Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Největší sranda je že ať se objeví jakákoliv diskuse o CoD, MoH, BF tak se vyrojí banda diskutérů, kteří se furt dokola hádají vo stejnejch hovnech jako u ostatních článků jako je tento. 1 čtvrtina je pro, 2 čtvrtina je proti, 3 pro jistotu proti oběma prvním a čtvrtá se těm třem předešlím jenom směje jaké sra.ky řeší dokolečka dokola jako kafemlejnek. Neni to snad jedno?? Každý má přece jiný pohled na věc a baví ho něco jiného tak proč se tu neustále už nějakejch 5 let urážíte kuli ničemu? *8*
  • Na GDC by mělo Activison představit nový engine, který se snad oběví už v přespříštím CoD. Třeba se bude vylepšovat i jinde... Video: http://codzone.tiscali.cz/novinka/502/activision-predstavi-novy-next-gen-herny-engine
  • Me by zajimalo, proc to od prvniho Modern Warfare jde tim stejnym a z meho pohledu spatnym smerem. Zkracovani casti hry, kterou clovek opravdu hraje. Jeste vetsi "zkoridorovani". Rozsekani na mensi a mensi kousicky. Castejsi a castejsi prerusovani hratelnosti necim "hollywoodskym" - byt spis nez zabavne (zachrana pilotky! atomovka! ta mise po ni! spectre gunship!) to dneska uz pusobi trapne (SPADNE EIFFELOVKA... A PAK TAM PRILETI MILION CINSKYCH DRON!!11).

    Prvni MW nebyla zadna Operace Flashpoint, samozrejme. Ale mel mise jako utok na ruskou vesnici, kde bylo par domu, par partaku a hromada nepratel - a hraci, hrej si. Mel mise jako braneni tanku - ano, vlna za vlnou nepratel, ale opet - hraci, tady je tank, musis ho ubranit - sestrel treba helikoptery, nebo z dalky odstreluj nepratele, nebo na ne nabehni a zblizka postrilej, jak chces.

    Kdezto dnes mam pocit, ze by utok na vesnici spocival v tom, ze by hrac cekal, nez mu partak otevre dvere jednoho domu na silnici, ktera je cirou nahodou obklopena neprostupnymi domy a vraky aut. V naskriptovane sekvenci by zmackl mouse1, aby zastrelil jednoho ze straznych. Uprostred silnice by na nej spadl sestreleny Predator a clovek by musel trikrat zmacknout F, aby se vyprostil. Po petivterinovem sprintu a prestrelce s peti padouchy by dosel k dalsimu domu, pockal by, nez se partak odsekne a otevre dvere... a konec mise.

    Nerozumim tomu. Puvodni Modern Warfare byl z nabidky vsech modernich CoD a MoH titulu paradni v tom, ze dokazal skloubit tu "hollywoodskou valku" se solidni porci hratelnosti. Jenze od te doby se autori her jen predhaneji v tom, kdo vymysli divocejsi, exotictejsi, bombastictejsi vec, kterou do hry nacpat - a ve ktere sebrat kontrolu nad hrou z rukou hrace. A na to nejdulezitejsi, zabavne chozeni a strileni, nejak nezbyva cas.

    Prijde mi to, ze se zapomina na to nejpodstatnejsi. Ze hry jsou od toho, aby je hrac hral.
  • Luděk Loukota? Co je to zase za pseudonym? Pan Poláček se stydí, že si sem tahá starý kámoše tak všichni píšou pod pseudonymama?
  • Hlavně proboha něco udělejte s těma cheaterama!! Teď hraju MP MW3 a to je šílený. Slabá ochrana proti cheaterům. A ta server lobby je otřesná. Nemožnost vote kick, u TDM ani radši nedávaj killcam, spousta laguje to. Otřes. Zlatá MW1. A dedikovaný servery u MW3 nejsou ranked a skoro nikdo je nehraje. Jinak by to byla tak dobrá pařba. Ach jo. Prostě na PC je to celkem multiplayer fail.
    • Celá redakce na tom dělá už od rána. Že jo? *1*
  • V CoD jsem strávil pár stovek hodin času, nutno říci že v těch podle mě lepších dílech. CoD 1 a 2 klasika, 4 MW asi nejlepší, 5 - neustálé generování nepřátel dokud se nepřesunete, zombíci ale parádní. CoD 6 lepší grafika a v MP další hitech blbosti, ale v pohodě. 7 se přesunula zpět, horší grafika, 3arch prostě s tím enginem neumí pracovat jinak si to neumím vysvětlit, cod7 v se v době uvedení sekalo i na nadupanejch strojích, zezačátku jsem si myslel že je to sranec, hlavně kvůli SP ale s odstupem času se mi zalíbil hlavně MP a ještě teď si občas čtvrthodinku dám, někdy i zombie. CoD 8 jsem samozřejmě jen stáhl protože už jen podle traileru půlroku před vydáním jsem viděl že to má zprasenou grafiku, horší než black ops, zvuky zbraní jak když sere kůň, všechny nastejno a navíc tam ubohá animace pohybu zbraně při běhu. Zkoušel jsem přemlouvat asi měsíc lidi na codgame.cz aby si to nekupovali, posílali mě doprdele, v den koupi stejně říkali že CoD7 je lepší. No a hlavně ten singl v SP je směšnej, výbuchy každejch pět sekund, nejvíc mě ale štvalo to přehnaný "kurva podívej se jak je tohle epický", hlavně v misi s vrtulníkem a rotačákem kdy vás pronásledují 4 vrtulníky a vy je sundaváte pár .50cal střelama ale sami ustojíte několik desítek. Průlet okolo rozestavěnýho mrakodrapu a střílení skrz něj na enemy chopper. Váš moderní rotační kulomet se přehřívá každou minutu, když ale přijeli opice na rezavým náklaďáku do favely, nechali se zabít a pak se hrdina chopil tohohle rezavýho kulometu tak může střílet 2 hodiny kdyby chtěl. Nebylo to ani trochu epický, u celý osmičky zíval, ani jsem ji nedohrál protože taková blbost si to nezaslouží. teď má vyjít 9. Bude to tak hrozně epický, dokonce i koně tam budou! Hi tech sniperky co vidí skrz zeď! Grafika stejný ho*no jako black ops! Epický výbuchy na každým kroku! Ne. Tahle hra bude už jen pro ty 12letý američani co ti pokaždý když je zabiješ budou říkat jak včera natrhli tvojí mámě díru a že se jí to líbilo. Ale určitě bude i COD 13, ve všech směrech revoluční na enginu z COD2, opět si to koupí milion tupých hlav a vývojáři si budou jen mnout ruce.
    • strávit pár stovek hodin času u COD? Dear god...
    • Aha, takze vsechny dily byly vlastne v poho, ale az teprve MW3 byla uplne ultra super solidni sracka, jo? No, zajimavy nazor... Plne ho respektuji a vubec si nemyslim, ze jsi vypatlanej... Vazne ne. *15*
      • Jazz
        Bež do pýči ty kr€téne nedomrdanej.
        Má pravdu šuline.
  • Paráda. Nevíš jak se to přesně jmenuje nebo tak ?
    • To má být jinam...
  • Jedno se CoD musí uznat. Umí vyvolat emoce. Třeba když zemřel Soap...
    • Jestli tohle v tobě vyvolává emoce, tak potom jsi sociopat.
      • No hlavně to sem napsal aby trolil a spoileroval. kok*t
      • Magister_Peditum
        Tahle věta nedává smysl, sociopat naopak žádné emoce necítí. *15*
        • To, co si myslíš ty, si o sociopatii myslí sedmileté děti. A pravda to není. Sociopat má sníženou schopnost učit se normálnímu sociálnímu chování. S emocionalitou to nemá nic společného.

          A vy všichni blbečci, kteří jste to odpluskovali/odminuskovali, protože jste si mysleli, jak mě nesetřel, jste taky sociopati.
          • Magister_Peditum
            Kdyby byl sociopat, tak by na něj triky filmových příběhů moc nezabíraly. To spíš ty s těmi svými komentáři tady okolo dokazuješ, že máš nejspíš nějaký problém. *2*
  • smejki
    Doufám, že se někdy dočkám epicky padajících zemljanek...
  • CoD kurví hry tak jak je známe, hratelnost velmi často nahrazuje efektnost. Není všechno zlato, co se třpytí, herní atmosféra nulová, o skilly vůbec nejde, ta hra jde víceméně dohrát bez toho aby jste vystřelili. Prostě debilita.
    • EuroSamurai
      COD si de svojí cestou a není to její vina, že jí v tom ostatní vesele kopírujou.
      • Jde cestou stupidity? Hezká to cesta. Ostatní kopírují, protože se pravidelně nachází několik milionů stupidních lidí, kteří si to koupí. Zajímalo by mě, co je na tom dobrého.
        • Stejně tak se najde spousta stupidních lidí, co nad tím neustále lamentuje v internetových diskuzích a pořád musí připomínat, že všichni, kdo si to koupí, jsou debilové.
          • Přesně a přitom jsou deb**ové lidi co si Call of duty nekoupí. Mam všechny hlavní díly *14* *14* Ten kdo řiká že Call of Duty je špatná serie tak je *12* *12*
            • To že máš všechny díly CoD,ještě neznamená,že ta hra je dobrá a kdo ji nemá je prase *3* CoD mám koupeny všechny díly až do Modern Warfare 2.Tím jsem s touto sérií skončil.Grafika je pořád ta samá,která se prezentovala v MW 1. Ale na grafice si nezakládám.Ta mě zase až tak nezajímá.Hlavní je náplň a ta jde šíleným pádem dolů. Pro samé ptákoviny,jako jsou perky a různá zbraňová udělátka se nějak vytratilo umění střílet.O tom by měla tahle hra bejt. Můžete souhlasit a nemusíte,ale je to tak.Aspoň z mého pohledu.
        • genki.sudo
          Aby som použil tvoj slovník: Tak použi svoju stupiditu a zafinancuj si na kickstarter-i hru podľa svojich prestáv.. A potom sa choď niekam vyplakať.. :-)
          • Chlapče, problém není ve vývojářích, ti jen dělají to, co se prodá. Problém je právě v tom, že horda Homo habilis to chce koupit. A tady příchází na řadu etalon dnešních dnů - disfunkce trhu: Jelikož to chce koupit tato horda, chtějí to taky další (někdo by je nazval ovcemi). A tak trh funguje v USA, tedy poptávka indukuje nabídku, načež ta je uspokojena. Ale u nás ne, protože u nás si majorita společnosti kupuje bez ohledu na kvalitu a vlastní názor to, co se zde nabízí na základě poptávky geo-politicko-kulturně úplně jiné skupiny lidí. Taková substituce nemůže podle teorie tržní ekonomiky nastat. A příčinou je, hádáš správně, stupidita, sociologický (sociopatologický?) to jev, se kterým ekonomie počítat nemůže. Stupidita všech těchto osob nevytvářejících poptávku na základě mediálního tlaku a neschopnosti správně/kriticky/mozkem zpracovat přehršel dostupných informací. Neschopnosti uvědomit si, že informace sice plynou svobodně, ale nejsou verifikovány.
    • No jsi prostě debi**ta a tvoje mama nemá žádnou admosferu když dokaza porodit takové jelito. Call od Duty *14* *14*
      • Prosimtě,vysvětli mi jak někdo může být debilita,a co to je admosféra,co to znamená dokaza,a co je to Call od Duty.Neříkej někomu,že je jelito,když píšeš na úrovni 7 letého děcka.
    • To nejde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit