-Futbal manazer....a samozrejme...PES ma nikdy neomrzel....naopak zase FiFU som hraval uz od 93-94 ci kedy bola prva...az po nejaku 200x...ale od 2010 som prestal..bo to je uz onicom..a vtedy som presiel na PES...a som verny fanusik. Hlavne PES ma mody..ktore to vylepsuju..SMOKE Patch je best pre 2012 pre mna.
  • Pod to bych se klidně podepsal. Vedle FIFA13 to vypadá vyloženě předpotopně. FIFA není ani zdaleka dokonalá a má hodně co zlepšovat, ale pořád je aktuálně o světelné roky před PES. Dnes už nemůže sportovní hra bez uvěřitelné fyziky absolutně uspět. Tohle na mě působí jako totální arkáda, což je hrozná škoda, protože hloubka hratelnosti byla vždy silnou stránkou PES. Ale už od pohledu ta hra nemůže být vyvážená. Hra tělem je v reálném fotbalu jednou z hlavních zbraní obránců a tady prakticky neexistuje. Umožnit útočníkům pekelně rychlé kličky a nedat obráncům možnost rozhodit je tělem - tragédie. Milovníky útočné hry plné kliček a parádiček to asi bude bavit, ale já mám rád taktický fotbal a ten se v PES prostě hrát nedá.
    • Mna stve na FIFe to ze Console verzia je ina ako PC verzia....a to potvrdi kazdy. *16* *16* *16*
    • Jolly59
      Promiň, ale ty jsi asi PES12 nehrál, viď. Jasně, že je tam můžem odstavovat, blokovat atd. Pak už je jen na vlastnostech jednotlivých hráčů, jak výsledná situace dopadne. Musím uznat, že ač se PESko od posledního dílu opravdu neskutečně zlepšilo, ta náladovost a zmatenost hráčů je někdy na infarkt. Poslední díl Fify, co jsem hrál byl 11., a ten se mi opravdu nelíbil. Tudíž nemohu porovnat oba nejnovější. Peace, socceeerz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit