Běžné havarijní pojištění se na případy povodně nevztahuje
-
Mohly byste mi prosím doporučit spolehlivou pojišťovnu, která nabízí výhodné balíčky havarijního pojištění a povinného ručení? Snažím se najít kombinaci, která by pokryla potřebné škody, ale nechci platit zbytečně vysoké částky. Máte s některou pojišťovnou dobré zkušenosti? Budu vděčný za vaše tipy a rady. Děkuji!
-
-
Musím se přiznat, že mě baví být připravená na všechny možné situace, které mohou na cestách nastat. Proto jsem si nedávno hledala havarijní pojištění pro své auto. Po několika doporučeních jsem se rozhodla vyzkoušet online srovnávač https://www.klik.cz/havarijni-pojisteni/ Byla jsem mile překvapená, jak rychle a jednoduše jsem získala nabídky od různých pojišťoven. Stačilo pár kliknutí a měla jsem na výběr z několika možností. Líbí se mi, že si mohu srovnat ceny i podmínky na jednom místě a rozhodnout se podle toho, co mi nejvíce vyhovuje. Sjednání online je pohodlné a ušetří čas, což pro mě bylo ideální. Navíc, když jsem si nebyla jistá s detaily pojištění, nabídli mi pomoc i po telefonu, což oceňuji jako skvělou zákaznickou podporu. Pokud hledáte spolehlivé havarijní pojištění, určitě doporučuji využít Klik.cz.
-
-
A to jste věděli že i když si platíte POV tak prostě je to jen do nějaké hranice a kdybyste nedej bože třeba nabourali nějaké auto které bude převyšovat hranici vaší pojistky tak prostě nad ten horní limit stejně budete muset cvakat?To mě teda dostalo, nebudu lhát.
-
když jsem si sjednával havarijní pojištění já, samozřejmně jsem myslel i na nějaké další připojištění, takže jsem si pojistku proti přírodním živlům taky raději domluvil. Stačí bouřka s kroupy a máte po autě, tak proč ne.