Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra vypada dobre. Bude to jizda *3* Jediny problem bych videl v datumu vydani. Prece jenom GTA 5 a po nem Zaklinac 3 no nevim kdy se dostane na Dying Light. Ale urcite si na to pozdeji nejaky cas vyhradim *4*
  • smejki
    Zombie apokalypsa není špatná věc. Evidentně ji ze všech žen přežijí jenom ty sexy.
  • Jack1947
    Ten uvodní obrázek- "Láska kvete v každém věku a i rozkladu" *15* *2* *14*
  • Jack1947
    Thats too bad...
  • upíří zombíci? wow *1*
  • Mato1987
    niektoré tie postavy zneli ako vedlajšie postavy z Far Cry 2 po déemočke :D
  • Tak hra vypada nadherne, ten vsudepritomny bordel, interakce, vsechno v pohybu, fakt klobouk dolu. Je otazkou jak bude vypadat na mainstream herni sestave.
    Podival jsem se na par gameplayu a netvrdil bych ze se jedna o absolutni svobodu pohybu na mape. Sice je to udelany sikovne ale princip mi pripomina spise vice mensich lokalit propojenych rozvetvenym koridorem, takze vstupem na dane misto spoustite naskriptovane udalosti. Ale diky tomu parkuru je to nenasilne a pusobi logicky.
  • Luckiller
    Včera jsem viděl pár videí, které rozebírali řemdih a došli k závěru, že to není moc šikovná zbraň. Ale o to nejde. Důležité je, že vůbec nezmínili válečný cep. Takže jsem prolezl internet a došel k závěru, že válečný cep je ideální zbraň do zombie apokalypsy *5*. To myslím vážně. Tradičně má jít zabití zombie vážným poškozením mozku. Jenže kulek je málo, sečné a bodné zbraně nedokážou účinně a rychle proniknout lebkou (ani "legendární" katana), a useknout hlavu je těžší než se zdá. Naopak kladiva, pálky a tupé těžké předměty dokážou snadno proniknout lebkou, ale jsou těžké a pomalé a vyžadují malou vzdálenost. Řešení? Válečný cep. Je lehký, rychlý, obratný a na dlouhé tyči. Ideální zbraň pro stání na vyvýšené pozici a rozbíjet nekryté hlavy zombie hlava nehlava *4* Takže až v pekle bude plno a nemrtví začnou kráčet po zemi, prolezte půdu na statku vašich prarodičů a děkujte mi za tuhle radu *1* .
    • Inquisitor
      Pro mě je ideální zbraň na zombie apokalypsu, moje sekera na štípání dříví. To budou ty hlavy pukat jako melouny :D
  • oktavius66
    Velice povedený trailer. Dobře zvolená a hudba i prezentace. Takhle si představuji trailer *3* . Dying Light je jedná z mých nejočekávanějších her příštího roku. Zdá se, že v roce 2015 budou herní žně. A touto hrou to jenom začne. Co teprve hry jako je BloodBorne, The Order 1886, Zaklínač 3, Mortal Kombat X, GTA V na PC, Tom Clancy's The Division a spoustu dalších... Dokonce se šušká, že vyjde příští rok i Serious Sam 4 , což bude kulervoucí ! *14*
  • to bude jízda *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit