Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, prosím chtěl bych poprosit o radu, u které pojišťovny si nejčastěji zařizujete cestovní pojištění? Kde se podívat? 

    • Ono se nabídky pojišťoven opravdu hodně mění z závislosti na čase. Pokud chcete mít pojištění sjednané za opravdu vhodných podmínek, tak bych doporučil se podívat na online porovnávač pojištění https://www.klik.cz/ Tam můžete najít kompletní porovnání nabídek pojištění během pár kliknutí. Pokud se vám bude některá z nabídek líbit, tak si pak můžete pojištění sjednat online na srovnávači a nemusíte kvůli tomu nikam chodit. 

  • Nejlepší je podle mě jezdit na dovolenou na vlastní pěst. A pokud máte třeba i obytný vůz, tak nemusíte ani řešit ubytování. Právě z tohoto důvodu se už nějaký ten týden dívám na prodej obytných vozů. Rád bych totiž do budoucna nějaký takový obytňák pořídil.  Třeba i na dovolenou k moři by to bylo perfektní.

  • My jsme takto byli na dovolené jen jednou a nebylo to úplně špatné. Finančně to vyšlo docela dobře. Letos se ale nikam do zahraničí nechystáme. Manžel už si bohužel dovolenou vybral, takže asi ani nebude čas. Možná se tak někam podíváme na víkend. Já bych po dlouhé době ráda zajela do Prahy. Strašně dlouho jsem tam nebyla. Co mě tam taky dost láká jsou erotické masáže Praha. Už jsem to zkoušela navrhnout manželovi a prý do toho půjde se mnou, tak jsem zvědavá. 

  • Já nevím no. Něčemu takovému bych asi nevěřil. Pokud člověk chce levnou dovolenou, tak si ji navíc klidně může zařídit sám. Jen to chce trochu slevit z nároků. My jsme se třeba letos vydali stanovat do jednoho kempu a byla to paráda. Jen teda pokud pojedeme příští rok znovu, tak to bude chtít z https://www.naturehikecz.cz/ koupit nějaký větší stan.

    • Ono stejně není nad to strávit přes léto čas někde v přírodě. To my máme s manželem na letošní prázdniny takový plán, že si zkusíme sjet Vltavu. Dost se na to těším. Na vodě jsem takto byla jen jednou a bylo to super. Jen teda vlastní loď nemáme, tu nám nakonec asi půjčí tato půjčovna lodí na Vltavě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit