Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky jsem na to dřív kašlal, ale jakmile přišly děti tak člověk nechce nechat nic náhodě a vždycky se snaží vybrat si to nejlepší cestovní pojištění co vůbec jde. Zdraví má člověk jen jednom, takže je dobré to nepodcenit.

  • No, pokud se chystáte na hory, tak je podle mě dobré nepodceňovat i kvalitní vybavení. Spousta lidí jezdí na hory i teď přes léto a na to se dobré vybavení taky hodí. Místo lyží to chce určitě dobré boty a oblečení. Jestli můžu mít jeden tip, tak přesně takové věci se dají sehnat třeba na https://www.naturehikecz.cz/

  • ivannavratil386

    Tak to třeba my cestovní pojištění nepodceňujeme nikdy. Sjednáváme si ho před každou cestou do zahraničí. Zvlášť když jedeme na hory, protože tam je největší riziko, že se něco může stát. Například letos jsme si před cestou na hory do Rakouska sjednávali cestovní pojištění u https://www.insiacare.cz/ a spokojenost. :)

    • Jojo, o této pojišťovně už jsem slyšel. To já si zase vždy cestovní pojištění sjednávám u https://www.ervpojistovna.cz/ protože ti se přímo na cestovní pojištění specializují. Zatím jestě nikdy jsem s nimi neměl problém, takže nemám důvod zkoušet jinou pojišťovnu. :-)

    • Díky za tip na tu pojišťovnu. :-) To my to s cestovním pojištěním většinou děláme tak, že ho vybíráme podle takových těch srovnávačů, které jsou na internetu. Dá se díky tomu docela dost ušetřit. Z vlastní zkušenosti můžu doporučit například tento: https://www.hyperfinance.cz/pojisteni/cestovni-pojisteni/

  • sanskrybastr

    Já bych se v dnešní době do zahraničí bez cestovního pojištění určitě jen tak nevydal. A zvlášť na hory, kde je mnohem větší šance, že člověk příjde k nějakému úrazu. Letos jsem se třeba byl podívat v Rakouských Alpách a tam jsem si také cestovní pojištění začizoval. Mimochodem, jestli můžu mít jedno doporučení, tak pokud se někdy také budete chtít podívat do Alp a nevíte jak sehnat ubytování, tak zkuste mrknout na tuto stránku. Narazil jsem na ni tak, že jsem si do vyhledávače dal ubytování Rakouské Alpy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit