Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednoho rána jsem zjistila, že se mi ve sprše hromadí voda a neodtéká. Nechtěla jsem riskovat, že se situace zhorší, a tak jsem se rozhodla okamžitě jednat. Na internetu jsem narazila na firmu https://bjservis.cz/ z Prahy, která se specializuje na opravy ucpaných odpadů. Zavolala jsem jim a byla jsem příjemně překvapená, že mohou přijet ještě ten den. Technik byl velmi přátelský a rychle se pustil do práce. Během chvíle bylo vše vyřešeno a já jsem si mohla v klidu užít sprchu. Jsem opravdu vděčná za jejich profesionální přístup a rychlou pomoc.

  • Tak to já bych teda v garáži bydlet nechtěla. Manžel tam má hrozný bordel, takže bych se tam ani nevešla. Má co dělat, aby tam zaparkoval auto. Teď ho nechává víc venku než v garáži, protože máme konečně kolem zahrady plot a pojezdové brány , tak nemá strach, že by mu auto v noci někdo ukradl.

  • Nemáte někdo náhodou zkušenost s kamenným kobercem do garáže? Kde ho pořídit za rozumné peníze? 

    • My ano, a konkrétně bych mohl doporučit podívat se na mramorový kamenný koberec. Mrkněte na https://piedra.cz/kamenny-koberec/vnitrni Pořídil jsem ho od nich za skvělou cenu a vypadá velmi luxusně. 

  • Zdravím, už nějakou dobu se snažím dílnu zařídit kvalitním nářadím. Teď bych potřeboval koupit kvalitní dvoudílný žebřík, který by se dal stavět i do tvaru A aby prostě mohl stát samostatně. Jak poznat kvalitní žebřík? Máte zkušenost?

  • Nedávno jsem si koupil garáž a řešil jsem zabezpečení garážových vrat, aby se s mým čtyřkolovým mazlíčkem nic nestalo. Že bych se tam nastěhoval společně s ním mě teda ale vůbec nenapadlo :D

  • Tak to je zajímavé, vůbec jsem netušil, že je něco takového možné. Tak alespoň takto bych mohl využívat svou garáž, protože k parkování ji teď moc využívat nemůžu. Neustále mi totiž někdo stojí před vjezdem. Už jsem z toho zoufalý. Vidím to tak, že si asi koupím takové ty zamykací parkovací sloupky, které prodávají tady a postavím si to před garáž aby tam nikdo nestál. 

  • No tak to mě teda podrž, že by někdo chtěl bydlet ve vlastní garáži? Jako je to samozřejmě určitá úspora peněz, ale jak se tam třeba vyřeší kanalizace? Na to už samozřejmě žádný úředník nemyslel, že? Já bych ani v garáži bydlet nemohla. Vždyť jsme do baráčku a do zahrady - třeba vloni do neviditelné obrubníky investovali tolik peněz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit