Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte zkušenosti, kde se dá sehnat prosím rozumně cestovní pojištění? Ke které pojišťovně zajít ho vyřídit? Kam se tak přesně podívat? 

    • Cestovní pojištění jsem už několikrát sjednávala přes online porovnávač pojištění https://www.klik.cz/cestovni-pojisteni/ Doporučuji to vyzkoušet, vyplníte tam pár základních údajů a hned uvidíte nabídky od všech pojišťoven. Když si některou z nabídek vyberete, tak si pak pojištění můžete i rovnu online sjednat. 

  • Na dovolené jsem nikdy nechtěl šetřit. Jedu tam proto, abych si to užil. Rád vzpomínám na dovolené jen s manželkou. Teď už jezdíme s dětmi a taky je to super, jen je to víc starostí. Největší starostí máme, aby se nám syn někde neztratil. Je totiž tam a najednou na druhé straně ulice. Prostě pořád na očích. Letos jsem nám chtěl trochu ulevit, a tak jsem koupil chytré hodinky pro děti https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ , které mají i GPS lokátor, takže se dají kdykoliv trasovat. 

  • Už nemáme s manželkou čas vyjet na víc dní. Manželku to hodně mrzelo, a tak se snažím alespon na jednodenní výlety. Hodně jsem jich našel i u https://samsonovatour.cz/jednodenni-akce/ a bylo to vždycky super. Za dobrou cenu a člověk si pěkně odpočine a něco pozná. 

  • Víte, s naší rodinkou jsme dost často jezdili někam na dovolené po Česku a to zejména do kempů. Jednoho dne jsme ovšem vyrazili do hor a musím se vám k něčemu přiznat. Tehdy jsem si život bez filtračních konvic představit dokázala, ale když si uvědomím, že nemusíme nosit PETky, tak je život boží!

  • Tak jo, povím vám, že naše první dovolená s dětmi nebyl zas tak geniální zážitek jak jsme si s manželem na začátku vysnili. Začalo to tak že už 10 km po vyjetí z baráčku se nás děti několikrát ptaly zda už tam konečně budeme. Pak začali ječet a všechno se zničilo když jsem zapomněla, že jsme nezamknuli byt.

  • Kdybych vám měla říct kde se mně letos nejvíce líbilo na dovolené, tak to bylo rozhodně na českých řekách. Asi nejprofesionálnější přístup za celou dobu měla půjčovna lodí Otava. Snažili se o nás a naše děti postarat jako by se starali o cizí, to se mně moc líbí.

  • ivannavratil386

    Díky za článek. My doma pro jistotu vytahujeme ze zásuvky prakticky vše, když někam na delší dobu jedeme. Tedy kromě mrazáku a lednice. Ani ne tak kvůli tomu, abychom ušetřili, ale spíš abychom náhodou třeba nevyhořeli, kdyby přišla bouřka. Člověk nikdy neví. Letos se třeba chystáme na dva týdny do Chorvatska, takže určitě uděláme to samé. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit