Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo máte zkušenost s tekutou hydroizolací tedy se stěrkovou? Potřeboval bych izolovat spodní část domu.

  • Myslím si, že právě úsporu na energiích teď řeší spousta domácností. My máme konečně hotové zateplení a dokonce jsme doma dělali i úplně novou elektroinstalaci. Máme tu i nové rozvaděče atd.  Bylo to už nutné, protože ta stará elektroinstalace už prostě nevyhovovala dnešním požadavkům. Často se nám například stávalo, že vypadávaly pojistky. To už teď nehrozí.

    • Máme u nás doma docela podobný problém. Letos jsme se pustili do rekonstrukce a novou elektroinstalaci mám určitě v plánu. Prvně je ale potřeba udělat nějaké stavební úpravy, to je asi nejdůležitější teď. Zrovna před pár týdny jsem byl navštívit stavebniny a nakupoval jsem materiál. Pevně věřím, že začátkem jara bychom to snad měli mít hotové.

  • joskadevatej

    Já si myslím, že u nás bude ještě celkem trvat, než se dočkáme plastových oken. Teď tu máme stará dřevěná a abych pravdu řekl, tak zrovna dvakrát dobře netěsní. Zatím jsem to vyřešil tak, že jsem pořídil nové těsnění oken a dveří a celkem to pomohlo, ale plastová okna by byla mnohem lepší.

    • Z vlastní zkušenosti můžu říct, že u starých oken to těsnění opravdu může udělat obrovský rozdíl. Zažila jsem to v našem starém bytě. Pokud ale chcete, aby vám teplo z bytu neunikalo, tak mají ještě smysl třeba žaluzie do oken. Ty také umí dobře uchovat teplo uvnitř.  Nebo i rolety jsou v tomto dobré.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit