Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čína zachránila svůj lid od největší zabugované, nevybylancované sr**ky na světě. *1*
  • To se zase číňanům podařilo. Vím, co se u nás vypráví o "zakázaných" filmech za komančů. Takového Terminátora nebo Ramba nebylo možné sehnat, ale jako zázrakem je viděli úplně všichni aneb pravidla jsou tu od toho aby se porušovala *1*
  • To by mě zajímalo, kdyby Čína udělala hru, ve které je napadne USA. To by byl rage amíčků. Paradoxně, podle nejnovějšího celosvětového průzkumu nejvíc lidí vidí hrozbu právě v USA. Hlavně, že tam chrlí jedno béčko za druhým (ať už film, či hru) ve stylu "my hodní vs random terorista/číňan/vietnamec/whatever...
    • Takovy hry davno vznikaji...
      • Myslíš Invazi do Iráku?
    • Po dlhej dobe by to bola hra, ktoru by som si zahral :D / Ten utok USA na Cinu /
      • Jack1947
        Coz je vtipne za Vietnamce si zahrat lze ale proti USA ne ty jsou nedotknutelni... ( i kdyz bych radsi hry kde by se bojovalo proti napr Srbum nebo tak neco). Mozna se nekdy neceho takoveho dockame byt treba neoficialni cestou.
    • Větší sranda by byla, kdyby amík udělal hru kde by se hrálo za terroristu proti amíkům.
      To by mě zajímalo, jaký budou "patriotský" komentáře *1* .
      • Jack1947
        Takovyho Amíka by verejne ukrizovali. To proste nejde... max tak aby teroristi bylio na americke pude viz COD... vic uz ne mozna parodii ale abys hral pfuh. NIKDY.
        • Hele víc my vadí ten jejich patriotismus (a to ani nejsou patrioti).
          Čili- my jsme trpěli víc než oni a to si z našeho státu děláme srandu, ale oni vtip o americe nemůže ani slyšet (až na některé ale jet spíše 50 na 50). Totalní příklad Beliebers a Directoners.
          • US patriota si neviděl ani z dálky. Máme dvě skupiny patriotů. Spolek naivů co skočil na lep Tea party a módně se zahaluje Gadsdenskou vlajkou a pak ty skutečné Patrioty, jako např. Michiganská milice a chlapci jako Normal Olson, či další milicionář James "JJ" Johnson. Z těchle Patriotů je government tak ....., že si je musel pozvat na slyšení senátního subvýboru pro terrrorismus *15* Jo a taky, že prej to sou náckové, no takovej JJ je černej jako kém na boty *15*
    • Tak USA byla hrozba téměř vždycky. Dokonce i na domácí půdě, protože původní obyvatele si sami téměř vyhladili a že se stále serou tam kam nemají už se jim zažilo jako životní styl.
      Se podívej že jejich prezidenti kolikrát ty konflikty sami vyhledávají (a voliči to zbožňujou, když Amerika někde zase vyhrála bez ohledu na ztráty na životech).
      A pak jsou překvapený že jim lítají letadla do baráků...
      • Indiány vyhubili evropani. USA jeste ani neexistovaly *1*
      • Bez amíků bychom tu ted možná ani nebyli - tím myslím český a slovenský národ. Amíci pomohli demokracii během první světové a pomohli jí i během té druhé světové. To že pak měli pár efic failů (např. Vietnam, Irák) je fakt, ale za jejich pomoc ve světových válkách si nějaký uznání zaslouží.

        Američani, pokud jde o tzv. sraní se do cizích zemí a kultur, jen pokračují v tradici, kterou tu nastolily evropské státy. Takoví Briti napáchali tolik škod, mnohem více než Američani.
        • Američani v ničem nepokračují. Většina Američanů už dávno nežije. Máš na mysli spíš asi tu národnostní směsku obsahující z velké části potomky vrahů a kolonizátorů. Ano, ti pokračujou v tradici. Znamená to, že je to v pořádku? Těžko. To by pak musel být i Hitler v pořádku...

          Každopádně, věř si klidně tomu, že nás USA zachránili pro naše modré oči. To bys pak ale musel stejným způsobem opěvovat i Rusko...
        • Hehe...IMHO za Americkou angažovaností ve WW2 stály čtyři věci. Těmi nejsou nic jiného než prachy (kdyby Němci ovládli celou Evropu, tak by se asi burza pěkně prohýbala), veřejné mínění (právě tím, že byli v dosavadním bezpečí za velkou louží měli na výběr nezasahovat a být za sraby nebo zasáhnout jako "hrdinové, " kteří si zaslouženě vezmou kořist), strach (že se na ně Němci společně s Japonci vrhnou po tom, co ovládnou Evropu) a touha obhájit vlastní pocit nezranitelnosti (Pearl Harbor).

          Takže se zachovali jako kdokoli na jejich místě a kdo jim fandí, ať si nechá vytetovat pruhy a hvězdy třeba na prd*l, skočí do moře a plave za zapadajícím sluncem...
          • Jack1947
            No, tam je defakto po valce "zchladily" opravnene Atomovkou. Amerika se zase valecnymi zlociny (no nevim) asi Japonsku nikdy nevyrovna ... O tom to je zas na jinou diskuzi.
        • To je pravda. Ale tehdejsi USA bylo uplne neco jinyho nez dnesni USA. *3*
        • Jack1947
          To jo no, pomohli nam ze na nas hodily velke lejno. Krasne nas prenechali Sovetum. Uz jen cekam kdy se tady v jmenu Allaha zacnou mstit i muslimove za nase hrichy vuci nim.
      • Jack1947
        A nam malym zaprdenim Cechum nezbyva nez se jim sr-t pekne do prd-l*. Protoze si furt nalhavame ze jim neco dluzime. (tedy kdyz uz jsme u toho).
        • Ouuu...není dovoleno publikovat pravdu veřejně na internetu. Hrozí, že dostaneš záporné hodnocení, protože ta drtivá většina lidí, co Amíkům do pr...háje leze to buďto rovnou popře nebo se zdrží hlasování (neboť ignorantství je Američanům vlastní) a ostatní tě ukamenují svými pitomými názory o tom, proč je Amerika bezva...
          • Jack1947
            Pritom proti Americe jako takove nic nemam, proc taky ze. ( Minuska sem si zvykl ignorovat ostatne jsem natom jeste celkem dobre). Cechacci neradi pravdu slysi to je vec cela.

            Ono, "jesteze tu je" minuskove hlasovani, pac si nedovedu predstavit ty komentare, to by bylo snad jeste horsi... minuska potesi urcite vice, nez aby se tady clovek dohadoval. O " Sve vlastni pravde". ( Takze uplne tak marne nejsou ze, pac se tak snadneji vyjadri nesouhlas).
            • Jack1947
              Nevim co dodat, je to urcite vyspela zeme ale aby se cech a nekdo kdo treba ani moc nevi stal ni primo posedly ? ( myslim napr). To uz by bylo silne kafe... letos bych se tam mel podivat take, ( tedy pokud vse dobre dopadne). Takze bych to mohl videt, verim ze jsou i lepsi mista ale nebyt tam byt treba jen na par dni by byl v zivote snad hrich.

              Psat neco dal, "spamovat" vlakno... to asi neni nej nebo nevim.... Radsejc ne. *3*
            • Jack1947: Co k tomu dodat...vyžral jsi mi slova přímo z klávesnice *8* a Amerika je jistě bombastická země a chci se do ní letos podívat abych viděl, že mám o ní dost přesné mínění a možná (spíš doufám), že se v něčem pletu a stále mě bude mít čím mile překvapit. Jinak nemyslím si, že by se Češi měli v USA bůhvíjak lépe, obzvláště pokud by se to týkalo neutrácení za věci na které nemají...to se děje všude ve vyspělé civilizaci a to, že se na takovou věc hledí jako na negativní je právě mediální masáž, která má povzbudit fanatiky na druhé straně - odpůrce Amíků. U nás se tomu říká hypotéky, jde o to, že si člověk koupí dům na který nemá a zadluží se na většinu jeho produktivního života. Světe div se, ono to ještě podporuje ekonomiku!

              PS: Souhlasím s těmi spodními vodami...po tom co si tady píšeme a jak se rozplýváme (aspoň já), že s námi taky někdo souhlasí uznávám, že k tomuhle vláknu bych už asi neměl nic připisovat... *13*
            • O posunuté IQ stupnici nic nevím. Měl sem za to, že v USA je přibližně stejně vysoké jako u nás (akorát, že u USA to průměrovat je celekem bordel, spíš má smysl jednotlivé země).
            • Jack1947
              Ja vim, no to jejich Patritovani a drzeni se vlajky to uz zavani Ideaologii a to tedy dekuji nechci... Ja mel na mysli ten fakt ze je to obecne a vi se to jen se o tom nemluvi Amerika proste dokonala neni a nikdy nebude. Jen je zajimava, podivat by se do ni clovek mel to jo.
              Treba Cechovy by se tam zilo lepe (prumernemu) teda pokud by se nechoval jako oni a neutracel i to co nema.

              Nuze, jseme zajeli trochu nekam do spodnich vod. Kazdopadne vzdycky potesi ze nejsem sam kdo to tak vidi . Hlavne ze je i nekdo takovy se kterym se da natom shodnout.

              Tedy ono by se dalo shodnout s vicero urcite.

              Jiste je, az to dojde k dalsi hospodarske krizi (coz nemusi trvat tak dlouho) nasledky budou nicive kor pro EU a nas hlavne. ( Nikddy bych si nepral),
            • Pravdu díš čéče, mínusový "lajky" jsou fajn...koneckonců, když píšeme něco tak negativního vůči lidem v naší vlasti, tak si ani nic jinýho nezasluhujeme...kdybychom se chovali jako správný americký patrioti, tak držíme všichni při sobě a naší vlajce. To je ale zásadní problém těch řiťolezů. Jak by mohli vůbec být Američany respektováni, když pro ně vlastní země neznamená víc než filmy zidealizovaná Amerika o které ani její vlastní obyvatelé nic nevědí, protože manipulace s informacemi přebíjí cenzuru v deseti z deseti případů.

              PS: Takové malé rýpnutí do Amíků...mají posunutou stupnici IQ oproti Evropě. Hádejte jakým směrem a proč...jestli jste původem odjinud než z USA, tak Vám určitě dojde, že poslední souvětí tohoto komentáře je nápověda...
  • Koukam, ze spousta diskutujicich ma problem rozlisit mezi politickym a ekonomickym systemem...
  • A pak že není čína pokroková. Já bych zrovna tenhle odpad u nás nezakazoval, ale napsal bych aspoň na krabičku, že tahle hra je vhodná spíše pro mentálně slabší jedince. *3*
  • cinani maji co si zaslouží, svobodu je treba si proti tyranum vybojovat
    • eStar
      Já myslím že my nemáme právo Číňanům radit o tom co je lepší a co horší. Ten náš krachující systém v Evropě má také daleko k dokonalosti.
      • Jack1947
        Furt lepsi to nez Socialismus.
        • Socialismus? V Číně se není bezplatné zdravotní pojištění, je tam školné. Odbory tam neexistují. Takže jaký socialismus?
        • eStar
          Jaký socialismus? Myslíte ve Švédsku nebo kde? Současná Čína nemá se socialismem vůbec nic společného.
          • Jack1947
            Totalita co vim ta byla hlavne u nas, nevim... zda se mi ze ale pro Evropana by to bylo v techto zemi (beu urazky) zit tezsi, jasny neni to tady uplne ruzovy a stale to bejt horsi muze a bude, pokud se s nynejsim systemem nic neudela. Nebo se i muze obratit k lepsimu. Kdovi.

            (neci tady moc rozebirat nejakou politiku, nebo tak nejak). Jen dokazu rict ze bych asi zil nekde pobliz a v cine, celkem nerad. (Koreu atp... nevyjimaje).
          • Jack1947
            Maj tam ale co jsem slysel mnohem mensi svobodu nez treba v zemich, Evropske (zkurven*) Unie. Tedy ne ze by tady nejaka svoboda moc co byla, v porovnani s nimi je ale vetsi.

            Je mi jasne ze to tak uplne, neni jen nevim jakto zaradit, kapitalismus ani nic jineho to neni tak je to takove hybridni, kazdopadne je to na nase pomery tvrdsi. Vselijakym zakazum se nelze divit.
            • eStar: Mám stejný názor a podělím se o informaci z jisté ekonomické publikace. Píše se tam, že budoucnost vypadá velmi růžově pro "Východní impérium" avšak ne tolik pro nás Evropany nebo borce z divokého západu. Tím impériem je myšlena ekonomická síla jak států, tak korporátů, které v dané oblasti neuvěřitelně rostou a "dohání" náskok západních zemí. Mezi tyto silně prosperující země patří zejména Čína a Indie, avšak i jejich menší bratříčkové stojí za pozornost. Pro ověření pravdivosti si zčekněte ekonomická data za poslední dekádu a máte jasno. *3*
            • eStar
              Trollda: Za současnou EU jsem rád (v rámci možností), víc se bojím budoucnosti.
            • V EU víceméně funguje soci jako právní stát, což u nich vůbec nefunguje. Jejich režim bych nazval čímsi jako vládou stranické elity a podnikatelských kruhů. Nejsou zase tak daleko od Ruska v tomto. K tomu je ale nutné připočíst vliv úřednictva, v číně docela tradiční, tedy nijak překvapivý.

              Za EU buď rád. Evropa teď prožívá nejlepší časy ve své historii. Lepší byly časy jen v době, kdy tu lidi nežili. *3*
            • eStar
              Totalita a socialismus jsou dvě rozdílné věci, jen tak pro pořádek. Stejně by mě zajímalo jak můžete tvrdit že jedno státní zřízení je lepší než jiné, i když praxe ukazuje opak. Čina neustále roste, jak na domácí půdě tak na té mezinárodní zatímco Evropa se propadává do bezvýznamnosti a dluhů. Jste si skutečně jistý že to co je u nás je lepší? Možná že v tuhle chvíli se tu ještě furt žije lépe než v Číně ovšem vzhledem k tomu jak to dnes vypadá si troufám tvrdit že v budoucnu se začne situace pomalu obracet.
    • trololololo *12*
      • jake trolo zjisti co se delo v 88 treba v rumunsku
        • Doporučuji si doplnit vzdělání, neboť potom bys veděl, že v Číne byla vůči komunistům vedena občanská válka a celé náměstí bylo v 89 utopeno v krvi. Ale co čekat od nějakého brouka Pytlíka.
          • a zbytek se priposral cimz obet tech lidi vzesla navnivoc
        • Neprijde mi uplne vhodne, byti zrovna cechem a mit takove reci. Jo pane, kdybyste byl Rumun. Nereknu Vam pul slova.
          • šak joe je Slovák, to je to samé jak Rumun
            • 2mira
              ty mne pripadas jako mongol, ale zmatlo mne že jseš de6il
            • Jack1947
              Je to Troll!. *15*
            • Mne pripada spis jako Madar. Ale zmatla me ta solidni cestina:)
  • Kdybych měl malinké studio s pár schopnými vývojáři, tak bych naschvál udělal mini-hru, kde budete hrát za německého kulometčíka na pláži Omaha a cílem hry bude zabít co nejvíc Američanů během 15 minut - něco jako Moorhuhn, ale realističtější. Zajímalo by mě, jestli by to pak zakázali v Americe *1*
    • To je ale zvláštní.
      Všichni vydávají hry kde hlavním nepřítelem č.1 jsou teroristé.
      Proč nevytvoří hru kde nepřítelem č.1 jsou jednotky NATO ?.
      Hrát z pohledu partyzána Al-Kaidy by bylo zajímavé.
    • Mno ja být islámským vývojářem, tak už dělám kampaň do army o boji v některém -ánu z pohledu alkajdy o hrdinném osvobozujícím boji vs us army. Ty úkoly by mohly bejt dost netradiční - poté co se kolega sebevraždně odpálí u brány naběhnout na základu a než tě sejmou tak bys musel zabít co nejvíc nevěřících. Nebo osvobozování spolubojovníků z nějaké vyhlášené věznice... Na něco takového by si žádný západní vývojář nikdy netroufl. A reakce z usa by asi fakt byly zajímavé....
  • Je fakt, že her, kde by se v příběhové kampani dalo epicky střílet "hodné" američany je rozhodně méně než těch, kde se stříli němci/rusivé/arabáši nebo šikmoočka, proč asi?
    • Ristoro
      Zahrej si Spec Ops The Line. S Američanama zabíjíš Američany :D. Docela se ještě divím, že ta hra nebyla zakázaná.
    • Protože je nedělají Čínani? :)
    • Protože většinu her dělají amíci a je celkem logický, že hrdina bude američan. Jenom v případech kdy to příběh vyžaduje jinak tomu tak neni.
      • To není ani tím, že je dělají Amíci, ale spíš protože Amerika = obrovský herní trh a oni mají prostě takovou mentalitu, že je nezajímají válečné hry, ve kterých nemůžete hrát za Američany... Prostě je to u nich jiný svět a jiné chápání okolního světa, oni se berou za nějaké "nadlidi", protože mají všechno a proto je jim nějaká Evropa a zbytek světa úplně u zadele... Nemůžeme jim to zazlívat, kdybych tam vyrůstal, tak to budu brát úplně stejně *1*
        • Presne tak. Ale protoze jsme vyrustali tady, mame misto toho to nase uzasne cechacstvi. Jsme nejlepsi a nejchytrejsi a cokoli americkeho je zakonite spatne:)
          Snad nam to nemaji amici za zle. Kdyby vyrustali tady, brali by to stejne :D
          • No nevím, pod pojmem čecháčství bych si spíš představil udavačství, závist a ojebávání všeho, co jde. Česká mentalita je už dlohá léta dost zkažená, každý na všechno nadává, ale sám se na nic nezmůže - těžko říct, jestli se to tu tak zkazilo během minulého režimu nebo to tak bylo vždycky - možná proto to tady chtěl Heydrich "srovnat" *1*
            • To si netroufam hodnotit, je mi teprve 30 let. Ale at je to vypraveni babicek, to co znam z dejepisu nebo osobni zkusenosti. Nic z toho mi nijak extra lichotive nepripada.
              Proto co se tyce hodnoceni ostatnich zemi ci jejich obcanu, radeji drzim hubu.
      • Dělají je americká studia, ale tam kolikrát moc američanů nedělá :D
  • Jack1947
    Kdyz by si neprecetl clovek duvod, tak by vazne si myslel ze uz v Cine dostali rozum.

    No, kdyby neslo o "pozkozeni" jejich rodne zeme ( tak by si to vicemene zaslouzily, i kdyz jsou 2tabory tem kterym to jede a tem co ne. )

    Dalo se to tak nejak cekat, ze to zakazi... v Cine.
  • Já bych dal zákaz na výrobky EA všude, třeba by pak něco udělali dobře

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit