Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a kdy PC?
  • skvela zprava,nevi nekdo o cem to bude a zda je to dlc pro xbox nebo bude i na steamu?

    predem dik za info
  • Jack1947
    Jen at , aspon se k tomu i treba vratim. *3*
  • Tak oni ještě neopravili všechny větší bugy.Navíc makají na PC verzi, která je zatím podle ohlasů hratelná tak napůl a teď už vydávají DLC?No nevím.Raději by se měli zaměřit na kompletní dokončení základní hry.
    • Však je to na pc v early access fázi takže bugy atd se furt opravujou.
    • Radioaktivni_surikata
      Taky bych byl klidnější, kdyby nejdřív dodělali co mají rozděláno. PC verze je pořád celkem žalostná. Na HW je to neúměrně náročný jak sviňa, hra je tmavá až to bolí (ve dne, ne v noci, přemrštěnej kontrast prostě) a na klávesnici a myši se to hrát nedá. Někdo sice přišel na způsob, jak to zprovoznit, ale hrát se to opravdu nedá, protože je to myší ovládanej analog. Kurzor skáče a i když jsem s gamepadem naprostej lempl a s myší celkem profík, tak tady se prostě nechytám, to nejde. Mně ta hra ještě naučí používat gamepad pořádně, než to dodělají. Jinak je to fantastickej zážitek, kam se hrabe spousta AAA titulů. DLC určitě jo, ale nejdřív bych radši ten final release.
      • strabo
        Tak pokud si člověk na oládání zvykne a upraví si ho podle sebe tak to jakž takž jde. Jasně je to krkolomný ale jde to. Boj a chladné zbraně jsou ok, na střelbu je to zatrest.
        • Radioaktivni_surikata
          Právě ta střelba. To je s myší prakticky nemožný. Navíc má pak člověk pocit, že se hra trhá, protože je trhaný i otáčení. S gamepadem se s chladnými zbraněmi hraje stejně dobře jako na klávesnici, ne-li líp. I popisky a menu je uzpůsobený tlačítkům gamepadu, takže tady není co řešit. Na střelbu je to opruz, ale dá se na to zvyknout. S myší si není na co zvykat, to je čuňárna...
          • prudislav
            říkali to dopředu že Early acces nemá k+m a ani an om ještě ani nedělali - pc verze má oficiálně vyjít až někdy o vánocích i s plnou podporou m+k - rozčilovat se nad early acces nemá z jeho podstaty smysl
            • Radioaktivni_surikata
              Ok :)
            • prudislav
              sorry měl to bejt reakce hlavně an jacka ;-) Mám dojem že tohle sandboxový DLC má na starost úplně jinej tým než PC (dokonce to i vypadá že PC port dělaj jenom 2 lidi) Já osobně počkám až na finání verui , jeliko nemám čas jim postovat bugy a vžycky čekám na nějakou "content complete" verzi.
            • Radioaktivni_surikata
              To samozřejmě vím. Jen píšu, že bych byl klidnější, kdyby nejdřív dodělali co maj rozděláno a pak se vrhli na DLC. Čtěte to pořádně a hlavně celý vlákno lidi. To je každou chvíli někde někdo kdo má pocit, že něčemu křivdím nebo nejsem korektní nebo něco nechápu. Přitom jediný, co v drtivý většině stačí udělat je přečíst celý vlákno, a hned je jasno...
          • Jack1947
            Konverze, a hraji se spatne . Mozna po par updatech a az vyjde i tohle DLC na pc tak se polovina veci spravy , nebo taky ne.
      • Keyz
        Navíc to je debilní i normálně. NPC blbci pouze běhají a neumí použít auto ale animaci nastoupení mají... Pak běží hodinu někam a pak zpátky. Doběhne je utahaný a musíš čekat hodně dlouho REÁLNÉHO ČASU, než bude OK.

        Má to být hra o přežití ale některé věci jsou teda perly. Třeba nabourat autem do toho velkého zombie. Ten je jak z betonu co jsem četl.

        Číst PC sekci na fóru je fakt někdy sranda.
        • Radioaktivni_surikata
          Tak NPC jsou celkem blbci, ty člověk musí ze začátku zachraňovat pořád. Na druhou stranu když si kolem základny chytře zabezpečíš oblast těma kontrolníma stanovištěma, nebo jak to česky nazvat, tak je to už docela ok. Co se únavy týče, tak na to se dá lehce vyzrát tím, že budeš používat víc postav. 3 - 4 postavy a jsi za vodou. Ono je to stejně lepší, protože když ti pak jednu zabijou, tak nejsi v ryci. No a ten velkej zombie je jak betonovej sloup. Ono jich tam moc není a je to udělaný proto, abys v autě nebyl nedotknutelnej. Stačí vystoupit a dát mu 3 headky s 7.62mm kalibrem a je to. Devítku bych na něj ani snad netahal. Dá se to, ale je to plýtvání municí. Navíc mi tenhle maník rozerval jednu z oblíbenejch postav, takže se od nich zpravidla držím dál *1*

          Já to beru sportovně. Když se najdou zástupy lidí, co budou do krve obhajovat zábavnost modu, kterej ti několik kiláků od nemocnice ze srandy zlomí nohu, protože si lehneš na kámen nebo za sebou zavřeš dveře, tak můžu s klidným svědomím prohlásit, že State of Decay je relativně bezproblémová hra *1* Sice se taky může postava dostat do kolize s dveřmi, ale naštěstí tady prohrajou ty dveře a nemusíš se plazit bůh ví kam :)
    • Mno ono toto "DLC" podla vsetkeho pridava len peknych par featur novych itemov...cize nic svetoborne
      A druha vec jeze fanusikovia neustale volaju po novom obsahu ( a sprevadzkoovani PC verzie a opraveni bugov a svetoveho mieru a podobne.. )
  • Bude to i na PC?? Nebo je to DLC only konzole?
    • prudislav
      na pc by mělo být v základu až hra vyjde
  • REDAKCE MÁTE TAM CHYBU
    Ale pokud se nestanou žádné katastrofy, plánejem, že byste měli Breakdown dostat do rukou koncem října. Pokusíme se přežít následující měsíc a pak bude řada na vás.“

    To byste bych pochopil ale Plánejem je už trochu Divné.nic ve zlém, každý muže udělat chybu,jen to kazí trochu dojěm.
    • SirArag
      Když už jsme u toho hraní si na Grammar nazi, tak "dojěm" taky nevypadá zrovna pěkně, poslední věta by měla začínat velkým písmenem a za oslovením bys měl mít čárku :)
      Taky trochu nevím na co narážíš u slova "byste" :)
      • zdeeneek
        Asi si mysli, ze se spisovne pise by jste - to si bohuzel chybne mysli hodne lidi.
        • SirArag
          Taky myslím. Ale docela mě to zarazilo u někoho, kdo má nick "Grammar Nazi".
          Normálně bych na chyby nereagoval, ale jeho nick k tomu přímo vybízí :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit