Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, rešil jsem podobné téma asi před rokem a upřímně jsem si moc nevěděl rady, jsem už trochu starší ročník a nějak jsem neveřil ničemu, co nemám hmatatelně doma, takže jsem zprvu přemýšlel o cenných kovech. Nakonec jsem zkusil starožitnosti. První nákup byl z https://www.antikart.cz a zatím neumím posoudit jak se cena bude pohybovat, nicméně pokud chcete být opatrnější a mít investici přímo doma, tak myslím, že je to dobrá cesta. Navíc se nechá investovat nárazově a individuálně.

  • Mě se nejvíce vždy vyplatilo investovat do dluhopisů. Je to celkem jistota a vyhnete se rizikům, jako třeba při investici do bitcoinu, zlato, vody apod.. Mé investice do dluhopisů zatím dopadli naprosto skvěle a nelituji ani jedné z nich. Pro více info, jak investovat do dluhopisů doporučuji podívat se na web https://www.premiot.cz/2021/04/27/investice-do-dluhopisu/
  • Ahojte lidi, mám na vás prosbu ohledně investic do umění. Hrozně mě to láká si koupit nějaký obraz,mít ho doma a pak ho prodat za nějakou dobu. Našel jsem tento web,který se tím zabývá: https://www.antikart.cz/. Co si o něm myslíte? Jsou tam věci,které by stály za zvážení koupě? Nebo je vůbec vhodné investovat do starých věci? Děkuji moc za všechny rady. 

  • Ahoj, zajímalo by mě, co si myslíte o serverech, kde lze kopírovat úspěšné obchodníky na burze nebo sázkaře... viz třeba tady v článku (o obchodnících jsem nic nenašla) Jsem na investice úplně blbá, potřebuji se s někým "svézt" a tohle mě zaujalo, protože je to prý nenáročné. Otázka je, jestli to fakt funguje? Používáte někdo tyhle servery? Znáte nějaký věrohodný server, kam se nemusím bát poslat peníze?

    • No hele dívej, já slyšel hodně o etoru. Je to asi jedna z nejznámějších investičních platforem. Dá se to tam právě kopírovat,ale nevím co poplatky. Vim,že se etoro prezentuje bez poplatku,ale ono má zase velké spready. Nebo nakupuj etfka a máš vyřešeno😃

  • No, já jsem se také docela dost dlouho rozhodoval, kam investovat své úspory a nakonec jsem se rozhodl důvěřovat kryptoměnám, protože v posledních dnech začaly docela dost vzrůstat. Ostatně, k tomu mne přinutil web https://investitura.cz , kde jsem se všechno toto mohl dozvědět :)

  • Já co nejvíc můžu dávám do kovů, tak mám takový pocit že je to větší
    jistota. Dělám to tak že mám normálně zlatou cihlu, ale jinak si k tomu
    kupuji mince, třeba minci s necelými 8g zlata kde je vyobrazen Napoleon
    v bitvě u Slavkova, mají velmi nízkou limitaci takže se to podle mě
    vyplatilo. A je pro mě i dobrý pocit že to mám doma u sebe. 

  • Také jsem se nedávno zamýšlel nad tím, kam investovat peníze, které jsem si v posledních letech našetřil. Přecejen by bylo fajn, kdyby se moje úspory začaly trošku i zhodnocovat, a tak by nějaká investice rozhodně nebyla marná. Zatím mi ze všeho nejlepší příjde investování do nějakých akcií.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit