Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, oficiálně jsou to INVESTICE. Skutečně je to systém, jak ovládnout stát., A ti naši pochlebovači horentně pomáhají...
  • Zámečník není to ten co chtěl být třeba ředitel ZOO jak se o něm psalo,že by kradl banány opicím?
  • Ten pán co psal článek asi spadl z nebe. Jako by nevěděl, že každá investice neresidenta odkudkoliv má ve svém důsledku politický dopad. Nebo si myslí, že odčerpávání zisku prostřednictvím divident západním investorům při neúměrně nízké tuzemské mzdě našich zaměstnanců nemá politické dopady?
  • To vážení nejsou investice to jste asi chyběli ve škole, to je normální hloupé rozprodávání a máte pravdu v tomm že to je rizikové. *13* . Investice vypadají a jsou úplně něco jiného. Ty tvoří , budují nebo rozvíjejí potažmo se podílí na rozvoji. Nebo vstoupí podílově do investice a po skončení a dosažení smluvního nebo jakékoliv jiného dohodnutého podílu zase odejde. Prostě číňan není čech, ten vydělává a nikdy by zdroj výdělku neprodal, natož vlastní půdu aby se mu tam usadil šmejd to radši spáchá sebevraždu.
  • Vy co nesouhlasíte z redakce si stojíte na svém, že toto jsou investice? si děláte pr.....el. citace z článku: . Nakoupila již fotbalovou Slavii, Pivovary Lobkowicz, metalurgický podnik Žďas ve Žďáru nad Sázavou, luxusní pražský hotel Mandarin Oriental, vstoupila do J&T Bank, Rockaway Capital, mediálních agenturních uskupení Médea a Empresa, má zájem o Aircraft Industries… Nakupuje, co se dá a kde se dá.
    • Souhlasím v celém rozsahu. Mám ekonomické vzdělání, nejsem blbá. A je to tak, jak píše Tazzy. Jak jinak se dá "potichu" ovládat náš státeček. Vojenskou silou , jako v roce 1968, to už nejde.
    • O těch investicích, to je historicky prověřeno. Problém je, my nevlastníme skoro NIC a tak není z čeho nějak moc investovat. Ti co si nakradli jsou venku a nebo navázáni na loutkovou vládu senát a parlament. Ti jakmile se nechali dodokraticky zvolit tak mají priority - krást dále, myslí jen a jen na vlastní kapsu a lezou do pazadí EUUSA, přitom doufají , že když zradí vlastní voliče tak jim z pozadí EUUSA něco kápne. Tomuto národu chybí jakákoliv zodpovědnost k voličům. A Češi ksou tak líní, že na sobě nechají štípat vlastními zloději.
      Další otázka je zrada černoprdelníků a takových Dinsbierů, Aljošů Vondrů, umělkyníě Parkánových, her Hermanů a dalších.
  • Z čínských investic do fotbalu mám já tak akorát houno.

    Nejsem parazit napojený na fotbal.
    • a k čemu je fotbal dobrý?
      • K rubání peněz takovými pseudokopálisty.
  • dovolím si k článku poznamenat, pan Zámečník zdatně fabuluje a domněnky v rovině "jedna bába povídala" vydává za fakta. Dovolím si komentovat pouze dvě tvrzení - pan Herman jako ministr tedy člen kolektivního orgánu musí respektovat v tomto případě mezinárodní politický směr vlády a opravdu je neetické pokud se vymezuje na oficiální platformě jiným způsobem; druhá poznámka - kauza pan Brady - pan Zámečník stejně jako já u jednání nebyl a přesto vydává smyšlenky za fakta, nevím o jak důležitého člověka se jedná, ale první zmínka o panu Brady je na portálu Wikipedie z října 2016!!!, to samo o sobě něco říká o důležitosti dané osoby. Dále se pan Zámečník ani nepokusil seznámit čtenáře se způsobem udělování státních vyznamenání (kdo, do kdy podává návrhy a hlavně kolika návrhům je skutečně vyhověno, resp. nevyhověno). Zajímavé by bylo též seznámit čtenáře s počtem žijících pamětníků, kteří jsou občany tohoto státu a přežili koncentrák, proč se pan Zámečník nepozastavuje nad tím, že pan Herman nenavrhl tyto občany, ale pouze svého vzdáleného příbuzného. *5*
    • OK. Jak poklonkování Chermanna před dudlajlámou a sudeťáky je na vyhození z vlády.
      Neměli bycho se tolika rozčilovat nad těmito průsery. Ale měli bychom se pozastavit nad tíchým průběhem největšího českého tunelu - nad církevními prostitucemi. To je důvod proč šel her Hermann do vlády a je tady móc tiho.
  • Když ve vládě sedí nevzdělanci a pletou si investice s prodejem tak co chceme. Hol máme turecké hospodářství.
    • Ještě hůře. Naše hopodářství přechází v CHÁOS.
  • Jakákoliv investice v Česku je pořád lepší než privatizace po Česku. A konec konců Trump
    měl českou manželku, tak asi bude vědět, kde to Česko je. Pokud se chce sejít s Putinem, snad to nebude jako Reagan s Gorbačovem. A konec konců si myslím, že jsme tak malá zemička, která nemůže ve světě nic ovlivnit,ale pouze čekat co se s námi bude dít. Vždyť historie v podobě "Mnichovské smlouvy" , nebo rok 1968 jsou toho příkladem. Nikdy jsme si neuměli vládnout, vždyť i Karel IV byl Lucemburčan.
  • Je otázka co bude dřív, Evropa se poislamizuje nebo počínští, nahrává to kremelskému skřetovi a v USA psychopat Trump...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit