Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, podle těchto stránek je to zase trochu jinak, takže je to opravdu podle toho, čemu věříte a čemu jste ochotni věřit na dlouhodobější trati. Třeba já jsem se rozhodl investovat do kryptoměn a to je věc, které spousta lidí ani nevěří, takže tak... Je to opravdu o tom, kdo čemu a jak věří :)

    • Tak ono jde o to, jestli chcete bezpečnou investici nebo se nebojíte riskovat. Já bych třeba do kryptoměn nikdy peníze neinvestovala. Myslím si, že třeba to investiční zlato v mém případě dává mnohem větší smysl. Právě jsem spíše ten typ, co hledá bezpečnou investici i za cenu toho, že to zhodnocení nebude tak vysoké.

  • Taky teď řeším kam v krizi investovat peníze a musím říct, že investování do zlata mi dává celkem smysl. Samozřejmně bych do něj nedal veškerou moji volnou likviditu, ale myslím, že mít alespoň 25% peněz ve zlatě je ideální.

  • Je to dobrý článek, díky za něj. Já spíš než investovat přímo do nějaké cihličky si kupuju různé mince, stříbrné i zlaté, a jsem rád že je mám u sebe a mám to spojené i s hobby, ale mám jednu na která se mi fakt libí a jsem rád že jsem jí od Národní Pokladnice vzal, je z 3,2g zlata a je na ní císař František Josef I. a vážně je to povedený kousek. 

  • tarpedivan

    Docela jste mě tímto článkem inspirovali... Doma mám nějaké naspořené peníze, tak docela uvažuji nad tím, že bych je také investoval do zlata. Co jsem se tak díval, tak zlaté slitky se dají sehnat například tady: https://www.zlato-slitky-mince.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit