Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Absolutně zbytečně díl série, kterej bude kvalitou i prodejem totálním propadakem. Nezbývá než doufat v povedené HD remestary starších dílů série, popřípadě v celé remaky jako u slibovaného druhého dílu:)
  • ZvacA
    Já bych z tohoto Resi projektu vědu nedělal. Je to evidentní experiment Capcomu bojovým průzkumem si ozkoušet a namočit se do žánru multiplayerových TPS/FPS, které podle nich dominují západnímu trhu. Vzhledem k práci na remasteru RE: Zero a potvrzeného remaku RE2 i zatím nezveřejněných, ale údajně již existujících materiálů na RE7, nemá tohle ani mít ambice na něco velkýho a riziko pro osud značky tohle představuje opravdu minimálně.

    Na druhou stranu, už jak bylo vidět na výstavě v Tokiu, tak to zpracování gameplaye není zrovna z nejpovedenějších a lacinost a tvůrčí nezkušenost z toho tříská jak divá. Hlavní fíčurou má být sice rychlá hra, ale plavající pohyby postav, chaos, nenápaditost a combo-nápisy a hektolitry krve přes půlku obrazovky, není nic, po čem by se mělo zrovna vlhnout. Jakoby to vypadlo z automatu. Takhle na zablbnutí z hecu, pár her, proč ne, ale zatím těžko říct, v čem by si to takhle mělo hráče jakože dlouhodobě udržet.
  • Sr_Lobo
    Tak tos to Aleši napsal ještě hodně zdrženlivě *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit