Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako celkem zkušený podnikatel v oboru stavebnictví a rekonstrukcí bytů či domů bych hlavě šikovným dětem poradil, aby se neorientovali při výběru SŠ pouze dle tabulkových platů. Navíc v dnešní době si řemeslník může jako živnostník vydělat opravdu slušnou sumu každý měsíc, je to jen o zkušenostech a kontaktech. Dále je třeba nakupovat kvalitní materiál (například spojovací materiál), aby byli vaši zákazníci spokojeni :-)

  • ivannavratil386

    Tak to je opravdu velmi zajímavé srovnání. Díky mockrát. Moje dcera se nakonec rozhodla jít na vysokou právě kvůli tomu, že následně bude mít lepší možnosti pracovního uplatnění. Musím ale říct, že celkově studium na vysoké škole pro ni nebylo zrovna nejlevnější záležitostí. Ono se stačí podívat, kolik dnes stojí třeba tisk a vazba bakalářské práce. Není to málo. Právě proto jsem se ji snažil alespoň z finančního hlediska podporovat co to šlo. 

    • Tak to moje starší dcera je teď v deváté třídě a taky má už teď jasno v tom, že chce studovat vysokou. Prvně ji ale čeká střední. Má hrozný strach z přijímacích zkoušek, tak jsem si řekla, že jí zkusím zaplatit takový ten přípravný kurz. Konkrétně "To dáš přijímačky nanečisto", viz https://www.to-das.cz/

      • Tohle určitě má smysl. Syn se minulý rok hlásil na gymnázium a právě tady ty přijímačky nanečisto mu hodně pomohly. Právě z přijímacích testů měl docela velký strach, ale díky tomu, že si to takto prvně vyzkoušel zjistil, že to nakonec není až tak náročné, jak si myslel. Nakonec to zvládl levou zadní. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit