Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drakensang online je dobra hra akorat si dejte bacha na silnehezky (vzhledem) veci ktere stoji klidne i 4000 takze vas to nuti kupovat si temne mince a utratit klidne i 15000Kc.Jinak hodnoceni 100% :-):-):-):-)
  • Prostě Diablo 3 sklamalo a to po všech strankách už jen ta trapná aukce je to šílené a pro někoho moc výnosné.Stejně jako je tomu u sportu hráci už nehrají srdcem ale jde už jen o prachy.Ani se mi nechce věřit zě D3 delal Bliz,kdo ví jestli to nedaly dodělat Askaronu co pracoval na už tak odfláklém Sacredu......je mě z D3 zle taková s....a bože,miluju rpgečka ale než toto to rači nebudu hrád nic!!!!!! *10*
  • Je to katastrofalni becko. Absolutni trapas, meli by To pustit k ledu.....
  • Tady je odkaz jak jsem se z téhle hry poblil http://i45.photobucket.com/albums/f74/pinktaco6/puke.jpg
  • Fůj už jen jak to vypadá je na blití *11*
  • Dobrá hra, rozhodně doporučuji zkusit! a zaplatím pivo každému, kdo si zaplatí Diamond pack *15*
  • No po vydani prehypovane penezni zdimacky D3, bude snad jakakoli akci-rpg hra k svetu tohle moc neznam, ale zkusim a zahraji. Kazdopadne cekam na vydani Grim Dawn, ktere by melo cest tomuhle zanru zachranit.

    D3 = mrtva hra a pritom stacilo malo, stacilo udelat dustojne pokracovani, ale v Blizzardu rekli ne my udelame sra*ku prehypujeme ji a vyzdimame z tech platicich blbecku co to jen pujde a tak se i stalo 6 let vyvoje aukce dokazuje sve ...
    BLizzard uplne znicil to co sam vybudoval, tedy serii zvanou diablo, jinymi slivy kral zabil sam sebe.
    • Xcomik
      Paradox ja například hraju Drakensang Online od němců a nemůžu si tu hru vynachválit hlavně v každém měsíci nějaký zajímavý patch ( hlavně pro full levly) to nemluvím o tom že tě ta hra nenutí platit jako F2P hry od EA. O české lokalizaci se ani moc bavit nemusím (je fakt že hrát tu hru kůli příběhu je asi nesmysl) ale hratelnostně to je celkem dobrá hra u které se poslední dobu dost bavím.

      Ještě bych zapoměl jednu drobnost nemusím u DRO stahovat šílená data registrace zabere cca 20 vteřin a po přihlášení stačí kliknout na hrát a hrajete :-) Což je mi mnohem příjemější navíc odpadá možnost cheatování a podobných vylomenin
      • USER47
        Hra tě nenutí platit? Myslíme ten samý Drakensang Online? Pár hodin jsem v tom strávil a už velmi brzo se dostaneš do částí, který tě nutěj buď k zaplacení nebo k mnohahodinovýmu grindu, aby ses vůbec udržel naživu. Nemluvě o tom, že prakticky všechny důležitý předměty (včetně lektvarů) se kupujou za tu jejich měnu z cash shopu a ceny jsou naprosto šílený. Když si to člověk přepočítá, tak zjistí, že jsou to desítky dolarů za jeden rezavej meč + 1 a pár malejch léčivejch lektvarů. Meh.

        Nemluvě o naprosto nefunkčních PvP arénách.
        • Xcomik
          Co to tu prosimtě plácáš? Jednak itemy v prodejně nejsou nejlepší ve hře lepší jsou například legendární itemy (tedy není potřeba si jakýkoliv item kupovat) Druhá věc vše se dá nafarmit (od Temné měny až po kameny "diamanty rubiny atd" vše se dá kombinovat) a díky tomu dostaneš lepší itemy (ono kdybys to hrál pečlivěji zjistil bys že například na ponku můžeš smíchat 4x stejnou barvu itemu a vypadne ti jeden vyšší" Stejný to je i u kamenu akorat nově stačí jen 3 kameny.

          Že je hra hardcorovější je známe však to dělá ten samý tým co dělal původní Drakensang ale to ji rozhodne na kvalitách neubírá spíše naopak. Navíc při dosažení 40lvl na tebe aktuálně čeká 5 mezisvětů ve kterých můžeš získat unikátní itemy pro svou postavu navíc tu máš ještě 3x Bosse na hard (ze kterých ti taky mohou padnout unikátní itemy) novou lokaci Atlamntida a to nemluvím o třech stromech talentů a vše jsou víceméně funkce které si vyžádala komunita a jakožto komunitní manažér (NFS World) ti mohu garantovat že tohle rozhodně nebývá běžnou věcí spíše naopak. Většinou se vývoj hry ubírá směrem co nejvíce vydělat a dnešní patch v DRO je ukázkou toho že tento vývojářský tým jde směrem udělat co nejlépe hru a na základě její kvality tak profitovat.

          Ale nač se tu zbytečně rozepisovat a vysvětovat nějakému mainstreamovému hráči hru která se (ano pro neplatiče) přibližuje těm starším hrám jako bylo Diablo 2 díky hardcorovější hratelnosti a nutnosti si vše trpělivěji nafarmit. :-)
          • USER47
            Ano, všechno se dá nafarmit. Bohužel se to nafarmit musí, pokud člověk nechce platit spoustu prachů za neskutečně rychle mizející esence, přidávající klidně desítky procent k damage..

            Jakmile se dostaneš do Slifmooru (pokud si jméno tý lokace pamatuju správně), tak si v podstatě neškrtneš, dokud nenafarmíš hodiny a hodiny na opětovným prolejzání předchozích lokací a mlácení furt těch samejch respawnujících se mobů.

            V PvP jsou lidi vybavený esencema z cash shopu samozřejmě taky kingové, ten jejich brutální efekt balanc rozhází celkem snadno.

            Jinak to, že hru dělá stejnej tým jako předchozí Drakensangy slyším poprvé, a moc tomu nevěřím. S hardcorovou hratelností nemá Drakensang Online samozřejmě nic společnýho, je to klasická p2w bigpointovina nevalných kvalit.
            • Xcomik
              Už dávno se v DRO nepoužívá hojně essence válečná a destrukce (chytřejší si tu essenci šetří do mezisvěta na Khalys a ne na nějaké PVP) od toho tam je PVP skill strom jak říkám hodnotíte starou betu dneska je to úplně jiná hra navíc právě pro mainstreamové hráče jako si ty se přidali skill stromy abys večeně nedostával ve sliffmore na zadnici jenže to by místo toho plkání chtělo tu hru zapnout a zkusit než tu plácat věci které tu kdysi byly a už nejsou!
          • Ten kdo plati to ma bez farmeni -> p2w
            A jestli nechces, rozepisovat se nemusis *3* "zalozeno na kvalite" u hry od bigpointu myslim stacilo. *15*
            • Xcomik
              Bože jak někdo může být takové střevo hloupé to fakt není normální Drakensang před rokem startoval na podobnem systému jako má jejich Dark Orbit jenže ty pablbe kdyby sis aspoň přečetl 2 měsíce zpětně patche (na které jsem tě odkazoval v předešlém komentáři) tak by ti došlo že ta hra prošla radikálními změnami které si vyžádala samotná komunita samotné herní peníze už mají větší vliv než jen pro nákup zelených essencí a jestli si ty zaregistroval akorat přidání essencí bitevní, válečná a destrukce tak seš ocas jalovy a nemá cenu ti cokoliv vysvětlovat ta hra je prostě jina než před rokem.

              BTW: P2W je víceméně nesmysl v téhle hře protože samotné PVP je zde pouze doplňkem (navíc má PVP vlastní strom skillu na kterém je to postavené takže můžeš být sebe větší platící zákazník a v PVP dostaneš na pr*el od maníka co do toho nevrazil ani pětník) protože skill strom pro PVP se expí přes slávu a slavu si za TM nekoupíš. To nemluvím o velké redukci cen napřiklad rozšiřování inventáře a mnoha dalšího jež se ceny extrémě redukovali co kdysi stálo 100 000 dnes stojí 10 tisíc...

              Co ti ale budu povídat zahraj si to a pak to suď a nesuď to podle rok staré closed bety která startovala na konceptu DO
            • Ja se ale nebavim o D3 ani POE, tak si nech ameriku, pisu ze bigpoint dela p2w. A to jestli ty platis nebo ne na tom nic nezmeni.
              Drakesang jsem hral, asi pred rokem. A to ze je tam nejaka barevna "mana" na kouzleni silnejsich kouzel jsem videl. A rychlost (teda spis pomalost) s jakou pada z mobu me dokonale presvedcila ze to p2w je. Takzetak. *5*

              Ale jestli te ta hra bavi tak GL a HF, kazdyho bavi neco jinyho. Ale klidne se postav na hlavu, to ze to je p2w nezmenis.
            • Xcomik
              Ale ty tele jedno si ameriku neobjevil to bude naprosto stejny i u Patch of Exile a stejně na tom je i Diablo 3 jasně že p2w je lepší je to prostě pro hráče co nemají tolik času se zabívat farmením avšak narovinu hraju to s mnoha lidmi a většina za to nepustila ani korunu přesto mají postavy stejně jako já ve full equipu a když si přečteš dnešní info o patchi tak ti ten tvuj ksicht asi hodně rychle splaskne protože přesně vyulučuje tvuj stupidni názor

              ""zalozeno na kvalite" u hry od bigpointu myslim stacilo. "

              Může napsat jen mamlas co tu hru možná hrál tak 5 minut a není ani schopen "než sem začne psát ty nesmyslné moudra" jít na ofiko stránky a přečíst si za poslední dva měsíce updaty (a hlavně nevynechej ten dnešní) Nejsou všechny hry od BP stejné a Drakensang je jedna z mála her která má vyvážený systém F2P!

              Nevěříš tomu? Tak si to zahraj udělej aspon 25lvl a potom tu začni psát moudra!
        • Kozy
          Ta měna padá dost často z nepřátel a ani jinak neni drahá
  • Som rad ked lamky zacnu PoE hatovat (ktore je tak v alpha fazi) s 10 rokov developovanym Diablo 3 ktore neni nic ine len pracka na peniaze v aukciach.
    Ze to robi total nezaivsle studio a zije s dobrovolych prispevkov, hru mozete hrat zdarma ich uz vobec nezajima.
    • Tady nezajímá nikoho nic :) Třeba tebe taky zajímá u D3 jen to jak vydělávají prachy... *6*
    • No me je uplne jedno jestli je hra zadarmo nebo ne, rohlik co nekomu spadne na zem muzu mit taky zdarma, ale rozhodne se pro nej nesehnu. Podstatne je jen to, jestli je ta hra dobra.
    • Nevim jak zrovna tady, ale s tim "hru muzete hrat zdarma" bych byl velmi opatrny. Hodne her co "se da hrat zdarma" se vlastne neda plnohodnotne hrat dokud do nich nevrazis vic jak by stala bezna krabicovka.
      • právě že nevíš no ;) opatrný být nemusíš, aspoň vtomhle případě .. sem v closed beta a pay-to-win to rozhodně není ;)
        • Ja to "nic platit nemusis" slysel uz o tolika f2pay ze asi neuverim dokud neuvidim. Ale jestli se mylim, tim lip pro ty co to budou hrat.
          • USER47
            Zatím to opravdu pay2win není, což je ale mimo jiné i tím, že v TA ty budou potřeba jako sůl, neboť postavy teď i na vyšších levelech vypadaj dost nuzně a otrhaně.
  • USER47
    Doporučuji udělat si rangera...s lukem ty souboje pěkně odsejpaj a ani animace tam narozdíl od melee tříd nevypadaj vůbec zle. Díky systému skillů můžete s lukem naučit vlastně jakoukoli postavu, nejsnazší to ovšem bude u rangerky (DEX) shadowa (DEX/INT hybrid) nebo duelisty (DEX/STR hybrid).
    • pfff .. a stejně tak můžes udělat čistě silovýho maraudera a dat mu talent aby se mu dmg z ranged počítal ze síly ;)
  • Tahle hra neni spatna. Ale ty animace, jak uz tu nekdo zminoval jsou strasny. To jak hrdina chodi, jak rozdava rany, to je hrozny. A celkovej feeling z toho kdyz do neceho mlati se neda s D3 porovnavat. Tam kdyz barbar do neceho mlati tak ta jeho sila je z toho videt a citit k cemuz prispiva i "Moon gravity" jak je casto oznacovana na D3 forech.
    • A k cemu je feeling u D3 kdyz ma zmrveny herni mechanismy + dropy "balancnuty" kolem RMAH?
      • co se ti presne nelíbí na jeho mechanismech ? vždy si rad poslechnu presné oduvodnění nadávek na D3, protže zatím vždy nadávají na 90% lidi co jsou jen nasraný že ta hra nejde stahnout a mussí se platit, tzn ji ubec nehrali
        • Mozna to, jak omezeny je skladani buildu.
          Mozna to, ze kazda postava stejne classy je uplne stejna.
          Mozna to, jak blizzard vzdycky uspesne zarazi kazdou farmu. Farmis goldy? Nerf. Farmis resp. chesty? Nerf. Je to hodne ferovy vuci tem co o tom nevedeli.
          Mozna to, ze neni duvod aby nekdo diktoval jak se mam ja bavit.
          AH - inflace, chci videt jak normalni hrac vydela dost goldu na to aby si koupil item pouzitelnej v infernu A3+
          Atd, ale ja vim, ono je jednodussi vytahnout si z pr*ele cislo jako 90% vsech lidi o tom houno vi nez otevrit oci. *15*
          Jo a public gamy hravalo 20k+ lidi, ted je to 2000.

          Kazdopadne necht si hraje kdo chce, nemam potrebu nekomu neco vnucovat (coz se o jistych fanbois rict neda *15* ) ale za sebe - radsi budu hrat neco co neni prehypovany nez nalesteny prd.
          • Buld je rozhodne rozmanitejsi nez v predchozich dilech kde se pouzival jeden build a kazdej ho jel tady se na kazdou skupinu mobu a bosse stavi jinej

            Zatim sem nenarazil na nekoho kdo by mel build jak ja a i pratele pouzivaj uplne jine buildy a durt diskutujem coo je lepsi (nerikam ze casem nedojdem k nakemu top buildu, ale po prvnich 250 hodinach hrani se nam to nepovedlo) a hlavne ja mam asi 5 kombinaci podle bosse a actu a typu mobu

            Ja nefarmim tak nevim co nerfujou a co ne...

            A goldy nebo RM nebo vubec aukci ja nepouzivam a i tak mam dost slusnej eq, ta hra je delana tak ze aukci nemusis vubec pouzivat, kdo nechce ani nemusi vedet ze tam je...
            • Plus Nephalen Valor je na facku... nemam chut ani cas sedet u toho deset hodin v kuse... hraju spis stylem hodinku hrat, pak pul hodky pauza, pak zase atd... clovek co ma rodinu nemuze u toho sedet v jednom zatahu... takze neustale nabijet NV a pak o nej prichazet, kdyz vas hra odloguje za neaktivitu... hnus...
            • Ano taky jsem hral takhle, uplne bez aukce, nekoupil jsem si nikdy ani tuk... ale to omrzi... po x hodinach farmeni v prvnim a druhem aktu na inferno jsem to zabalil... porad to same dokola a hlavne mizerny drop... za par set hodin hrani mam nakonec dva, slovy dva unikatni dropy a jeste to byl srot... Uz jsem nelognul asi dva tydny... Hra to neni spatna, ale to cileni na aukci to proste zabilo... vidi to kazdy, kdo pred tim nezavira oci...
              Plus vzdy pobavi tvrzeni Blizzardu, ze online to mjuselo byt aby se zabranilo cheatum... viz x cheatu, bugu a exploitu... k smichu...
      • To rikaj lidi co nejsou zvykly farmit. Ani v D2 ti nepopadaly vsechny dobry predmety behem par tejdnu a ani mesicu. Ja to hraju bez aukce a da se to uplne v pohode. Ten kdo rika, ze ne tak proste nema naturu Diablo naturu a pravdepodobne ocekaval, ze tam nabehne a za mesic bude mit vse nejlepsi.
        • Ja nikdy nemel problem neco farmit, nebo grindovat. Ale viz forum, byl exploit a wiz mel nesmrtelnost. Lidi farmili cely dny a stejne nepadaly pouzitelny veci. Ja stihl 3. akt projit cca 4x a byl z toho jenom odpad. Kdyby hra byla nastavena tak, ze si svoje veci vydropuju a pujdu s nima dal, kde dropnu upgrade atd. tak s tim nemam problem. Ale farmit nejaky trash dokud ho nerozbiju tolik ze mam zlatacky na neco z aukce me moc nebere.
          A jako bonus - boti a inflace. Na monkovi jsem mel hodne shitovy kalhoty, kupoval jsem je pred mesicem asi za 200k a to nebyl zadnej dobrej kup, proste stejna cena jak vsechny ostatni. Ted jsem kupoval novy a tyhle jsem prodal asi za 2M.
          Takze co z toho ze mam 27 milionu. Koupim si za ne tak prd. A3+ pouzitleny veci jdou za deset mega a vic.

          A nakonec pointa: Kdyby ta hra byla normalne singlovka s LANem, tak nikdo tyhle veci neresi. Neni zadna inflace, protoze goldy jsou k nicemu, vicemene opravy a naky ty veci kolem (a treba gamble jak v D2). Kazdej by si to mohl "cheatnout", nahrat ruzny mody co to balancujou atd. a nebyl by problem. A nikdo by mi nerikal co mam delat a kde muzu farmit. Coz je podle me asi nejvetsi argument. Fakt lidem nevadi ze investovali hafo casu do gearu a pak prisel nejaky jouda v kravate a rekl Atk speed je moc OP? Nejaky jouda co tu hru vubec nehral ale mysli si jak udela "balance"? Nebyli by potreba zadni boti, nikdo by nenicil ekonomiku. A itemy by mohly padat normalne a ne tk jak ted. Jenze ma to zasadni hacek, to by Blizz nemel tech svych 25% (dejme tomu ze paypal veme 5) z kazde RMAH transakce co jde na paypal.
          • To sú ale kecy. Teba asi najviac hnevá to, že si nemôžeš nacheatovať uber veci ako v d2 alebo že si nestihol exploitovať nejaký bug dlhšie ako deň, čo? *7*

            Inak klameš len sa práši, keď už chodíš na battlenet, tak si si mohol všimnúť, že každý class už mal niekoľko "1m challenge" (aj 500k challenge) , kde hráči nakúpili veci za mega a prešli hru na inferno. Takže keď nie si schopný hru prejsť s gearom za 27m (a po patchi čo znížil obtiažnosť asi na polovicu), tak to máš teda asi iný problém ako d3 chlape.
            • Jojo, ten kdo chce hru vlastne hrat tak ho stve ze nemuze cheatovat. A pan vestecka koule vidi vsem do hlavy tak vi co koho sere. A jeste neumi cist. *15*
          • Kecy a demagogie. Pred tydnem koupena ,,helm of command,, se slusnymi staty za 600k, to neni zadna zavratna suma. Vcera koupene brnco za 300k, ktere se da bez problemu pouzit na A3. Takze aspon hloupe nelzi.

            BTw diablo2 bylo vzdycky hlavne online zalezitost a tech par jedincu co s upiratenou verzi nemohlo na BN a tak hrali single, Blizzard fakt nezajima. A aukce za prachy v D2 byla samozrejme taky, jen se ji nerikalo RMAH, ale E-bay. Ostatne ta je k dispozici porad, kdyz chcete neco prodat za vyssi cenu nez povoluje Blizz. A tech nacheatovanych itemu a goldu a botu v D2...omg...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit