Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj pes je pro mě jako dítě, a proto je pro mě naprosto klíčové, aby byl v bezpečí. Když jsem se dozvěděla o lokalizačním přívěsku od https://www.armodd.cz/ , hned jsem věděla, že to je to pravé řešení. Tento přívěsek mi umožňuje mít neustálý přehled o tom, kde se můj pejsek nachází, což je pro mě nesmírně důležité. Ať už jdeme kamkoli, vím, že pokud by se můj pejsek někam zatoulal, dokážu ho rychle najít. Přívěsek je lehký, takže pejskovi nepřekáží, a přitom mi poskytuje přesné informace. 

  • Prosím chtěla bych se zeptat, když u pejska tušíte konec, tak jak to pak řešíte? Když bydlíme v Brně v bytě, tak až to přijde, tak jaké jsou vlastně potom možnosti? 

    • V Brně máte ideální možnost se s vaším miláčkem rozloučit opravdu důstojně v krematoriu zvířat. Já jsem to takhle udělal. Pro našeho Bena jsem tam zařídil opravdu důstojné rozloučení a jelikož ho moje manželka měla opravdu hodně ráda, tak jsem jí tam nechal vyrobit i přívěsek na krk, ve kterém je nasypané malé množství popela. Může ho tak nosit stále u sebe, podívejte se https://krematoriumzvirat.cz/kategorie-produktu/sperky/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit