Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, já jsem si také nedávno sháněl nějaké šperky, ale vůbec jsem nechtěl zabředávat do nějakého zlata nebo tak, protože vím, že je to často tzv. "šméčko"... Daleko jistější je pro mne například takový piercing z chirurgické oceli, kde vím, že tam se nevyplatí nikomu na tom šetřit :-D Takže tak :-) Mějte se hezky a zkuste také alternativy...

  • No, abych pravdu řekla, tak já si na zlato ani stříbro moc nepotrpím. Co se šperků týče, tak asi nejraději mám šperky z chirurgické oceli. Ty vypadají hezky a nestojí majlant, což je super. Sama jsem si například teď nedávno kupovala jedny moc pěkné náušnice z chirurgické oceli z https://www.marre.cz/sperky-z-chirurgicke-oceli-s200CZ a musím říct, že za tu cenu vypadají naprosto parádně. :)

    • ivanka386

      Tak v tomto s vámi musím souhlasit. Šperky z chirurgické oceli jsou podle mě nejlepší. Sama je také nosím asi nejraději. Jen tak mimochodem, jestli pro vás můžu mít jeden tip, tak zkuste mrknout sem: https://www.sperkyleclay.cz/67-ocelove-sperky-z-chirurgicke-oceli Tam mají spoustu hezkých šperků. Sama jich odtud několik mám a naprostá spokojenost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit