Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Tenhle chlapík co nás bavil v Tootsie, Jumanji a i jeho pozdějších filmech si tohle safra zaslouží. RIP snad ti bude tam na onom světě lépe. Budeš nám chybět tvůj humor. Pan komik a herec.
  • Mato1987
    Otázka ale znie, myslíte si, že žijeme v demokratickej spoločnosti so slobodou prejavu?
    Po veľmi čerstvých skúsenostiach tu na cenzurovanom webe games.cz taký pocit rozhodne nemám.
    • Buď vděčný redakci games.cz, že nedovolila, aby se šířilo obecné povědomí o tvé hlouposti. *3*

      A demokracie nerovná se absolutní svoboda slova, to si snad uvědomuješ.
      • Mato1987
        To ani nemá význam vôbec reagovať k tej konfabulatívnej grcke, čo si vypustil.
        Ale na druhú stranu by som chcel žiť v takom simplexnom časopriestore ako ty, život je gombička :D
  • calwin
    super... zachvílu na mňa vyskočí aj z konzervy...
  • Momentálně asi nejlepší diskuze tady na games. *11*
  • Říká se že sebevražda je čin zbabělosti ale ve skutečnosti je k tomu potřeba veliké odvahy
    • přesně tak... hodně věcí "se říká" a pravda je přesně opačná! Toto je zrovna jedna z nich, taková větička kerou každej id!ot zná a bezmyšlenkovitě jí věří ... a přitom ta věta je lež. Dej si pistol k hlavě a zmáčkni! Předávkuj se! Skoč z mostu! U všeho se zes**eš strachy a nedokážeš to.
  • I duše člověka může být nemocná a to natolik, že se ta nemoc stane smrtelnou. Odsuzovat takhle sebezabití je moc jednoduché, když nevíte, jaké je to mít silné deprese a nevíte, jak se cítil. Naopak to chce hodně síly a rozhodnosti k ukončení života. Je mi ho líto stejně tak jako celé jeho rodiny. Je to velká škoda.

    Nedělejte ze sebe hlupáky a zkuste se k těmto věcem dovzdělat. Je projevem silné omezenosti psát to, co tu někteří psali.
  • Ikona komedií, větčný srandista a bavič člověk který dal hodně filmu a který ani hercem být zpočátku nechtěl ale stal se jím souhrou mnoha náhod. Navždy zůstane ve všech srdcích jeho super filmy a i když ke stáru se zdálo že snad ztrácí dech, opět překvapil. On se nemusel smát, aby ostatní rozesmál byl i vážný a pak smích vystřídali i slzy... o to větší rána byla ho ztratit takhle brzy, byl to člověk tak jako my ale byl svým vlastním způsobem vyjímečný a uměl vždy hezky pobavit. Snad najdeš lepší místo na spočinutí ale my si tě vždycky budeme pamatovat. Jak si žil a jak si nás bavil. Ámen bratře, někdo umřel a někdo jiný toho co umřel vystřídá a aby žil.

    Proto to že ho zvěční v nejůspěšnější MMO hře (za posledních 10let) je to nejmenší ale je to něco co se poštěstí jen málo komu... snad se někdy znovu shledáme. R.I.P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit