Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • calwin
    jak tak pozerám na obrázok normálne mám pocit že slúžil ako predloha pre Drakea z uncharted :D
  • Tak THQ se může snažit jak chce, ale pokud to budou vést vymaštěný kravaťaci tak se nic nezmění... Jeden příklad za všechny - Space Marine s naprosto famózním multiplayerem. Přesto že se hra velice dlouho držela mezi 50ti nejhranějšími hrami na steamu, tak nebyli schopni dodat dedikované servery, které by udržely komunitu a mnohonásobně zvětšily prodeje, ačkoli fóra byla touto žádostí přeplněna. Vpodstatě tento titul z dlouhodobého hlediska zabili!!!
  • Celkom by ma zaujimalo, ktore cudzie - licencovane znacky im prerobili. Warhammer urcite nie - podla mna je to naopak ich najvacsi hit. A co dalsieho mali licencovaneho?

    Podla mna cim viac licencii kvalitnych pen and paper RPG, tym viac dobrych hier ;-) Akurat skoda, ze uz to nikto nerobi - a pritom maju taky velky vyber - uz len ked sa pozru na ofiko ADnD svety, nehovoriac o vsetkom co vzniklo na D20. A to je len DnD, existuje toho omnoho viac -.-
  • No ono THQ nemá žádnou tvář. Když se řekne EA, tak se mi vybaví fotbal, hokej, NFS, když řeknete Activision, tak se mi vybaví COD a vůbec akční hry, když Bethesda, tak se mi vybaví RPG (se spoustou chyb *4*), ale když se řekne THQ, tak se mi nevybaví vůbec nic. Jedině tak Warhammer, ale Warhammer prostě není portfolio. A poslední tituly? Darksiders ani nevím co je, Rad Faction, bylo blbý, ať se na to koukáte jak chcete (ono to vypadá blbě už na těch videích), Homefront by byl zajímavej. Na začátku to vypadalo jako konkurence pro half-life a kdyby to tak bylo, tak by měli úspěch, protože po něčem takovém prahneme všichni. Tady byla šance využít pomalosti Valve, ale nakonec z toho vznikla scriptovaná a hlavně tupá střílečka, se 4 hodinama singlu (a to v tom museli utopit hodně peněz), Metro dobré, ale upřímně, jestli z toho chtějí udělat pořádnou značku, tak musejí zmírnit z HW nároků, urychlit vývoj, aby se to vydávalo maximálně tak každý 2 roky, nejlépe třeba každej rok a půl, trochu zjednodušit gameplay a hlavně se rozhodnout, co to vlastně má být za hru....... zkrátka, otevřít to více hráčům a nejdůležitější je rozhodnout co bude tvář společnosti.. Jo a nesmím si odpustit, že by mohli začít vyvíjet sci-fi izometrocké RPG (alá Diablo), protože to taky ještě nikdo neudělal, ale to jsou spíš moje osobní touhy *1*
    • U mna sa okamzite vybavi Stalker a Titan Quest
      • Zajímavé příspěvky do diskuze. To je všechno sice hezký, ale jak vidíte, tak Warhammer, strategie všeobecně a další věci, které uvádíte, prostě nestačej. A na vydávání PC only hry, prostě nemají žádnou značku (to si fakt může dovolit asi jen Blizzard protože ten ty značky má a i ten půjde na konzole), protože všechny tyhle hry a kroky, které jmenujete, vedlo THQ jen k tomu, že jsou neustále před krachem. Proto si asi najali, koho si najali, že jo.
    • Tehle tvůj koment snad ani nelze brát vážně, když neznáš ani Darksiders. A metro bylo taky super, a nevim, proč by měli polevit na hw nárocích. Já to hrál na notebooku a celkem v pohodě.
    • Co třeba strategie?
      Homeworld, company of heroes a warhammer. THQ je podle me známe za strategie a dost inovační
      • Presne tak, Heroes a Dawn of War byly perly a na tom meli stavet... Bohuzel DoW2 uz byla trosku jina hra, mel byt vydany spis jako spinnoff a jak dopadne Heroes 2 je otazka do pranice...
    • Tak to se šeredně plateš. THQ vydalo spousty skvělých her a že nemá tvář? THQ je jeden z posledních vydavatelů, který neháže obří bobek na PC scénu.
  • heh... uz podle te fotky je zraly na tecku :-)
  • M. Bilsona muze nahradit jedine Ryu nebo Ken
  • Darksiders je hodne dobra hra. Bohuzel asi prilis narocna pro konzumniho spotrebitele.
  • Trol.diskuzni
    Á, Lukášův oblíbenec Danny... *1*
    • Malleth
      Velký Pokrytec...
      • Trol.diskuzni
        Následně překřtěn na: Velký Píč*s *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit