Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano typicky manipulativní článek.Naše armáda nakupuje vozidla v barvě písku.Proč když ve vojenské přísaze není o boji v písku v misích  ani písmeno. A ty 2 procenta rozpočtu by znamenala nákup zbraní od  židoamerického zbrojního průmyslu.Tak to mají amíci rozpočítané na celé Nato.Kupuj zbraně posílíš mír.

    • to bude asi na jížní moravu

  • Zajímavý článek, díky stavu techniky není schopna naše slavná armáda vyjet ani za týden, nedej bože aby se dopustila mobilizace to ty staré V3S v branách mobilizačních skladů zabrání vojsku vybavit je kopím a řemdihy. Promiňte, ale armády ČR a EU nejsou schopny reakce do 10 dnů, Putinova vojska přepraví 50 tis. mužů za 8 hodin kdekoliv po Evropě bez keců, co je toho příčinou. ČR by při napadení Němci, frantici a jiná EU pakáž zase nechali bez pomoci jako Ukrajinu. Realita ne scifi.😃

    • Jooo svatá pravda

  • No, tohle sice pravda za článek napíšete ale pak se z médií někdo dozví že se u nás na vesnicích ještě střílí ze vzduchovky a zase to bude velký malér. Máme tak zaostalou armádu že to snad ani není možné. Vůbec nechci přemýšlet nad tím co by se stalo kdyby nás nějaký stát napadnul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit