Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím si, že v dnešní době, pokud člověk chce, tak si tu praxi může zajistit i po čas studia. Možná to bude dělat zadarmo nebo za nějakou minimální mzdu, ale to prostě za ty zkušenosti stojí. Pak stačí vědět, jak správně napsat životopis tak, aby vás dostal na pohovor a máte z části vyhráno. Když pak personalista uvidí, že jste se i při studiu snažili dělat v oboru, určitě to bude velké plus.

  • sanskrybastr

    Bohužel, toto je prostě nikdy nekončící kolotoč. Sám si moc dobře pamatuji jaké jsem měl po škole problémy s hledáním práce. Pracovní úřad mi moc nepomohl, takže mi nezbylo nic jiného, než si každý den hledat nabídka práce Slavičín jestli se náhodou někde neobjevilo nějaké volné místo, kde by mě vzali i bez praxe. Trvalo to pěkně dlouho, ale nakonec se mi to naštěstí podařilo. 

    • Tohle taky znám. Jestli pro vás ale můžu mít jeden tip, tak až se příště nedejbože ocitnete bez práce, tak zkuste hledat novou na různých portálech. Na některých se totiž občas objevují nabídky, které jinde nemají. Mně se v tomto ohledu například osvědčil tento pracovní portál: https://www.hitprace.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit