Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prý jsou nějaké vyjímky u masáží, např. maderoterapie nebo i klasické masáže. Jednou jsem chtěla reklamovat a paní mi řekla, že není co a že ani nemůžu - že odvedla svojí práci jak měla!

  • No to mi teda řekněte jak bych mohla třeba reklamovat takové dřevěné masážní pomůcky které mně v některých místech na mém těle nebudou vyhovovat. To bych vás profíky teda chtěla vidět jak byste s takovou věcí nakládali. Určitě jsou zase všichni chytří jak radio,, že?

  •  Za masáže,  které vedou jako u té thajské k určitému cíli, se asi těžko reklamuje zboží. Ale znám i takové expertky, které poslaly svoje muže na erotické masáže a pak si stěžovaly, že se jejich muži dopouštějí ohavné partnerské nevěry, když při sexu mysleli na tu masérku a né na ně. Některé ženy nedomýšlejí.

  • ivanka386

    Já teda třeba na tu kosmetiku chodím docela často, ale ještě ani jednou se mi nestalo, že bych s výsledkem byla nějak nespokojená. Jediné, co mi vadilo bylo například to, že v některých salónech jsou slečny, které tam pracují dost nepříjemné. To naštěstí neplatí pro tento https://beautiful-me.cz/ kam chodím teď. Už tam chodím asi půl roku a zatím naprostá spokojenost. :-)

  • Díky za článek.. myslím, že člověka nemůže nic naštvat víc, než když zaplatí za službu, která pak dopadne katastrofálně. V takových případech se obzvlášť vyplatí vědět, na co máte a nemáte nárok, protože to vyjednávání je často dost obtížné a zdlouhavé. Pokud se zrovna chystáte něco takového řešit, určitě doporučuji přečíst tento článek :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit