Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My jsme se dívali na internet pod vyhledávacím klíčovým souslovím svatební fotograf Praha a zjistili jsme že tady se tím focením živí opravdu velké množství lidí. To snad ani není možné že se tady najde tolik šikovných lidí. Opravdu to všem přeju, je fajn mít zachycené šťastné okamžiky.

• Pro někoho může být i takový svatební fotograf velmi finančně náročný.  Přitom se jedná pouze o zlomek nákladů. Co já si tak nějak pamatuji, tak naše svatba vycházela finančně asi na 350 tisíc korun, z toho fotograf i videokameraman tvořili asi jen 18 %.

• My jsme si na svatbu museli také půjčit. No kdo by asi tak měl hotovost na ty snubní  prsteny které dnes stojí klidně i 40 tisíc korun a více? My nejsme žádní milionáři abychom takové prostředky volně nosili po kapsách. A jak jste to měli vy?

• Je pravda, že v dnešní době je tak směšně jednoduché získat půjčku, že se vlastně ani nedivím tomu, že s jejich pomocí lidé financují prakticky vše. Já osobně si ale myslím, že s půjčkami je dobré být opatrný. Člověk se totiž díky nim může například dostat do registru dlužníků. Kdyby náhodou někoho zajímalo, jak do takového registru nahlédnout, tak tady mají celkem užitečný návod: https://www.finstart.cz/registr-dluzniku-nahlednuti-zdarma-online/

• sanskrybastr

Nejsem si úplně jistý, jestli je dobrý nápad půjčovat si peníze na svatbu, nicméně proti gustu... Já osobně bych se asi kvůli svatbě nerad zadlužoval, ale pokud by už jiná možnost nebyla a peníze bych si opravdu musel půjčit, tak bych určitě raději prvně mrknul na nějaký srovnávač a podle toho vybral.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit