Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tím chci říct, že mi srdce neplesá z tady takových her... to je vyloženě tupý nudný mainstream pro nenáročné puberťáky.
  • oktavius66
    Mě se to líbí a nic neřeším :). Určitě ten indikátor nepřátel zmizne na vyšší obtížnosti a všechny takovéhle kraviny... Nedokážu pochopit co se vám nelíbí na grafice ?! Připadá mi že jsou lidi rok od roku náročnější. Kdysi jsme stáli s otevřenýma hubama nad grafikou DOOM 2 a najednou jsme nasraní že ty hry vypadí jak dneska vypadají. Vdyt se stal za tech blbých 10 let velký pokrok a ta grafika už je tedka skoro jako reálná... Nemůžete hned odsoudit hru 1 měsíc před vydáním *3* . Zahrajete, vyzkoušíte a pokud vás to nebude bavit stačí to smazat a nevracet se k tomu *4* .
    • "Stačí zkusit a kdyžtak smazat" , takhle mluví zloděj z torrentů, kdyby sis tu hru poctivě koupil, tak bys takhle určitě nemluvil.
      • Sosnu a vyzkouším, když to má smysl tak to koupím, když je to volovina smažu, běžný postup jak zkusit kvalitu kupovaného zboží, přece nebudu kupovat zajíce v pytli, nemyslíš? Podle tebe jsme zloději z torrentu, ale aspoň nejsme blbci kteří kupují každou kravinu hned co uvidí trailer nebo si přečtou "předobjednejte si a dostanete figurku zdrama" *4*
        • oktavius66
          Naprostá pravda, jistota je přece jistota. Nepovažuji se za zlodeje a už vůbec ne zlodeje co stahuje z Torrentu... Torrent zásadne nepodporuju. Když si chci otestovat zboží předem rozhodně se to vyplatí a ne utratit 1000 Kč a když te to nebude bavit budeš velice litovat už jsem se takhle hodnekrát nechal nachytat. A vůbec já stahuju "legálně", protože si to za vlastní prachy zaplatím.
          • Stahuješ legálně? Hovno, si jenom obyčejnej zloděj, co si to pro klid duše potřebuje odůvodnit!
            • vlastik.plaminek
              No nevím, ale radši budu zloděj, který stáhne, zkusí a po půlhodině buď smaže nebo objedná. Pořád lepší než debil, který uvalí litr za každou p*čovinu a pak se liská, co to zase koupil.
  • Jedine co vim ze Far Cry byla nejvetsi blbost a tupost co jsem kdy hral. Kde nepritel strili pres stany, zabugovanost...lituju ze sem tenhle hnuj koupil na Steamu. Jeste ze tam FC3 nebude. *2* Takove brecky at si hraje treba pobouchana socka Veskoslav-mongoloid !
  • Keyz
    To je drama! *15*
  • PS3Hrac
    The Forgotten Experiment hmm... byl bych rád za návrat mutantů z jedničky *14*
  • Další blbina pro děcka s předskriptovanýma videama a automaticky se dobíjejícím zdravím...

    PS: nainstaloval jsem si Doom 3 nedávno a bavím se mnohem víc, než u kdejaké nové pitomosti typu CoD ...
    • kennyB
      Tady ale žádnej autoheal nebude. Uzdravování bude jako ve dvojce.
    • Ja zas hraju starou Operaci flashpoint a pak si dam asi prvni Vietcong *5* takove hry by dnesni decka nezvladli *6*
    • oktavius66
      No pochybuji, že to bude procházka růžovým sadem na HARDCORE, když se na tebe vrhne 8 chlapů se samopalem a tygry nebo co to bylo.... Dostaneš 4 rány a půjdeš k zemi a to rozhodně nebude nic lehkého *3*. Ano uvítal bych lékarničky jako ve Far Cry 1, protože to mělo takový lepší smysl, ale už dlouho jsem neviděl ve hře lékarničku, ( nějak se tento styl vytratil. Jako by se z ničeho nic vypařil) ale bohužel je ted moderní autoheal no...
      • Nejde jen o počet (a tupou inteligenci) ale celkovou hratelnost.. Dooma teď jedu na nejtěžší a užívám si každé otevření dveří apod., to jsme si naposled užil u Dead Space 2, jenže to nebyla doomovka... na pořádnou chceš li FPS čekám už několik let a asi se nedočkám, protože vychází samé kraviny typu tohle...

        Neber to kriticky, pouze jen máme každý jinou představu o hardcore hraní.. chápu, že některým dětem stačí pozlátko na pohled, jenže já už pařím asi 15 let a za tu dobu jsem zažil tolik revolucí v "grafikách" her, že už mi pouze tohle opravdu nestačí.. vlastně to mi nikdy nestačilo, nikdy jsem nestavěl grafiku nad hratelnost, atmosféru, interface apod. (neříkám, že to není příjemné, ale rozhodně to není všechno) ...jsem už trošku náročnější za tu dobu a zkušenosti.
  • A tohle ma bejt co? April v rijnu?!
  • No aby to nedopadlo ako trapna 2ka. Na zaciatku huraaa a potom bleeeee
  • Každý recenzentem a promovaným odborníkem, a to ještě hra nevyšla. Zajímavé. Ubohé, leč zajímavé. Já se na ní těším, mám objednánu Insane edici, a zatím sem nenašel snad byť jen jediný zásadní problém, kvůli čemuž bych se na tu hru neměl těšit. Videa sem přestal sledovat kvůli spoilům, ale i tak mě stačila snadno navnadit. Ano, jsem zastáncem Far Cry, ano, kvituju, že se série vrací tam, kde se zrodila (tropické ostrovy), a ano, jdu proti všem.
    • A to tě nenapadlo, že sledovat videa, možná pochopíš, co tady píše každý rádoby recenzent? Jedna věc je hodnotit před vydáním hratelnost, ale jestli si někdo myslí, že je grafický styl jako pěst na oko, tak to snad může vykoukat i z videjí. Já osobně nevím, co si o Far Cry 3 mám myslet. Působí to na mě hodně rozporuplně, pár prvních videjí, bomba, ale teď to poslední hratelnostní video s milionem indikátorů nepřátel a dalších blbostí mě opravdu srazilo zase zpátky na zem.
      • Nekoukal sem jen na "příběhová videa" z kampaně a podobně, jinak mám o hře vcelku povědomost. Grafický styl svou barevností a zjevnou kýčovitostí pravděpodobně navazuje na jedničku, která byla jak omalovánky (to není výtka!), takže onen kontrast mezi tropickým rájem a peklem z boje byl docela znatelný, budovalo to atmosféru. Co se týče těch různých indikátorů, XP boosterů apod., nejsem z toho nadšený, ale dle mě to půjde skoro určitě vypnout, respektive to zmizí na vyšší obžížnosti.
  • Tak si to stáhnem no.. A až bude stát kompletní edice 300,- tak možná koupíme pokud to nebude volovina..
    • Přesně tak, nevidím jediný důvod proč vyhodit litr. Když už tak stáhnu a vyzkouším, když je to dobrý a má to smysl, tak si to časem za slušnou cenu koupím, ale 100% ne za plnou cenu která neodpovídá kvalitě hry *2*
    • Jasne ze bude. Minimalne to nebude stat za plnu cenu. Ani Far Cry nebude vynimka. Vsetko tu uz bolo/ vlastne skoro. Na nove veci nema nikto gule koli straxu aby neprerobili. Mamon diktuje vsade.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit