Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já tak nějak přemýšlím, jestli jsem vůbec někdy byla někde v hotelu. Dřív jsme jezdili na dovolenou do chatek a teď jezdíme pod stan . Nedokážu si představit, co bych dělala v hotelu? Celý den jsme pryč a pak si sedneme před stan na deku, povídáme si a koukáme po okolí. V hotelu bych koukala tak leda na televizi, a to můžu zůstat doma.

  • Nevím no, já si na nějaké drahé hotely teda vůbec ale vůbec nepotrpím. Spíše naopak. Na dovolené by mi bohatě stačil klidně i nějaký kemp. Právě takovou dovolenou máme nakonec v plánu letos. Máme tu už koupené věci na kempování z https://www.naturehikecz.cz/ a teď řešíme do kterého kempu vyrazíme. :)

  • V takovém hotelu bych ale očekávala opravdu precizní a luxusní služby. Nedovedu si představit, že by mi třeba neposlali technika na pokoj do 10 minut. S manželem jezdíme do zahraničí hodně často a tam je prostě standardem třeba pitná voda na pokoji - klidně i balená. Asi mají špatnou zkušenost s tím, když klient odjížděl a měl zdravotní potíže.

  •  Dobrý. My byli teď tu https://www.honourandgrace.com/cs/ ve suite a taky hustý. 

    Moc pěkné pokoje a luxusní služby.

  • sanskrybastr

    Abych pravdu řekl, tak já si teda na luxusní ubytování většinou moc nepotrpím. Letos jsem se například po dlouhé době rozhodl podívat na Máchovo jezero. Ubytování v pěkných hotelích tam není vůbec problém sehnat, ale já si nakonec řekl, že to je zbytečné a dal jsem raději přednost ubytování v kempu https://www.elite-stare-splavy.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit