Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Též jsem začal rekonstruovat a podařilo se mi sehnat perfektní věc, ze které mám opravdu radost. Podařilo se mi totiž sehnat retro kulaté vypínače a zásuvky od https://www.kliklap.cz/e-shop/ , které tedy musím uznat, že vypadají opravdu velmi pěkně. Hodně se mi líbí a ta cena? Paráda za mě, navíc se dá vybírat z několik barev. 

  • My budeme zateplovat, a tak jsem se trochu zajímala o dotace. Chceme zateplovat svépomocí. Chtěla bych se proto zeptat jak je to s koupí materiálu? Kde sehnat na zateplení a celkově rekonstrukci výhodně materiál? 

    • Také jsem řešil zateplení domu svépomocí a ono se to opravdu vyplatí. Doporučil bych se mrknout na https://www.1122.cz/ Nakupil jsem tam hodně věcí k zateplení, ale i celkově k rekonstrukci domu za dobré peníze. Mají tam věci skladem, takže nato pak ani dlouho nečekáte. 

  • Také jsme s manželkou využil dotaci a to na fotovoltaickou elektrárnu. Díky tomu se to hodně vyplatilo. Máme vlastně na střeše vybudovanou fotovoltaickou elektrárnu od firmy https://fotovoltaikabenekovesco.cz/ necelých 200 tisíc po odečtení dotace a to si teda myslím že to je fakt krásná cena. 


  • Jak
    získat dotaci na fotovoltaickou elektrárnu? Podařilo se vám ji někdo získat?
    A jak velkou? 


    • Myslím
      že max je nějakých 205 tisíc, ale to je podle velikostí elektrárny. Je to v
      poměru vždy počítané. Jinak nevím jak fotovoltaiku řešíte, ale nám ji dělala
      na střechu firma columbusenergy.cz , která nám zařídila k tomu i tu dotaci. Já jsem jen požádal,
      abych dostal přidělené číslo, a pak jsem to už celé nechal na nich. 

  • Díky za článek. Mě teď hodně zaujaly ty dotace na tepelná čerpadla. Bohužel zrovna tepelné čerpadlo je poměrně drahou záležitostí a pokud by alespoň část pořizovací ceny byla schopná pokrýt dotace, tak by se to určitě vyplatilo. Právě ta vysoká pořizovací cena je to, co mě od tepelného čerpadla dlouho odrazovalo. O dotacích jsem vůbec nevěděl.

  • To my jsme si tedy rekonstrukci našeho bytu platili ze svého. Využili jsme k tomu služeb http://www.pwinterier.cz/ , kteří nám navrhli opravdu moc krásný interiér, díky čemuž se doma konečně cítíme příjemně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit