Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky si myslím, že je super, že tolik mladých lidí podniká. Já už podnikám několik let a v poslední době jsem narazil na takový problém. Doma se mi totiž začaly hromadit dokumenty, které už není třeba archivovat a já nevím co s nimi. Rád bych je nechal nějak ekologicky zlikvidovat. Už jsem si zkoušel hledat skartace dokumentů Praha a narazil jsem na http://www.ekoskart.eu/ Nemá s nimi náhodou někdo zkušenost?

• macinan

Podle mého názoru je skvělé, že se mladí lidé takto pouští do podnikání. Já například s podnikáním začala docela pozdě. Jestli mohu mít pro všechny začínající podnikatele jeden tip, tak si určitě už v začátcích nechtě natisknout nějaké exkluzivní vizitky. Nikdy totiž nevíte, kdy narazíte na někoho, kdo by mohl být například potenciální obchodní partner. 

• Jojo, vizitky jsou skvělá forma propagace. Myslím si ale, že pokud člověk podniká, tak by měl mít i nějaké pěkné internetové stránky. Já například u těch svých nedávno investovala do lepší SEO optimalizace a pomalu jsem se nestačila divit jak moc se mi na nich zvedla návštěvnost. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit